استرس آزمون
-
سلام بچه ها خوب هستید؟
میگم که بنظرشما چرا من شب ها قبل ازمون اصلا خوابم نمیبره یا اگه ببره به زور میبره مثلا دیشب با اینکه گوشی و ... تو دستم نبود و ۱۲ رفتم که بخوابم ، ۲ و نیم خوابم برد
بعد یک سوال دیگه هم که داشتم شما سرعت تست زنی خودتون رو چطوری بالا میبرین و اینکه چطوری مثلا تو هفته مثلا ۹۰۰ تا تست میزنین؟
اخه من خیلی تست بزنم تو هفته ۵۰۰ تاست و فکر میکنم یکم کندم .
مرسی از وقتی که گذاشتید
-
سلام کنکوری 400 هستین ؟
-
سلام کنکوری 400 هستین ؟
fatemeh ganjkhanloo
سلام. خیر ، ۱۴۰۱ -
fatemeh ganjkhanloo
سلام. خیر ، ۱۴۰۱Taha Yousefzadeh شما که وقتتون زیاده برا چی استرس میگیری ؟
ولی در کل بیشتر بچه ها اینطوری هستن تا وقتی دهم و یازدهم هستن بیشتر از سال کنکور استرس میگیرن ولی خب زیادش ضربه میزنه بهت اگه برا ازمون استرس داشته باشی روز کنکور هم استرس میگیری و نتیجه خراب میشه -
سلام بچه ها خوب هستید؟
میگم که بنظرشما چرا من شب ها قبل ازمون اصلا خوابم نمیبره یا اگه ببره به زور میبره مثلا دیشب با اینکه گوشی و ... تو دستم نبود و ۱۲ رفتم که بخوابم ، ۲ و نیم خوابم برد
بعد یک سوال دیگه هم که داشتم شما سرعت تست زنی خودتون رو چطوری بالا میبرین و اینکه چطوری مثلا تو هفته مثلا ۹۰۰ تا تست میزنین؟
مرسی از وقتی که گذاشتید
Taha Yousefzadeh مثلا یکی از اقا پسرای کنکوری شهر ما الان سه چهار ساله پشت کنکور مونده چون روز کنکور خیلی استرس میگیره و نتیجشو خراب میکنه باید از الان حلش کنی تا مشکلی برات ایجاد نکنه
-
Taha Yousefzadeh شما که وقتتون زیاده برا چی استرس میگیری ؟
ولی در کل بیشتر بچه ها اینطوری هستن تا وقتی دهم و یازدهم هستن بیشتر از سال کنکور استرس میگیرن ولی خب زیادش ضربه میزنه بهت اگه برا ازمون استرس داشته باشی روز کنکور هم استرس میگیری و نتیجه خراب میشهfatemeh ganjkhanloo
خب اره حرف شما درسته .ولی خب چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟( برای کاهش استرس)
-
سلام بچه ها خوب هستید؟
مرسی از وقتی که گذاشتید
Taha Yousefzadeh
سلام
ببینید به خاطر اینکه خسته نیستید نمیتونید بخوابید
سعی کنید ظهر ها نخوابیددر مورد سوال دومتون تست زنی عدد ثابتی نداره و بستگی به نقاط قوت و ضعف شما داره
و اینی که میگین 900 تا تست ممکنه بعضیاشون تست های پوششی و مروری باشه
و شما تو یک هفته تعداد تست خوبی رو میزنید با اینکه یازدهمید و سعی کنین هر هفته بیشترو بیشتر کنیندر مورد استرستون هم اگه برای آزمون خونده باشین و تست کار کرده باشین نباید استرسی داشته باشین
-
Taha Yousefzadeh
سلام
ببینید به خاطر اینکه خسته نیستید نمیتونید بخوابید
سعی کنید ظهر ها نخوابیددر مورد سوال دومتون تست زنی عدد ثابتی نداره و بستگی به نقاط قوت و ضعف شما داره
و اینی که میگین 900 تا تست ممکنه بعضیاشون تست های پوششی و مروری باشه
و شما تو یک هفته تعداد تست خوبی رو میزنید با اینکه یازدهمید و سعی کنین هر هفته بیشترو بیشتر کنیندر مورد استرستون هم اگه برای آزمون خونده باشین و تست کار کرده باشین نباید استرسی داشته باشین
خیلی ممنون از شما
حقیقتا اخه من دیروز خسته ام بودم( کلا ۶ ساعت خوابیده بودم ) ولی بازم هی فکرم مثلا به ازمون فردا بود و اینکه سر خود ازمون استرسی ندارم فقط قبلش یکم استرس دارم .
بازم ممنون از شما
-
fatemeh ganjkhanloo
خب اره حرف شما درسته .ولی خب چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟( برای کاهش استرس)
Taha Yousefzadeh برای افراد متفاوته ولی موثر ترینش خداست سعی کن همیشه چند صفحه قران و معنیش رو بخونی و نماز هم تاثیر داره
اگه قلم چی هم هستید پنجشنبه ها ازمون غیر حضوری رو جواب بدید استرستون کم میشه
بعضی از دمنوش های گیاهی هم مث گل گاو زبون و نعنا هم شب خوبه برا ارامش و یه لوان شیر هم کمکتون میکنه
موفق باشی -
Taha Yousefzadeh برای افراد متفاوته ولی موثر ترینش خداست سعی کن همیشه چند صفحه قران و معنیش رو بخونی و نماز هم تاثیر داره
اگه قلم چی هم هستید پنجشنبه ها ازمون غیر حضوری رو جواب بدید استرستون کم میشه
بعضی از دمنوش های گیاهی هم مث گل گاو زبون و نعنا هم شب خوبه برا ارامش و یه لوان شیر هم کمکتون میکنه
موفق باشی -
Taha Yousefzadeh امیدوارم به دردتون بخوره یه پیشنهاد دیگه
اگه خوابتون نمیبره یه کتاب که از خوندنش متنفرید رو تو نور کم بخونید روش کارامدی هستش -
Taha Yousefzadeh سلام من هم قبل از اینکه وارد سال کنکور بشم خیلی استرس آزمون داشتم، ولی من داخل خود آزمونها استرس داشتم شما شب قبلش دارید، به مرور که آزمون میدین و براتون تکراری میشه و دیگه استرس تون میره
به خودتون بگید که آزمون اهمیت خاصی نداره بلکه درس خواندن شما در طی دوهفته قبلش مهمه
حفظ آرامش در آزمون( شب قبل و حین ازمون ...) را از الان تمرین کنید، نفس عمیق بکشید ذهنتون رو آزاد کنید به خودتون بگید که میتونیددر مورد تعداد تست ، باید به مرور یادگیری تون رو از خوندن و آموزش تنها به سمت یادگیری با تست ببرید یعنی اگر الان مثلا نصف زمان درس میخونید و نصف زمان تست میزنید نسبت را به ۴۰ _۶۰ یا ۳۰_۷۰ برسونید ضمن اینکه هر چه جلوتر برید آموزش ها رو میبینید و بیشتر وقت برای تست دارید، خیلی هم نگران نباشید الان وضعیت خوبی دارید به مرور بهتر هم میشین
-
Taha Yousefzadeh سلام من هم قبل از اینکه وارد سال کنکور بشم خیلی استرس آزمون داشتم، ولی من داخل خود آزمونها استرس داشتم شما شب قبلش دارید، به مرور که آزمون میدین و براتون تکراری میشه و دیگه استرس تون میره
به خودتون بگید که آزمون اهمیت خاصی نداره بلکه درس خواندن شما در طی دوهفته قبلش مهمه
حفظ آرامش در آزمون( شب قبل و حین ازمون ...) را از الان تمرین کنید، نفس عمیق بکشید ذهنتون رو آزاد کنید به خودتون بگید که میتونیددر مورد تعداد تست ، باید به مرور یادگیری تون رو از خوندن و آموزش تنها به سمت یادگیری با تست ببرید یعنی اگر الان مثلا نصف زمان درس میخونید و نصف زمان تست میزنید نسبت را به ۴۰ _۶۰ یا ۳۰_۷۰ برسونید ضمن اینکه هر چه جلوتر برید آموزش ها رو میبینید و بیشتر وقت برای تست دارید، خیلی هم نگران نباشید الان وضعیت خوبی دارید به مرور بهتر هم میشین
z Gheibi
خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتیدموفق باشید
-
z Gheibi
خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتیدموفق باشید
Taha Yousefzadeh خواهش میکنم
همچنین