سوال از فصل ۵ زیست ۱۱
-
سلام، تو فعالیت ۵ فصل ۵ زیست۱۱، در رابطه با چرک صحبت کرده و خواسته تحقیق کنیم دربارش. بنابراین تو تستا دربارش میتونن سوال بدن. مشکل اینجاست که کتاب خیلی سبز میگه: در چرک میتوان گویچه های سفید زنده و مرده، و میکروب های زنده و یا کشته شده، آلودگی های وارد شده از محیط و بقایای سلول های مرده را دید.
اما کتاب راهنمای معلم زیست ۱۱، میگه: چرک شامل گویچه های سفید مرده، میکروب های مرده و بقایای سلولی است.
یعنی طبق خیلی سبز گویچه های سفید و میکروب های زنده هم هستن، ولی طبق راهنمای معلم، این دوتا نیستن.
الان تکلیف چیه؟! -
-
در محل چرک ک بیشتر محل زخم هاست به علت مراقبت نادرست هم گویچه های سفید مرده و زنده هم میکروب های زنده یا مرده ک از محیط و محل های زخم وارد میشن و یا یاخته مرده ک میتواند یاخته پوششی یاخته پیوندی یاخته های ماهیچه ای و ...باشد و از تمامی کتاب طرح تست میتواند انجام شود و حتی جوش نیز به علت مسدود شدن منفذ غده چربی زیر پوست توسط میکروب های زنده و مرده باشد که با حضور گویچه های سفید که بیشتر در بافت ها بصورت فاگوسیت هستند از بین میروند
-
سلام، تو فعالیت ۵ فصل ۵ زیست۱۱، در رابطه با چرک صحبت کرده و خواسته تحقیق کنیم دربارش. بنابراین تو تستا دربارش میتونن سوال بدن. مشکل اینجاست که کتاب خیلی سبز میگه: در چرک میتوان گویچه های سفید زنده و مرده، و میکروب های زنده و یا کشته شده، آلودگی های وارد شده از محیط و بقایای سلول های مرده را دید.
اما کتاب راهنمای معلم زیست ۱۱، میگه: چرک شامل گویچه های سفید مرده، میکروب های مرده و بقایای سلولی است.
یعنی طبق خیلی سبز گویچه های سفید و میکروب های زنده هم هستن، ولی طبق راهنمای معلم، این دوتا نیستن.
الان تکلیف چیه؟!Parsa Ghaffari سلام
چرک شامل گلبول سفید مرده/میکروب های مرده/سلول های مرده هستن -
خب اینکه الان شد دوتا جواب.
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
mehranmirzaei
دواستان ممنون میشم جواب بدین. -
خب اینکه الان شد دوتا جواب.
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
mehranmirzaei
دواستان ممنون میشم جواب بدین.Parsa Ghaffari سلام
لطفا گروه مناسب رو تگ کنید:)
راه ابریشم شیمی ک تگ کردید مناسب نیستن -
Parsa Ghaffari سلام
لطفا گروه مناسب رو تگ کنید:)
راه ابریشم شیمی ک تگ کردید مناسب نیستن0-0ftm اول گروه های مناسبو تگ کردم، کسی جوابمو نداد، گفتم شاید بچه های دیگه که بلد یه وقت عضو نباشن توشون.
-
0-0ftm اول گروه های مناسبو تگ کردم، کسی جوابمو نداد، گفتم شاید بچه های دیگه که بلد یه وقت عضو نباشن توشون.
Parsa Ghaffari همه ی بچها ب طور خودکار عضو گروه دانش آموزان الا هستن
حتی اگر فقط دانش آموزان الا رو تگ کنید همه نوتیف براشون میره -
الان تکلیف چیه؟!Parsa Ghaffari در رابطه با جواب سوالتون هم
این چیزیه که دبیر ما بهمون گفتن