سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
قبولی در دوماه....
-
سلام بچه ها بنظرتون میشه تو دوماه درس بخونیم البته از صفر بعد بهترین رتبه ودانشگاه قبول شد؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاء -
فاطمه خورشیدی من نمیخوام فاز منفی بدما ولی خدایی دو ماه؟ بهترین رتبه و بهترین دانشگاه؟ کیلویی چند حساب کردی؟ اونم از صفر؟؟خیلی سختههه..نمیدونم والا شایدم بشه..اگه انقدر جدی هستی از همین الان شروع کن,موفق باشی
-
فاطمه خورشیدی در قبولی در دوماه.... گفته است:
سلام بچه ها بنظرتون میشه تو دوماه درس بخونیم البته از صفر بعد بهترین رتبه ودانشگاه قبول شد؟؟؟
@دانش-آموزان-آلاءسلام
در طول دوماه بله میشه.ولی شرایط سخت رو باید قبول کنید.و خیلی سریع مباحث رو پیش ببرید
اول اینکه باید ساعت مطالعه بالا و با کیفیت بالایی داشته باشید.دوم اینکه باید قبول کنید که تایم کمی دارید و برای رسیدن به هدفتون باید از جون مایه بزارید.
اگه مباحث دوازدهم رو کار کردید که خیلی خوبه.و بهتره که الان رو مباحث پایه تمرکز کنید.اما اگه نه دوازدهم رو جمع نکردید بازم بهتره که بیشتر روی مباحث پایه تمرکز کنید.چون تقریبا 65 درصد کنکور رو شامل میشهمیتونید هر پایه رو با تست و خوانش نسبتا عمقی در یک ماه با نهایت تلاش ببندید.
و اینکه اگه به ساعت مطالعه بالا عادت ندارید و میدونید که ممکنه خسته بشید بهتره که از روزی 6ساعت شروع کنید.و روزانه نیم ساعت بهش اضافه کنید. به طوری که در طول یک هفته میتونید به 10 ساعت برسید.و بعد از اون هم روی 10 ساعت تمرکز کنید و بعد از یک هفته به 12 الی14 ساعت برسونیداگه سوالی هست در خدمتم
-
فاطمه خورشیدی از خودت بپرس.اگه جوابت مثبت بود شک نکن که میشه:)
-
Faeze Radsereshtreplied to فاطمه خورشیدی on آخرین ویرایش توسط Faeze Radseresht انجام شده
فاطمه خورشیدی سلام. به نظر من انسان مجموعه ای از استعداد های ناشناخته هست. ما یه توانایی هایی داریم که خودمون ازشون بی خبریم. به خودت ایمان داشته باش مطمئنم که اگه بخوای و سخت تلاش کنی شدنیه.
نمونش آقای %(#ff4000)[رستگار رحمانی ]که با معدل یازده و نیم و اینکه سرباز بوده و تازه توی یه منطقه دور افتاده زندگی میکرده، تونسته بود سال 88 رتبه 1 کنکور سراسری بشه.
فقط با %(#ff3870)[پنج ماه ]درس خوندن.
درسته شما دوماه وقت داری ولی عوضش مثل ایشون سرباز نبودی که از فضای درس دور باشی.
من مطمئنم که اگه بخوای میتونی همه درسا تو صد بزنی. چه برسه به رتبه خوب و دانشگاه خوب.
-
فاطمه خورشیدی قبولی تو شش ماه شنیدم ولی تو دو ماه نه دنبال نمونه نگرد (دلیل داره)خودت الگو شو
-
مهدیه بانو از حرفت خیلی خوشم اومد️
-
Faeze Radseresht مرسی از انرژیت
-
خیر.
-
فاطمه خورشیدی من خیلی به حرفای انگیزشی اعتقاد ندارم. تمام حرفایی که دوستان زدن درست ولی بهترین رتبه میشه رتبه 1 و بهترین دانشگاه میشه دانشگاهای تاپ هر رشته. باید قبول کنی یه خیل نسبتا عظیمی از افراد از 8 ماه قبل شروع کردن به خوندن و حالا یه سری قوی جلو نیومدن اما بودن افرادی که توی این 8 ماه هیچی کم نزاشتن. و اینکه شما توی دوماه از صفر بخوای از اونا جلو بزنی خوب خیلی منطقی نیستش.
پس دنبال رتبه تک رقمی و دو رقمی نباش. حالا هر چقدرم خودتو باور داشته باشی و نمیدونم بگی من میتونم و از این حرفاولی یه چیزی یادت باشه. میتونی شرایط رو بهتر از این چیزی که هست بکنی. یعنی اگر قراره رتبت بشه 20000 میتونی تبدیلش کنی به 5000
در هر حال انتخاب دیگه ای نداری پس شروع کن بخون چون هر نتیجه ای که بگیری از نتیجه الانت قابل قبول تره
موفق باشی -
Faeze Radseresht همین دیگه. متاسفانه خیلی از ماها کلا روی ابرها زندگی میکنیم. اون بنده خدایی که 2 ساله داره برای کنکور میخونه هنوز نهایتا یک یا دو درسشو بتونه صد بزنه. این چه حرفیه شما میزنید؟ 4 روز دیگه اگر نتونه هزار تا برچسب به خودش میزنه که من خنگم و نمیفهمم و نمیتونم و...
-
فاطمه خورشیدی جوابتون توی دو کلمه خلاصه میشه : رستگار رحمانی
-
فاطمه خورشیدی خواهش میکنم عزیزم ️
-
-
zahra zare 0 بله خوندم مصاحبه اش رو مرسی
-
zahra zare 0
سلام
البته ایشون سال قبلش هم کنکور داده بودن و فکر کنم رتبه ۸ شدن(نمیدونم در چه رشته ای بود) ولی بدلیل مشکلاتی دانشگاه نرفتن و در سال بعدش رتبه ۱ شدن (ایشون پایه قوی ای داشتن) -
Hhh Hh سال اول رشته ی ریاضی کنکور میدن رتبه ی 30 میارن بعد اعزام میشن سربازی بعد دوسال دوباره کنکور میدن و رتبه یک کنکور تجربی میشن
-
فاطمه خورشیدی
اگه میخوایی از این حرفا صد من ی غاز بزنم و خوشتون بیاد اره میشه شک نکن رتبه یک و دانشگاه تهران
ولی واقیعتش اینه که رقابت خیلی سخت تر از اون چیزی که مشاورا فارغ التحصیل از تورقوز آباد میگن
من نمیگم صد در صد همچین چیزی نشدینه ولی میدونم اگه نخونی قطعا قبول نمیشی شک نکن
پس برو تلاش کن به رشته خوب و دانشگاه قابل قبول رسیدی خب خداروشکر ولی اگه نشد بجاش میتونی سال دیگه راحت تر به هدفت برسی
جسارت نباشه اما اکثر کسایی که میان میگن از الان میشه و فلان , دوماه دیگه هم میان میگن میشه تو ی هفته رتبه شد؟ بجا این کارو برو درستو بخون براش تلاش کن جوابشو خودت بساز نه اینکه از این و اون بپرس
موفق باشی
( ی پشت کنکوری ) -
فاطمه خورشیدی ببین هرکی بلاخره از یه جایی شروع کرده فرق نداره کی و کجا شروع کنی مهم اینه بهترین تلاشتو بکنی! نه کمتر نه بیشتر.سخته ولی شدنیه باید چند برابر بیشتر بقیه افراد تلاش کنی لپ کلام شروع کن دیگ از هرجا ک شد با نظم و تلاش برو جلو و یادت باشه هر آنچه تو میخواهی او نیز تورا میخواهد
-
فاطمه خورشیدی چطوره خودت اثباتش کنی؟