کیفیت مطالعه!!!؟؟
-
سروش قادری یک و نیم ساعتشو فقط نفهمیدم چون باکس بعدیم 1 ساعته پس کلا میشه 2 ساعت دیگه
البته 2 ساعت و 10 دقیقهنه خو
منظورم اینه مثلا ی درس حجمش زیاده
مثلا باید تو یه ساعت اول اون روندو انجام بدی
واسه ادامهش (یعنی ساعت دوم
باس بین این۴۰+۵+۱۵اول و ۴۰+۵+۱۵دوم حدودا ده تا پونزده دقیقه استراحت کنی
این روش واسه ی درسیه که میخوای مستمر بخونیش
نه کی همین روال اینو تا شب ادامه بدی -
Asal Arabgari سلام بر تازه کنکوری
۱_ عوامل عدم تمرکز را از ریشه قطع کنید مثلا تلویزیون یا موسیقی یا موبایل تون واقعا پاک باشه از هر چیزی که حواستونو میگیره۲_ بخواین که تمرکز کنید و روی کارتون ، یعنی وقتی میخواین درس بخونید, با تمام وجود میخواین که درس بخونید سروصدا میاد شلوغه و...توی خواست شما خللی ایجاد نکنه
۳_ درس خواندن تون فعال باشه یعنی روخوانی تنها نباشه، حاشیه نویسی خط کشی زیر نکات کلیدی و تصور و تجسم در ذهن داشته باشید
۴_ برای رشته ریاضی درس خواندن و دیدن فیلم و آموزش کافی نیست باید دست به قلم ببرید و زیاد حل کنید باید دست تون قوی بشه ، حل مسئله و تست به خاطر این که برخلاف خوندن تنها شخص را درگیر میکنه؛ تمرکز خود به خود بیشتر میشه
-
samira pournazar نه نه
۴۰دقیقه عمیق و مفهومی
۵دقیقه استراحت بعد ۴۰دقیقه
۱۵دقیقه مرور اون ۴۰دقیقه
بعد این یک ساعت اگ مبحث تمام شد و خوب بسته شد ک هیچ
اگ نه و نیاز به پیشروی یا مرور داشت،همین روند ادامه دادن میشه فقط باید بین هر۱یا۱:۳۰ساعت حدودا۱۰تا۱۵دقیقه استراحت کنی
و استراحتتم باید محدود باشه مثلا از محیط درس خوندنت خارج نشی و گوشی و تلویزیون و ................
من قبلاً روزی حدودا۳تا۵ساعت زیست بدون توقف میخوندم
ولی حالا میفهمم ک یک دهم این روش بازده ندارهسروش قادری
بازدهش بالاست الان این روش راضی هستین؟ -
Asal Arabgari سلام بر تازه کنکوری
۱_ عوامل عدم تمرکز را از ریشه قطع کنید مثلا تلویزیون یا موسیقی یا موبایل تون واقعا پاک باشه از هر چیزی که حواستونو میگیره۲_ بخواین که تمرکز کنید و روی کارتون ، یعنی وقتی میخواین درس بخونید, با تمام وجود میخواین که درس بخونید سروصدا میاد شلوغه و...توی خواست شما خللی ایجاد نکنه
۳_ درس خواندن تون فعال باشه یعنی روخوانی تنها نباشه، حاشیه نویسی خط کشی زیر نکات کلیدی و تصور و تجسم در ذهن داشته باشید
۴_ برای رشته ریاضی درس خواندن و دیدن فیلم و آموزش کافی نیست باید دست به قلم ببرید و زیاد حل کنید باید دست تون قوی بشه ، حل مسئله و تست به خاطر این که برخلاف خوندن تنها شخص را درگیر میکنه؛ تمرکز خود به خود بیشتر میشه
-
z Gheibi
مرسیییAsal Arabgari خواهش میکنم
موفق باشید
-
سلام بچه ها چطورید خوبید؟؟؟
بنظرتون چطوری کیفیت مطالعمونو بالا ببریم ؟؟؟نظرتونو اینجا بگید ممنون میشم مرسیییAsal Arabgari
خب برای مطالعه باید یه سری کارها رو قبلش انجام بدی
مدیتیشن و کاغذ افکار عالیههرچی فکر منفی داری بیار روی کاغذ دغدغه هات بعد بزار کنار یا بنداز دور اینجوری ذهنت خالی میشه حین مطالعه هم تندخوانی انجام بده تا تمرکزت بره بالا
نکته نویسی هم عالیه من خودم از دل متن نکته مهم برداشت میکنم
تست زنی هم باید تحلیل داشته باشه
سعی کن تمام حواست رو متمرکز کنی تو یه کار -
۵دقیقه استراحت
من خودم آهنگ رپ پلی میکنم این ۵دقیقه
خداییش خیلی تاثیرش بیشتر میشهسروش قادری من اگه برم سراغ اهنگ گوش کردن پنج دقیقه صرف نمی کنه واسم حداقل یکی دوساعت قفلی میزنم روش
-
سروش قادری
بازدهش بالاست الان این روش راضی هستین؟Asal Arabgari بله بازدهش واقعا عالیه همین قدر بدونید من با این روش تو نیم روز گفتار 2فصل هفت زیستو خوندم و نتیجه هم گرفتم آزمون امروز صبح
اگه عضو قلم چی هستید حتما از پیشنهادات و مشاوره هاشون استفاده بکنید -
سروش قادری من اگه برم سراغ اهنگ گوش کردن پنج دقیقه صرف نمی کنه واسم حداقل یکی دوساعت قفلی میزنم روش
zahra zare 0 مگ چ آهنگی گوش میدی؟چ سبکی؟
-
سروش قادری من اگه برم سراغ اهنگ گوش کردن پنج دقیقه صرف نمی کنه واسم حداقل یکی دوساعت قفلی میزنم روش
zahra zare 0 مثل منی
-
حالا من نمیگم ک ی سر آهنگ پلی کنید
مثلا وقت استراحت یا وقتی یکم خسته میشید
البته این روش منه شاید یکم عجیب باشه ولی خب جواب میده
هر وقت یکم شل میکنم و حوصلهم سر میره ی آهنگ با بیت شلوغ پلی میکنم
صداشو میدم سقف و میذارم بغل گوشم
خداوکیلی اصا ی چیزیه -
zahra zare 0 مگ چ آهنگی گوش میدی؟چ سبکی؟
سروش قادری بستگی به فازم داره اکثرا رپ بعضی وقتا هم پاپ ولی گاها وقتی فاز غم بردارم مثل بعد ازمون ها که خراب کردم میرم سراغ مهراب گوش کردن و فاز افسردگی برمیدارم
-
zahra zare 0 مثل منی
مهدیه بانو ای جان
-
سروش قادری بستگی به فازم داره اکثرا رپ بعضی وقتا هم پاپ ولی گاها وقتی فاز غم بردارم مثل بعد ازمون ها که خراب کردم میرم سراغ مهراب گوش کردن و فاز افسردگی برمیدارم
zahra zare 0 مهراب چرا
این همه غمگین خون خوب دیگه هستن که -
zahra zare 0 مهراب چرا
این همه غمگین خون خوب دیگه هستن کهسروش قادری دیگه به صدای نکره و آهنگای مزخرفش عادت کردم
-
سروش قادری دیگه به صدای نکره و آهنگای مزخرفش عادت کردم
-
سروش قادری دیگه به صدای نکره و آهنگای مزخرفش عادت کردم
zahra zare 0 خداییش انرژی منفیه همش
موزیک باید به آدم انگیزه بده
نه اینکه بدترش کنه
مخصوصا واسه درس خوندن -
zahra zare 0 خداییش انرژی منفیه همش
موزیک باید به آدم انگیزه بده
نه اینکه بدترش کنه
مخصوصا واسه درس خوندنسروش قادری حالا اونقدرم وضعم خراب نیس
بعضی وقتا گوش می کنم، ولی موزیکای یاس خیلی انرژی می ده
-
سروش قادری حالا اونقدرم وضعم خراب نیس
بعضی وقتا گوش می کنم، ولی موزیکای یاس خیلی انرژی می ده
zahra zare 0 ام
-
Asal Arabgari
خب برای مطالعه باید یه سری کارها رو قبلش انجام بدی
مدیتیشن و کاغذ افکار عالیههرچی فکر منفی داری بیار روی کاغذ دغدغه هات بعد بزار کنار یا بنداز دور اینجوری ذهنت خالی میشه حین مطالعه هم تندخوانی انجام بده تا تمرکزت بره بالا
نکته نویسی هم عالیه من خودم از دل متن نکته مهم برداشت میکنم
تست زنی هم باید تحلیل داشته باشه
سعی کن تمام حواست رو متمرکز کنی تو یه کارمهدیه بانو
مرسیی