تفتان رو کی بخونیم وقت میشه؟
-
سلام دوستان خواستم یه مشورتی ازتون بگیرم در مورد تفتان
الان شمایی که خریدین بعد عید تو هفت روز میشه خوند ؟ چون ما آزمون های نوروز کتاب قلمچی هم داریم
برای اون هم تایم میره
لطفاً نظرتون رو بگید
تجربیا@haniehno
اینا همش بستگی به خودتون داره
ساعت مطالعتون
ضعف و قوتاتون
زیر هر درس تقریبا زده چه قدر طول میکشه
اما اگه ساعت مطالعه خوب و سرعت تست زنی بالا دارین میتونین برسین
یا میتونین سرعت بعضی فیلمارو بالا ببرین -
الان شمایی که خریدین بعد عید تو هفت روز میشه خوند ؟ چون ما آزمون های نوروز کتاب قلمچی هم داریم
برای اون هم تایم میره
لطفاً نظرتون رو بگید
تجربیا@haniehno معمولا تو عید کسی ب برنامه ازمونا نمیرسه چون ازمونا یه برنامه تخیلی و خوش بینانه میدن ک معمولا بچه ها نمیرسن و روحیشونم خراب میشه
-
-
سلام
اون آزمون رو بیخیال شو
تمرکز رو بزار روی آزمون جامع سنجشتفتان برنامه ۴ هفته ای داره که کامل پایه رو جمع بندی کنید
۶۰ درصد کنکور هست زمان بذارید و خوب مرور و جمع بندی کنیدآزمون ۳ آ هم ۲۶ام فروردین هست که می تونید شرکت کنید
-
سلام
اون آزمون رو بیخیال شو
تمرکز رو بزار روی آزمون جامع سنجشتفتان برنامه ۴ هفته ای داره که کامل پایه رو جمع بندی کنید
۶۰ درصد کنکور هست زمان بذارید و خوب مرور و جمع بندی کنیدآزمون ۳ آ هم ۲۶ام فروردین هست که می تونید شرکت کنید
@m-an ببخشید من که یازدهم هستم خوبه که تفتان رو بگیرم یا نه
تو تفتان آموزش کامل داریم یا مرور و جمع بندی -
@m-an ببخشید من که یازدهم هستم خوبه که تفتان رو بگیرم یا نه
تو تفتان آموزش کامل داریم یا مرور و جمع بندیحسین مسلمی
اگه دنبال اموزش کامل هستین خیر
باید یه پیش زمینه ای داشته باشین که تفتان براتون مرتب و منسجمش کنه
برای اموزش از صفر تا صدا استفاده کنید -
@haniehno
به حسب تجربه گفتم خدمتت :)به هر حال خودت تصمیم می گیری
۷روز برای پایه
و ۷روز برای دوازدهمچیزی جز حواس پرتی نیست
-
آقا تورخدا جزوات تفتان و جزوات تست و درسنامه فرسنگ هفت و هشت رو توی این هفته منتشر کنید هفته اول عید همه جا بسته است کافی نت ها باز نیست چندبار بگم پس گوش کنید خب، انصافا این همه ادم بالغ تو آلا کار میکنه به ذهنش نرسیده این موضوع؟
تیکت هم میزنیم میگن پیشنهادتون رو انتقال نیدیم خب پس کو دیگه؟
@M-an -
آقا تورخدا جزوات تفتان و جزوات تست و درسنامه فرسنگ هفت و هشت رو توی این هفته منتشر کنید هفته اول عید همه جا بسته است کافی نت ها باز نیست چندبار بگم پس گوش کنید خب، انصافا این همه ادم بالغ تو آلا کار میکنه به ذهنش نرسیده این موضوع؟
@M-anAmir Tajfar 0 حرفتون کاملا درسته
-
@M-anAmir Tajfar 0
من فقط میدونم تا اخر این هفته جزوات ح=جزوات زیست کامل میشن
البته نمیدونم چه رشته ای هستین -
برای اون هم تایم میره
لطفاً نظرتون رو بگید
تجربیا@haniehno قلمچی ازمون 7 فروردین جمع بندی پایه هستش در اصل که نمیشه رسید با تفتان اما من تهیه میکنم برای دینی و فارسی و حسابان و هندسه هم برای ازمون های بعدیش
-
@haniehno معمولا تو عید کسی ب برنامه ازمونا نمیرسه چون ازمونا یه برنامه تخیلی و خوش بینانه میدن ک معمولا بچه ها نمیرسن و روحیشونم خراب میشه
Amir Ezadpanah نه اتفاقا خیلیا میرسن بودجه بندی قلمچی فوق العادس
-
سلام
اون آزمون رو بیخیال شو
@m-an مدیر بنظرم اگه یکی ازمونارو بیخیال شه از اونجا به بعد دیگه کلا باید بیخیال شه چون از برنامه ازمون صد درصد عقب میفته من از چندین تا رتبه برتر تجربی ریاضی و حتی انسانی سوال پرسیدم تماما میگن نباید از بودجه بندی عقب افتاد نهایت یه درسو میتونی جدا بخونی اگه مثلا ما بخوایم پایه رو 26 ام با 3آ جمع کنیم قطعا از ازمون هامون عقب میفتیم خب چه کاریه پس هزینه کردیم
-
@haniehno
به حسب تجربه گفتم خدمتت :)به هر حال خودت تصمیم می گیری
۷روز برای پایه
و ۷روز برای دوازدهمچیزی جز حواس پرتی نیست
@m-an نه اشتباه شده مدیر 7 روز نیس 14 روزه 14 روز پایه 14 روز دوازدهم نکته دوم اینکه همه ازمونا یه بار به نیم سال اول دوازدهم رسیدن یعنی این 14 روز دوازدهم واقعا فرصت خوب و زیادیه 14 روز پایه هم خوبه اما خب ازمونا که دیگه پایه رو اینجا رها نمیکنن تا اخرین ازمون هر بار یه پایه کنار دوازدهم هست قلمچیو میگم
-
@haniehno قلمچی ازمون 7 فروردین جمع بندی پایه هستش در اصل که نمیشه رسید با تفتان اما من تهیه میکنم برای دینی و فارسی و حسابان و هندسه هم برای ازمون های بعدیش
sali ghoreishi هندسش فوق العادس... فقط خداکنه زودتر بیاد بتونیم جمع بندی کنیم..
-
sali ghoreishi هندسش فوق العادس... فقط خداکنه زودتر بیاد بتونیم جمع بندی کنیم..
Amin Hosseinzadeh اقای کبریایی؟ من برای هندسه با استاد ثابتی میخونم فقط هندسه 2 اما اردیبهشت با تفتان ایشون