کنار گذاشتن درس زبان
-
با سلام و عرض ادب
توی ماه های پایانی هستیم و دروس عمومی رو خوب نخوندم و مشکل اصلی هم درس زبان هست که میخوام بزارمش کنار و به جاش برای بقیه دروس وقت بزارم
توی زبان خیلی ضعیف هستم و با تست هاش نمیتونم کنار بیام و زبان هم بین دروس عمومی اهمیت کمتری داره
بنابراین تصمیم دارم بزارمش کنار و توی بقیه درس ها با توجه به زمان بیشتر درصد بیشتری رو بزنم
نظر شما چیه و چه پیشنهادی دارین ؟
درضمن اگر زبان رو صفر بزنم چقدر روی رتبم تأثیر میزاره؟؟؟ -
با سلام و عرض ادب
توی ماه های پایانی هستیم و دروس عمومی رو خوب نخوندم و مشکل اصلی هم درس زبان هست که میخوام بزارمش کنار و به جاش برای بقیه دروس وقت بزارم
توی زبان خیلی ضعیف هستم و با تست هاش نمیتونم کنار بیام و زبان هم بین دروس عمومی اهمیت کمتری داره
بنابراین تصمیم دارم بزارمش کنار و توی بقیه درس ها با توجه به زمان بیشتر درصد بیشتری رو بزنم
درضمن اگر زبان رو صفر بزنم چقدر روی رتبم تأثیر میزاره؟؟؟این پست پاک شده! -
با سلام و عرض ادب
درضمن اگر زبان رو صفر بزنم چقدر روی رتبم تأثیر میزاره؟؟؟Developer GDeveloper
سلام وقت به خیر
به هیچ وجه توصیه نمی کنم
درسای عمومی راحت تر از اختصاصیا میان بالا
شما میتونید هرروز یک ساعت زبان بخونید و به مرور معجزشو ببینید
احتمال زیادی هس که روش زبان خوندنتون اشتباس
مثلا لغات رو تو زبان باید تو جمله یاد بگیری
حفظ خالی واژه ها فایده ی زیادی نداره! سعی کن کاربردش رو تو جمله یاد بگیری
تست ها هم خیلی تو این زمینه کمک می کنن همشونو با دید یادگیری بزن و حل کن -
با سلام و عرض ادب
درضمن اگر زبان رو صفر بزنم چقدر روی رتبم تأثیر میزاره؟؟؟Developer GDeveloper @دانش-آموزان-آلاء
سلام هیچ درسی رو کنار نزنید!
زبان کنکور بیشتر روی لغات می چرخه دایره ی لغاتت رو وسیع تر کنید. زبان جامع مبتکران(شهاب اناری) عالی هست