هیستون ها
-
درود یاران.
با یک قسمت این عبارت مشکل دارم نظر شما چیه؟
جداشدن هیستون ها از مولکول های دنا در زمان رونویسی و همانندسازی دنا در یوکاریوت ها رخ می دهد. در مرحله S و G2 همانندسازی و رونویسی شدت زیادی می یابد و به همین دلیل هیستون ها از اطراف دنا جدا می شوند.
میدونیم در مرحله G2 هم مولکول های دنای حلقوی میتوکندری ها و کلروپلاست ها همانندسازی میکنن آیا این مولکول ها هم هیستون دارن یا مثل پروکاریوت ها فاقد هیستون هستن؟
-
سلام من یازدهمم
ولی فک نکنم حلقویا فشردگی داشته باشن(و ب همین دلیل فک نکنم هیستونم داشته باشن
اگرم داشته باشه واسه همون ساختار مارپیچی مولکول DNAه -
سلام من یازدهمم
اگرم داشته باشه واسه همون ساختار مارپیچی مولکول DNAهسروش قادری در هیستون ها گفته است:
سلام من یازدهمم
اگرم داشته باشه واسه همون ساختار مارپیچی مولکول DNAهبله درسته حلقوی ها هیستون ندارن. اشتباه من این بود که رونویسی در مرحله G2 برای پروتئین سازی رو در نظر نمی گرفتم که این مورد هم مانند همانندسازی دنای خطی در مرحله S باعث بازشدن نوکلئوزوم ها و جداشدن هیستون ها میشه. فکر میکردم دلیل اینکه گفته شده در مرحله G2 هم این اتفاق میفته به خاطر همانندسازی دناهای حلقوی هست.
موفق باشی دوست عزیز. -
سروش قادری در هیستون ها گفته است:
سلام من یازدهمم
اگرم داشته باشه واسه همون ساختار مارپیچی مولکول DNAهبله درسته حلقوی ها هیستون ندارن. اشتباه من این بود که رونویسی در مرحله G2 برای پروتئین سازی رو در نظر نمی گرفتم که این مورد هم مانند همانندسازی دنای خطی در مرحله S باعث بازشدن نوکلئوزوم ها و جداشدن هیستون ها میشه. فکر میکردم دلیل اینکه گفته شده در مرحله G2 هم این اتفاق میفته به خاطر همانندسازی دناهای حلقوی هست.
موفق باشی دوست عزیز.همچنین