برنامه مطالعاتی نوروز (عید) 1400 ویژه جمع بندی کنکوری دهم و یازدهم منتشر شد
-
@M-an مدیر جزوات تفتان آماده نشده؟لاقل اونایی کع آماده شده رو قرار بدید پرینت کنیم، مگه میشه تا الان هیچ جزوه ای آماده نشده باشه دوروز دیگه فعال میشه، یعنی توی این دوروزجزوات آماده میشه؟اصلا یه حرفی میزنید کاملا غیرمنطقی هرچیزی از جزوات آماده شده قرار بدید پرینت کنیم چرا کسی گوش نمیده؟ الان شما یه جواب درست و منطقی به ما بده به جز تیکت بزنید و اماده بشه منتشر میکنیم یه مشت جواب کلیشه ای و فکر نشده
-
@M-an مدیر جزوات تفتان آماده نشده؟لاقل اونایی کع آماده شده رو قرار بدید پرینت کنیم، مگه میشه تا الان هیچ جزوه ای آماده نشده باشه دوروز دیگه فعال میشه، یعنی توی این دوروزجزوات آماده میشه؟اصلا یه حرفی میزنید کاملا غیرمنطقی هرچیزی از جزوات آماده شده قرار بدید پرینت کنیم چرا کسی گوش نمیده؟ الان شما یه جواب درست و منطقی به ما بده به جز تیکت بزنید و اماده بشه منتشر میکنیم یه مشت جواب کلیشه ای و فکر نشده
-
Amir Tajfar 0
من دوبار تیکت زدم
یکی دو روز پیش یکی امروز
اول گفتن به محض اماده شدن میذاریم
امروزم گفتن به زودی میذاریم
بعد من پرسیدم نمیشه زود تر 30ام
دیگه جوابم رو ندادن
حق با شماست
همه اذیت میشن -
Amir Tajfar 0
من دوبار تیکت زدم
یکی دو روز پیش یکی امروز
اول گفتن به محض اماده شدن میذاریم
امروزم گفتن به زودی میذاریم
بعد من پرسیدم نمیشه زود تر 30ام
دیگه جوابم رو ندادن
حق با شماست
همه اذیت میشنsallar savadkoohi هر آن منتظر اخبار خوب آلا هستیم...
...
مدیران محترم آلا، این به کنار، اینو چی میگین که میریم راه ابریشم کار کنیم میگن تاکید ما رو تفتانه. میریم تفتان کار کنیم اساتید میگن تاکید ما رو راه ابریشمه. یکم هماهنگ کنید اخه اینکه نشد راهنمایی. -
sallar savadkoohi هر آن منتظر اخبار خوب آلا هستیم...
...
مدیران محترم آلا، این به کنار، اینو چی میگین که میریم راه ابریشم کار کنیم میگن تاکید ما رو تفتانه. میریم تفتان کار کنیم اساتید میگن تاکید ما رو راه ابریشمه. یکم هماهنگ کنید اخه اینکه نشد راهنمایی.Amir Kazemi 0
به نظرم شما صلاح خودتون رو بهتر میدونید
من خودم بیشتر تمرکزم روی عقب افتادگیا و تستای راه ابریشمه
اما اگر توی درسی اوکی بودم یه گریزی هم به تفتان میزنم -
...
مدیران محترم آلا، این به کنار، اینو چی میگین که میریم راه ابریشم کار کنیم میگن تاکید ما رو تفتانه. میریم تفتان کار کنیم اساتید میگن تاکید ما رو راه ابریشمه. یکم هماهنگ کنید اخه اینکه نشد راهنمایی.Amir Kazemi 0
سلام. من این موضوع را نزدیک یک هفته ی پیش با خود مدیر در میان گذاشتم ایشان فرمودند نظر گروه آموزشی تفتان است و به نظر خودم هم برنامه ای که داده اند بیشتر به درد تفتان می خورد اما اگر خودتان در طول سال سوال ها را علامت زده ای(خلاصه نویسی کرده ای) می توانی راه ابریشم را استفاده کنی
انتخاب با خودتان... -
Amir Kazemi 0
سلام. من این موضوع را نزدیک یک هفته ی پیش با خود مدیر در میان گذاشتم ایشان فرمودند نظر گروه آموزشی تفتان است و به نظر خودم هم برنامه ای که داده اند بیشتر به درد تفتان می خورد اما اگر خودتان در طول سال سوال ها را علامت زده ای(خلاصه نویسی کرده ای) می توانی راه ابریشم را استفاده کنی
انتخاب با خودتان...رضا آلناصر میدانم دوست عزیز. اما اساتید آلا گفته اند که تفتان را به عنوان سوخت کمکی کار کنید و راه ابریشم ارزشمند تر است. وگرنه میتوانید با تفتان نیز کار کنید. مدیران آلا گفتند میتوانید از تفتان یا راه ابریشم استفاده کنید، ولی تاکید ما بر روی تفتان می باشد.
-
...
مدیران محترم آلا، این به کنار، اینو چی میگین که میریم راه ابریشم کار کنیم میگن تاکید ما رو تفتانه. میریم تفتان کار کنیم اساتید میگن تاکید ما رو راه ابریشمه. یکم هماهنگ کنید اخه اینکه نشد راهنمایی.Amir Kazemi 0 سلام شما خودتون بهتره شرایطتتونو بررسی کنین و تصمیم بگیرین
الان من خودم دیدم بعضی درسا کلا عقبم و تفتان نمیتونه کمکم کنه ، تفتان نخریدم
ولی با برنامه آلا پیش خواهم رفت -
...
بنظرم بازه عید به بعد بیشتر ادم باید خودش کارکنه تا فیلم ببینه
مگر اینکه جایی مشکل داشته باشه
تفتان برای اونایی که باراه ابریشم جلو نیومدن خیلی خوبه
اما به قول استاد ثابتی بهتره ادم بایه سبک تدریس بره جلو و تفتان شاید نظم ذهنی رو به هم بزنه برای راه ابریشمیا
شما اگه به راه ابریشم برسی و خلاصه یا تستای مونده یا برداشت تیپ تستاکار کنی خیلی جلویی
اما باز بستگی به خودت داره -
جزوه تفتان چی شد
-
Amir Kazemi 0
بنظرم بازه عید به بعد بیشتر ادم باید خودش کارکنه تا فیلم ببینه
مگر اینکه جایی مشکل داشته باشه
تفتان برای اونایی که باراه ابریشم جلو نیومدن خیلی خوبه
اما به قول استاد ثابتی بهتره ادم بایه سبک تدریس بره جلو و تفتان شاید نظم ذهنی رو به هم بزنه برای راه ابریشمیا
شما اگه به راه ابریشم برسی و خلاصه یا تستای مونده یا برداشت تیپ تستاکار کنی خیلی جلویی
اما باز بستگی به خودت داره@mohsen-sari بنظر میاد برای عمونی ها تفتان خوبه، و اینکه زیستش شاید خوب باشه، البته اصلا دبیر زیستش رو نمیشناسم. کسی هم نمیشناسه. و شاید سبک و سیاق متفاوت با استاد موقاری داشته باشه.
-
@mohsen-sari بنظر میاد برای عمونی ها تفتان خوبه، و اینکه زیستش شاید خوب باشه، البته اصلا دبیر زیستش رو نمیشناسم. کسی هم نمیشناسه. و شاید سبک و سیاق متفاوت با استاد موقاری داشته باشه.
Amir Kazemi 0 باید یکی دو روز تفتان رو امتحان کنیم ببینیم اونجور که باید هست یا نه.
-
Amir Kazemi 0 باید یکی دو روز تفتان رو امتحان کنیم ببینیم اونجور که باید هست یا نه.
Amir Kazemi 0 خدا رو شکر آرش داره میاد با همون مدرس های عالی و کلی نکته توپ.
-
این پست پاک شده!
-
Amir Kazemi 0 خدا رو شکر آرش داره میاد با همون مدرس های عالی و کلی نکته توپ.
Amir Kazemi 0
کاش زود منتشر کنن
یعنی امسال دق کردیم سر انتشار
بچه های سال بعد خیلییی راحتن -
@mohsen-sari بنظر میاد برای عمونی ها تفتان خوبه، و اینکه زیستش شاید خوب باشه، البته اصلا دبیر زیستش رو نمیشناسم. کسی هم نمیشناسه. و شاید سبک و سیاق متفاوت با استاد موقاری داشته باشه.
Amir Kazemi 0
من فقط یه سرچ که از ایشون زدم فهمیدم ایشون دبیر زیست پایه سلام تجریش و فکر کنم اموزشگاه هدف و یکی دوجای دیگه هستن -
در امر آموزش نظرات و سبکها که عمدتا بر اساس تجربه ها است معمولا متفاوته، در آلاء همیشه به وجود صداهای مختلف ما بها دادیم و سعی کردیم به جای اینکه به بچه ها بگیم دقیقا در این مسیر حرکت کنید
بهشون و به قضاوتشون اعتماد کنیم و دلیل حرکت تو اون مسیر رو یاد بدیم تا با فکر خودشون بتوانند مسیر را برای خودشان شخصی سازی کنند و بهترین تصمیم را بگیرند.ما به دنبال افزایش توانایی های بچهها هستیم.
در مورد عید از نظر ما دانش آموزان بهتره حجم مطالعاتی که برای هر درس تعیین کردیم را حفظ کنند، برای خوراک تست و برنامه هم می تونند از ابریشم استفاده کنند هم از تفتان.
دلیل اینکه توصیه اکید ما استفاده از تفتان است این است که تست ها خاص دورهی جمع بندی انتخاب شدند یعنی با این هدف که مهم ترین نکات و تست های پر تکرار که برای پوشش مطالب پر اهمیت درس لازم است حتما آورده شود و تست بی اهمیت هم نباشد.همچنین اعتقاد داریم که اگر دانش آموز بخواهد برای تک تک زنگ های برنامه برود از دفترچه تست غنی راه ابریشم تست انتخاب کند ممکن است زمان زیادی را صرف انتخاب کند و اگر دقت لازم را نداشته باشد تست های مناسب جمع بندی انتخاب نکند.
همچنین در تفتان فیلم خلاصه درس هایی قرار دادیم که وقت دانش آموز صرف دیدن فیلم های درسنامه حالا چه از دوره های رایگان آلاء و چه از ابریشم نشود و یک جمع بندی خوب را تجربه کنند.
با این حال از تصمیم تک تک آلایی ها حمایت می کنیم
️
-
در امر آموزش نظرات و سبکها که عمدتا بر اساس تجربه ها است معمولا متفاوته، در آلاء همیشه به وجود صداهای مختلف ما بها دادیم و سعی کردیم به جای اینکه به بچه ها بگیم دقیقا در این مسیر حرکت کنید
بهشون و به قضاوتشون اعتماد کنیم و دلیل حرکت تو اون مسیر رو یاد بدیم تا با فکر خودشون بتوانند مسیر را برای خودشان شخصی سازی کنند و بهترین تصمیم را بگیرند.ما به دنبال افزایش توانایی های بچهها هستیم.
در مورد عید از نظر ما دانش آموزان بهتره حجم مطالعاتی که برای هر درس تعیین کردیم را حفظ کنند، برای خوراک تست و برنامه هم می تونند از ابریشم استفاده کنند هم از تفتان.
دلیل اینکه توصیه اکید ما استفاده از تفتان است این است که تست ها خاص دورهی جمع بندی انتخاب شدند یعنی با این هدف که مهم ترین نکات و تست های پر تکرار که برای پوشش مطالب پر اهمیت درس لازم است حتما آورده شود و تست بی اهمیت هم نباشد.همچنین اعتقاد داریم که اگر دانش آموز بخواهد برای تک تک زنگ های برنامه برود از دفترچه تست غنی راه ابریشم تست انتخاب کند ممکن است زمان زیادی را صرف انتخاب کند و اگر دقت لازم را نداشته باشد تست های مناسب جمع بندی انتخاب نکند.
همچنین در تفتان فیلم خلاصه درس هایی قرار دادیم که وقت دانش آموز صرف دیدن فیلم های درسنامه حالا چه از دوره های رایگان آلاء و چه از ابریشم نشود و یک جمع بندی خوب را تجربه کنند.
با این حال از تصمیم تک تک آلایی ها حمایت می کنیم
️
@m-an مدیر حزوه هارو منتشر کنید حالا ما یک کازی میکنیم
-