استخوان
-
سلام
دوستان من یکم در رابطه با مغز زرد و قرمز استخوان و محل قرار گیریشون گیج شدم.ممنون میشم راهنماییم کنید
این رو میدونم که مغز زرد و مغز قرمز فقط ذر بافت اسفنجی هستند و در متراکم نیستند
اما جایگاه قرارگیریشون کجاست؟ یعنی مغز قرمز هم در بافت اسفنجی سر استخوان و هم در مجرای مرکزیه استخوان که اونم بافت اسفنجیه هست؟
و مغز زرد فقط در وسط استخوان هست؟ -
z Gheibi ممنون میشم توضیح بدید
-
سلام
دوستان من یکم در رابطه با مغز زرد و قرمز استخوان و محل قرار گیریشون گیج شدم.ممنون میشم راهنماییم کنید
اما جایگاه قرارگیریشون کجاست؟ یعنی مغز قرمز هم در بافت اسفنجی سر استخوان و هم در مجرای مرکزیه استخوان که اونم بافت اسفنجیه هست؟
و مغز زرد فقط در وسط استخوان هست؟mahsa behnampour سلام
به طور کلی طبق گفته کتاب در تنه یعنی مجرای مرکزی استخوان مغز زرده
در سر استخوان که بافت اسفنجی مغز قرمز هستش -
نگاه قلم گوسفند خوردی تا حالا
دقیقا همون چیزه هست که از قلم گوسفند میاد بیرون اون میشه مغز زرد که تو مجرای مرکزی استخوان های دراز دیده میشهحالا تو بافت اسفنجی استخوان بین سلول ها حفره حفره هست این حفره ها با مغز قرمز پوشیده شده
-
سلام
و مغز زرد فقط در وسط استخوان هست؟mahsa behnampour سلام فکر کنم حل شد, اگر نشده بفرمایید
دریا دریایی @kosar-mottaghi ممنون -
mahsa behnampour سلام فکر کنم حل شد, اگر نشده بفرمایید
دریا دریایی @kosar-mottaghi ممنونz Gheibi ممنون . حل شد
-
نگاه قلم گوسفند خوردی تا حالا
دقیقا همون چیزه هست که از قلم گوسفند میاد بیرون اون میشه مغز زرد که تو مجرای مرکزی استخوان های دراز دیده میشهحالا تو بافت اسفنجی استخوان بین سلول ها حفره حفره هست این حفره ها با مغز قرمز پوشیده شده
دریا دریایی ممنونم