امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
خرید راه ابریشم
-
سلام خدمت همه ی دوستان گل الایی امیدوارم حال دل همتون خوب باشه.
من پایه یازدهم تجربی هستم میخواستم پک راه ابریشم رو بگیرم ولی نمیدونم ب درد من میخوره یا فقط واس کنکوریاست.من صفرتاصد رایگان الا رو میبینم و دارم خوب جلو میرم ولی نمیدونم فرق راه ابریشم و صفر تا صد چیه.
لطفا کمکم کنین ۳روزه هی اس میدم کسی جواب نمیده. -
سلام اگه با صفر تا صد داری خوب پیش میری ول نکن و همونو برو
راه ابریشم از تابستون اگه خواستی بخر
تفاوت راه ابریشم و صفر تا صد هم اینه که شاید خلاصه تر باشه نه اینکه کمتر نکته گفته بشه فقط خلاصه تره و زمان کمتری میگیره
جزوات آماده اس و لازم نیس خودت جزوه بنویسی
پیش آزمون و کلی تست داره که همش حل میشه
پس آزمون داره و آزمونای گزینه دو وقلمچی رو حل میکنن
حالا اینا چیزایی که به ذهنم رسید و گرنه تو گفتن مطلب زیاد تفاوتی با هم ندارن -
حامد شهرکی 0 سلام. بنظرم راه ابریشم زمین تا آسمون با صفر تا صد ها فرق میکنه و هزینه اش خیلی کمتر از چیزیه که شما بابت خرید اون دریافت میکنید. تمام نکات کامل کامل گفته میشه چیزی از قلم انداخته نمیشه و خیلی بروزه و طبق کنکورهای سال قبل نیست.
-
حامد شهرکی 0 سلام من خودم یازده تجربیم بنظرم این اشتباهه که درحال حاظر کنکوری از یازدهم جدا شه چون نهایت دو سه ماه دیگه یازدهم هستیم
فرقش اینه مثلا اگه زیست صفرتاصد و دیده باشید میدونید یسری نکات اضافه ک ت کنکور نیست برای جذابیت بیشتر گفته میشه اما ت راه ابریشم چون اونا حذف شده وقت کمتری میگیره و خب جزوه کامل داره که با نوشتن وقت هدر نره و تستای کاملی داره -
حامد شهرکی 0
مباحث ریاضی از هم جدا نشده مثللا تابع برای هرسه پایس باهم گفته شده -
Amir Kazemi 0
خب بستگی داره
یجا احتیاج اینه یه تیکهخ از دهم دید یازدهم یا دوازدهم این یاهم بودنه بنظرم کارو سخت کرده -
yas 17 اگه از نظر آزمونهای آزمایشی میگی، بله کار سخت تره و نمیشه مثلا دهم که میاد تو آزمون رو جدا دید یازدهم جدا دوازدهم جدا. که البته خود فیلمهام مشخص کرده مثلا مثلثات فرسنگ ۳ خودش بخش بخشه. هر بخشیش معلومه مال کدوم پایس. اما اگه از نظر کنکور در نظر بگیریم با هم بودنه و اون ثبات ذهنی خیلی بهتره.
-
samira pournazar آها..اره درسته
-
حامد شهرکی 0 اره راه ابریشم استاد ثابتی که کامله
ولی قبلش یه دوره ی صفر تا صد کنکور تجربی که دارن رو ببین یه درسنامه خلاصه هم از مطالبی که میگن بنویس چون برای راه ابریشم لازمه
توی راه ابریشم یه تورق سریع میکنن مباحثو بعد کامل میرن روی تست و نکات رو کار میکنن -
حامد شهرکی 0 خواهش میکنم..
آره خوبه دیگه همه مبحثو جمع میکنی -
حامد شهرکی 0 جمع بندی کل کنکور
برای اون ماه های آخر خوبه -
سلام.یازدهم تجربیم
میخواستم بدونم اگه الان راه ابریشم رو بخرم تا جایی ک تولید شده رورمیتونم دانلود کنم؟؟
و ایا هر سال جدید تولید میشه راه ابریشم یا نه -
-