مرحله آنافاز میتوز
-
z Gheibi در مرحله آنافاز میتوز گفته است:
Mohammad Afrashteh بله درسته
در آنافاز کروماتید ها از هم جدا شدند و هر کدوم شدند یک کروموزومممنون از پاسختون. اما در یاخته به غیر از کروموزوم های خطی، حلقوی ها هم وجود دارند. آیا اونا هم کروماتید و سانترومر دارند؟ اگه کروموزوم های حلقوی رو هر کدوم یک کروماتید حساب کنیم جمله درست میشه و اگه بگیم حلقوی ها کروماتید ندارن اونوقت جمله غلطه. به نظرتون حلقوی ها کروماتید دارن؟
Mohammad Afrashteh
احساس میکنم جملتون غلطه
اخه من هرچی فکر میکنم یادم نمیاد کروموزوم حلقوی داشته باشیم
دی ان ای حلقوی داریم توی میتوکندری و کلرو پلاست اما کرومزوم نیست
حالا بازم وایسیم ببینیم دوستامون چی میگن -
z Gheibi در مرحله آنافاز میتوز گفته است:
Mohammad Afrashteh بله درسته
در آنافاز کروماتید ها از هم جدا شدند و هر کدوم شدند یک کروموزومممنون از پاسختون. اما در یاخته به غیر از کروموزوم های خطی، حلقوی ها هم وجود دارند. آیا اونا هم کروماتید و سانترومر دارند؟ اگه کروموزوم های حلقوی رو هر کدوم یک کروماتید حساب کنیم جمله درست میشه و اگه بگیم حلقوی ها کروماتید ندارن اونوقت جمله غلطه. به نظرتون حلقوی ها کروماتید دارن؟
Mohammad Afrashteh خواهش میکنم
یه مطلب مهمتر هست اونم اینکه به دنای های حلقوی در یوکاریوت ها کروموزوم نمیگیم -
Mohammad Afrashteh
احساس میکنم جملتون غلطه
حالا بازم وایسیم ببینیم دوستامون چی میگنsallar savadkoohi به دنای حلقوی در پروکاریوت ها کروموزوم میگیم اما در یوکاریوت ها نمیگیم
-
Mohammad Afrashteh
احساس میکنم جملتون غلطه
حالا بازم وایسیم ببینیم دوستامون چی میگنsallar savadkoohi در مرحله آنافاز میتوز گفته است:
Mohammad Afrashteh
احساس میکنم جملتون غلطه
حالا بازم وایسیم ببینیم دوستامون چی میگنبله آقا سالار درسته اگه بگیم حلقوی ها کروموزوم نیستن حرفتون درسته. منتظر بقیه دوستان میشیم. ممنون.
-
sallar savadkoohi به دنای حلقوی در پروکاریوت ها کروموزوم میگیم اما در یوکاریوت ها نمیگیم
z Gheibi
عههه چه جالب
توی کتابای ما نیومده -
z Gheibi
عههه چه جالب
توی کتابای ما نیومدهsallar savadkoohi توی کتاب ما هم نیومده بود
توی تست ها کاربرد داره
-
یه مطلب مهمتر هست اونم اینکه به دنای های حلقوی در یوکاریوت ها کروموزوم نمیگیمz Gheibi در مرحله آنافاز میتوز گفته است:
یه مطلب مهمتر هست اونم اینکه به دنای های حلقوی در یوکاریوت ها کروموزوم نمیگیماینترنت رو یه سرچ زدم کروموزوم حلقوی هم احتمالش هست که در اثر ناهنجاری در کروموزوم های انسان به وجود بیاد. منظورم همون کروموزوم های خطیه هسته هستن که میتونن به صورت حلقوی دربیان. اما به هر حال در یک فرد سالم (یوکاریوت) به گفته شما اگه دنای حلقوی رو کروموزوم حساب نکنیم پس جمله فوق درسته.
-
سلام احساس میکنم جمله درسته و این مسئله حلقوی و خطی که مطرح کردین واسه DNA هستش نه کروموزوم
-
سلام احساس میکنم جمله درسته و این مسئله حلقوی و خطی که مطرح کردین واسه DNA هستش نه کروموزوم
@ariana-ariana در مرحله آنافاز میتوز گفته است:
درود بر شما. بله با راهنمایی دوستان و شما مسلم شد که جمله درستی هست که توی کتاب کمک کنکور هم درست گرفتتش.
-
درود دوستان.
این جمله به نظرتون درسته؟
در انتهای مرحله آنافاز میتوز از چرخه یاخته ای، تعداد کروموزوم های موجود درون یاخته با تعداد کروماتیدهای آن برابر است.
تجربیا تجربی همیار بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
Mohammad Afrashteh درسته
و این اتفاق تا پایان تلوفاز و قبل از سیتوکینز پابرجاس+یاخته حاصل تا قبل از همانند سازی دی ان ای تو مرحله s
البتتتتتتتتتتتتته از ی جهت میتونه غلط باشه،اگه منظورش رشته های دی ان ای درون یاخته باشه،چون حلقویا رو هم شامل میشه
ولی صورت سوال گفته کروموزوم،پس درستع