نحوه خواندن زیست به صورت ترکیبی
-
سلام دوستان.من یه یازدهمی هستم و زیست یازدهم رو توی تابستون تموم کردم .الانم توی فروردین استادمون زیست دوازدهم رو شروع کنه و احتمالا تا خرداد یا تیر اونو هم تموم میکنه.من بعد از نوروز میخوام زیست دهم و یازدهم رو به صورت ترکیبی بخونم .من اصلا ترکیبی خوندن بلد نیستم میشه منو راهنمایی کنین که چطور ترکیبی بخونم
-
کسی نیست جواب بده
-
سلام دوستان.من یه یازدهمی هستم و زیست یازدهم رو توی تابستون تموم کردم .الانم توی فروردین استادمون زیست دوازدهم رو شروع کنه و احتمالا تا خرداد یا تیر اونو هم تموم میکنه.من بعد از نوروز میخوام زیست دهم و یازدهم رو به صورت ترکیبی بخونم .من اصلا ترکیبی خوندن بلد نیستم میشه منو راهنمایی کنین که چطور ترکیبی بخونم
ایلشاد احمدیان سلام
یه روش کلیش اینه که گیاهی هارو با هم بخونید و جانوری ها رو باهم و مباحث ابتدای دوازدهم را باهم و مدام توی ذهنتون ترکیب شوند کنیدترکیبی خوندن بیارید توی مطالعه پیشرو تون هرجا که احساس کردید مطلبی به جای دیگه ای هم مربوط میشود به اونجا هم سر بزنید و هر دو مطلب را با هم تطبیق بدید
کتاب تستی که ترکیبی باشه هم خیلی کمکتون میکنه ولی اصل ترکیبی خوندن به اینه که خودتون همه چیز ها رو با هم ترکیب کنید -
سلام
میتونین از کتاب های نشر الگو که به شدت ترکیبی هست استفاده کنید
فصل های اول کتاب دوازدهم که ژنتیکی هست به شدت ترکیب پذیره با همه فصل های زیست ۱و ۲ و ۳