یاخته تولیدکننده گامت گیاه کدو
-
دوستان این جمله درسته یا نه؟
یاخته تولید کننده گامت در گیاه کدو، از طریق تقسیم هسته ای میتوز ایجاد شده است.
-
دوستان این جمله درسته یا نه؟
یاخته تولید کننده گامت در گیاه کدو، از طریق تقسیم هسته ای میتوز ایجاد شده است.
Mohammad Afrashteh سلام به نظر من درسته
در جنس ماده تخم زا گامت ماده است و در جنس نر یاخته زایشی با میتوز دو تا اسپرم میدهد -
Mohammad Afrashteh سلام به نظر من درسته
در جنس ماده تخم زا گامت ماده است و در جنس نر یاخته زایشی با میتوز دو تا اسپرم میدهدz Gheibi درود. بله توی کتاب کمک کنکور هم چیزی که شما گفتین رو نوشته اما روی سوال گفته یاخته تولیدکننده گامت. برای نر، یاخته تولیدکننده همون زایشی هست که با تقسیم میتوز دوتا گامت نر میده که خودش هم حاصله میتوزه (که قابل قبوله) اما یاخته تولیدکننده گامت ماده رو اگه تخم زا در نظر بگیریم جمله درسته (یعنی از تخم زا گامت ماده به وجود می آید) درحالی که در مورد یاخته تخم زا نوشته که همون گامت ماده هست که شما هم اشاره کردین. پس اونوقت یاخته تولیدکننده گامت ماده (یعنی تخم زا) میشه یاخته تک لاد (هاپلوئید) باقی مانده تقسیم میوز یاخته دیپلوئید بافت خورش. همون یاخته ای که تقسیم متوالی میتوز رو انجام میده و هفت یاخته کیسه رویانی رو به وجود میاره که خودش (یاخته تولیدکننده گامت ماده) همونطور که گفته شد حاصل میوزه.
-
z Gheibi درود. بله توی کتاب کمک کنکور هم چیزی که شما گفتین رو نوشته اما روی سوال گفته یاخته تولیدکننده گامت. برای نر، یاخته تولیدکننده همون زایشی هست که با تقسیم میتوز دوتا گامت نر میده که خودش هم حاصله میتوزه (که قابل قبوله) اما یاخته تولیدکننده گامت ماده رو اگه تخم زا در نظر بگیریم جمله درسته (یعنی از تخم زا گامت ماده به وجود می آید) درحالی که در مورد یاخته تخم زا نوشته که همون گامت ماده هست که شما هم اشاره کردین. پس اونوقت یاخته تولیدکننده گامت ماده (یعنی تخم زا) میشه یاخته تک لاد (هاپلوئید) باقی مانده تقسیم میوز یاخته دیپلوئید بافت خورش. همون یاخته ای که تقسیم متوالی میتوز رو انجام میده و هفت یاخته کیسه رویانی رو به وجود میاره که خودش (یاخته تولیدکننده گامت ماده) همونطور که گفته شد حاصل میوزه.
Mohammad Afrashteh
تخم زا همون گامت ماده هستش،
در روند تولید هر دو گامت نر وماده میوز وجود داره اما بعد از میوز، میتوز هم وجود دارد
برخلاف انسان که از میوز گامت تشکیل میشود در گیاهان نهاندانه گامت حاصل مستقیم میتوز است و حاصل غیر مستقیم میوز
ابهامی وجود داشت بفرمایید. -
Mohammad Afrashteh
تخم زا همون گامت ماده هستش،
در روند تولید هر دو گامت نر وماده میوز وجود داره اما بعد از میوز، میتوز هم وجود دارد
برخلاف انسان که از میوز گامت تشکیل میشود در گیاهان نهاندانه گامت حاصل مستقیم میتوز است و حاصل غیر مستقیم میوز
ابهامی وجود داشت بفرمایید.z Gheibi خیلی ممنونم از پاسختون. بخش ابهام آمیز مسئله اینه که در روی سوال گفته یاخته تولیدکننده گامت نه خود گامت. پس یاخته تولیدکننده گامت ماده میشه یاخته باقی مانده حاصل میوز یاخته 2n بافت خورش. که این یاخته جزو همون چهار یاخته ای بود که از میوز یاخته همون خورش به وجود آمده که سه تاش از بین میرن و این میمونه. پس میشه مستقیما نتیجه گرفت که یاخته تولیدکننده گامت ماده از تقسیم میوز حاصل شده نه میتوز. اما در مورد گامت نر کاملا مشخصه که یاخته تولیدکننده گامت نر که همون یاخته زایشی است مستقیما از تقسیم میتوزِ گرده نارس حاصل شده. به نظرم اگه این دو جمله تکلیفش مشخص بشه جواب کاملا روشن میشه:
1- یاخته تولیدکننده گامت ماده آیا همون یاخته باقیمانده از میوز یاخته دیپلوئید بافت خورش هست یا نه؟
2- آیا یاخته تولیدکننده گامت ماده همون تخم زاست یا نه؟ -
Mohammad Afrashteh خواهش میکنم
خیلی ممنون از شما که طبقه بندی شده و منظم سوال تون رو پرسیدید
۱_ فکر کنم با این شکل حل بشه ، یاخته باقی مانده از تقسیم بافت خورش با زرد نشان داده شده، گامت ماده با صورتی و یاخته تولید کننده گامت ماده با سبز
۲_ گامت ماده در گیاهان نهان دانه اسمش تخم زا است ( گامت ماده= تخم زا) -
Mohammad Afrashteh خواهش میکنم
خیلی ممنون از شما که طبقه بندی شده و منظم سوال تون رو پرسیدید
۱_ فکر کنم با این شکل حل بشه ، یاخته باقی مانده از تقسیم بافت خورش با زرد نشان داده شده، گامت ماده با صورتی و یاخته تولید کننده گامت ماده با سبز
۲_ گامت ماده در گیاهان نهان دانه اسمش تخم زا است ( گامت ماده= تخم زا)z Gheibi الان کاملا متوجه شدم. خیلی عالی. از وقتی که گذاشتید بسیار سپاسگزارم.
-
z Gheibi الان کاملا متوجه شدم. خیلی عالی. از وقتی که گذاشتید بسیار سپاسگزارم.
Mohammad Afrashteh خدارو شکر که متوجه شدید
خواهش می کنمموفق باشید