چرا تک درس نه؟
-
ali mohamadi 0 من برای راه ابریشمی ها میگم به راه ابریشمی ها تخفیف دادن اما برای کل پکیجه
برای راه ابریشمی ها واس کل پکیج چقدر تخفیف دادن؟
-
مال من کار نمیکنه
@M-an -
@m-an
سلام خسته نباشید ببخشید این کد تخفیف به چه صورت هستش ؟
برای کسی که تک درس هم خریده ارسال میشه و فقط برا همون درسه ؟ -
من پک کامل نمی خواهم فقط عمومی می خواهم
@M-an -
برای راه ابریشمی ها واس کل پکیج چقدر تخفیف دادن؟
ali mohamadi 0 گفتن 80 اما وقتی بزنی نوشته 70 درصد
-
@m-an
سلام خسته نباشید ببخشید این کد تخفیف به چه صورت هستش ؟
برای کسی که تک درس هم خریده ارسال میشه و فقط برا همون درسه ؟81Sobhan من تک درسم ولی برام همین ۱ ساعت پیش تقریبا اومد
البته ۲ درس
زیست و ریاضی -
فرقی نمی کنه پک کامل تهیه کردین یا چند تا درس
تخفیف برای همه راه ابریشمی ها هست
اگر پیامک رو دریافت نکردین ممکنه پیامک از سمت اپراتور فرستاده نشده باشه
تیکت بزنید کد براتون فرستاده میشه
@m-an الان چجوریه این 80 درصد مگ قیمت پک رشته ریاضی 664950 تومن نیس خب با 80 درصد تخفیف باید تقریبا بشه 135 نه 200 وقتی کد رو میزنی نوشته 70 درصد تخفیف
-
Amir Tajfar 0
اها اوکی تشکر81Sobhan به نظرتون با راه ابریشم جمع کنیم بهتره یا تفتان ، اخه استادا فرق میکنن
-
81Sobhan به نظرتون با راه ابریشم جمع کنیم بهتره یا تفتان ، اخه استادا فرق میکنن
زهرا عزیزی 0
والا من درس ریاضی ابریشم رو که گرفتم با همون میخوام جمع بندی کنم ریاضی رو
فکر کردم این کد تخفیف رو میشه برا چند درس تفتان استفاده کرد نه کل پک میخواستم یکی دو درس عمومی بگیرم ولی خوب ظاهرا امکانش نیست -
81Sobhan من تک درسم ولی برام همین ۱ ساعت پیش تقریبا اومد
البته ۲ درس
زیست و ریاضی@infinitie-a
اوکی ولی هنو هیچی واسه من نیومده -
@m-an الان چجوریه این 80 درصد مگ قیمت پک رشته ریاضی 664950 تومن نیس خب با 80 درصد تخفیف باید تقریبا بشه 135 نه 200 وقتی کد رو میزنی نوشته 70 درصد تخفیف
-
@m-an
خب من فقط عمومی می خواهم -
yas ta
تفتان که جزء برنامه راه ابریشم نبود
این تخفیف هم یه هدیه هست برای کل پک
می تونید استفاده کنید می تونیم هم استفاده نکنیدحتی قیمت پک عمومی با تخفیف پیش فروش بیشتر از چیزی میشه که الان برای کل پک با این تخفیف هست
@m-an
من هم می دونم که این یک هدیه است و اصلا توقعی هم نبود و خیلی ممنونم از لطفتونولی می خواهم از هدیتون استفاده کنم
الا که قصد خیر رسوندن داره واین کار بسیار بزرگ انجام داده حالا
خیلی خوب میشه اگه بزار اون چیزی که مورد نیاز از بین همایش های تفتان خرید کنیمبازم از لطف و زحمات همتون ممنونم
ایشا الله که سالم و صحیح باشید
-
sali ghoreishi
شما دارین رو قیمت تخفیف خورده جشنواره حساب می کنیدرو قیمت اصلی باید حساب کنید
@m-an ببخشید، این کد تخفیفی که داده شده برای راه ابریشمی ها، فقط واسه پکِ کاملِ تفتان هستش یا اگه کسی بخواد فقط چند درس رو ثبت نام کنه هم میشه؟ چون من الان هرچیمیزنم نمیشه
-
@m-an ببخشید، این کد تخفیفی که داده شده برای راه ابریشمی ها، فقط واسه پکِ کاملِ تفتان هستش یا اگه کسی بخواد فقط چند درس رو ثبت نام کنه هم میشه؟ چون من الان هرچیمیزنم نمیشه