مشاوره
-
این پست پاک شده!
-
یکیو میشناسم 34 سالگی 99 قبول شد 4 مین کنکورش بود
دوقلو داشت و ازدواج کرده بود ولی اراده داشت
هرکی گفت عمرت میره و اینا بزن تو دهنش چون اگه تو دلته پس تو دلته و همیشه حسرتشو داری قایمکی فیلم آموزشی ببین از الان تا بعد آموزشیت اوکی بشه -
jana bin حتما میرم
-
Amir Kazemi 0 سلام حرف شما درسته اما من درحال حاضر دانشجو رشته مامایی هستم وبایدتموم کنم درسموتا خانواده اجازه بدن مجددکنکورشرکت کنم واینکه دوست ندارم حسرت به دل بمونم براهمون میخوام تلاش کنمو به هدفم برسم
زهرا یوسفی 1 پس یاعلی. موفق باشید...
-
یکیو میشناسم 34 سالگی 99 قبول شد 4 مین کنکورش بود
دوقلو داشت و ازدواج کرده بود ولی اراده داشت
هرکی گفت عمرت میره و اینا بزن تو دهنش چون اگه تو دلته پس تو دلته و همیشه حسرتشو داری قایمکی فیلم آموزشی ببین از الان تا بعد آموزشیت اوکی بشهjana bin چه صراحتی...
منظورم این بود که کنکور میتونه بهترین اوقات جوانی یک نفر رو بگیره...
پس ایشون باید طوری بخونن و طوری تلاش کنن و نتیجه بگیرن که ارزشش به انداره عمر آدمی زاد باشه. من نگفتم نخونن، گفتم با تمام اراده . تلاش بیان تو میدون که به هر هدفی که میخوان دست پیدا کنن. -
زهرا یوسفی 1 پس یاعلی. موفق باشید...
Amir Kazemi 0 ممنون همچنین
-
jana bin چه صراحتی...
پس ایشون باید طوری بخونن و طوری تلاش کنن و نتیجه بگیرن که ارزشش به انداره عمر آدمی زاد باشه. من نگفتم نخونن، گفتم با تمام اراده . تلاش بیان تو میدون که به هر هدفی که میخوان دست پیدا کنن. -
jana bin چه صراحتی...
پس ایشون باید طوری بخونن و طوری تلاش کنن و نتیجه بگیرن که ارزشش به انداره عمر آدمی زاد باشه. من نگفتم نخونن، گفتم با تمام اراده . تلاش بیان تو میدون که به هر هدفی که میخوان دست پیدا کنن.Amir Kazemi 0 من منظوری نداشتم و کلی گفتم
آخه بعد از 50 سال وقتی به عقب نگاه میکنی مهم نیست 30 سالگی قبول شدی یا 18 سالگی
مهم اینه که از کاری که کردی راضی باشی
ببخشید من بعضی وقت ها تند مینویسم
-
مهدیه بانو شیمی چی ؟
زهرا یوسفی 1 شیمیپویاننظرعالیاند