سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم
-
سلام به همه دوستان
من بین چندتا رشته شک دارم و اگه کسی میتونه و اطلاعاتی در موردشون داره ممنون میشم کمکم کنه
در مورد رشته های هوشبری,اتاق عمل,شنوایی شناسی,بینایی سنجی,علوم تغذیه,علوم آزمایشگاهی و مخصوصا پرستاری
در مورد شرایط قبول شدن در این رشته ها و شرایط کار و مخصوصا درآمد
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم در اختیار من بزاره,مخصوصا در مورد رشته پرستاری و میانگین درآمدش
ممنون -
بهتر نیس بعد کنکور بهش فک کنی
فعلا بخون برا رتبه خوب که دستت برا هر انتخابی باز باشه
الان تقریبا رشته های تجربی اشباع شده
15000 تا پزشک بیکار داریم
خودم چن وقت پیش یه پزشکی رو دیدم که راننده تاکسی شده بودش
اما فعلا پرستار تو کشور لازم که معلوم نیس تا وقت فارغ تحصیل شدن ما اشباع بشه یا نه -
راننده تاکسی؟؟؟؟؟!!!!!یا قرآن!چ بلایی سرش اومده بیچاره!
-
مهسام در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
باور کن راس میگم
از دوستای عموم
یه روز عموم اه و ناله میکرد که من مهندسم و نمیدونم دارم 2 میلیون حقوق میگیرم دکترا دارن پول پارو میکنن
بعد از ظهرش با عموم رفتم بیرون از قضا تاکسی که سوار شدیم از دوستای قدیمیش بود که پزشک شده بود دنبال یه بیمارستانی بود که بره واس کار
میگف فعلا مجبورم مسافر کشی کنم
اونجا بود که اه و ناله ی عموم خوابیدش -
مهسام
ولی خوب اگه تو هر کاری عالی باشی نه تنها کار گیر میاری که تازه انقد بهت پیشنهاد کار میدن که ندونی کدوم انتخاب کنی
مثلن برا همین رشته مهندسی که همه میگن کار نیس
کسایی رو میشناسم که بدون هیچ کمکی
انقد تونستن خودشون بالا بکشن
که برای اینکه فقط 1 ساعت تو شرکتشون کار کنن واسش سر و دست میشکونن
ولی خود وزیر بهداشت اعلام کرد که 15000 تا پزشک بیکار داریم مسلما اونایی بیکارن که کارشون مث بقیه خوب نیس
وگرنه ادم کار درس هر جا پابذاره براش کار هس -
مهسام
ولی خوب اگه تو هر کاری عالی باشی نه تنها کار گیر میاری که تازه انقد بهت پیشنهاد کار میدن که ندونی کدوم انتخاب کنی
مثلن برا همین رشته مهندسی که همه میگن کار نیس
کسایی رو میشناسم که بدون هیچ کمکی
انقد تونستن خودشون بالا بکشن
که برای اینکه فقط 1 ساعت تو شرکتشون کار کنن واسش سر و دست میشکونن
ولی خود وزیر بهداشت اعلام کرد که 15000 تا پزشک بیکار داریم مسلما اونایی بیکارن که کارشون مث بقیه خوب نیس
وگرنه ادم کار درس هر جا پابذاره براش کار هس -
مهسام در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
باور کن راس میگم
از دوستای عموم
یه روز عموم اه و ناله میکرد که من مهندسم و نمیدونم دارم 2 میلیون حقوق میگیرم دکترا دارن پول پارو میکنن
بعد از ظهرش با عموم رفتم بیرون از قضا تاکسی که سوار شدیم از دوستای قدیمیش بود که پزشک شده بود دنبال یه بیمارستانی بود که بره واس کار
اونجا بود که اه و ناله ی عموم خوابیدشعااطفه در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
باور کن راس میگم
از دوستای عموم
اونجا بود که اه و ناله ی عموم خوابیدشخووو مطب میزد
-
الان خیلی از دانشجو پزشکی الافن.درس نمیخونن .ار دانشگاه میان بیرون نمیتونن ی بیماری ساده تشخیص بدن اخرش راننده تاکسی میشن
@parastu23 در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
الان خیلی از دانشجو پزشکی الافن.درس نمیخونن .ار دانشگاه میان بیرون نمیتونن ی بیماری ساده تشخیص بدن اخرش راننده تاکسی میشن
منم همینو میگم خووووو
از یه طرف
مطب زدن به این سادگیا نیس که
وگرنه تا الان این 15000 نفر این کار میکردن -
جواب این سوال ..و اینکه بی عرضگی افرادی که رفتن رشته هایی خوندن که الان بی کارن(مقصر هم دولت هست هم خودشون)رو اقای حسینی فرد تو ریاضی تجربی قسمت اول حد دقیقه 29 به بعد ببینید.کامل قانع میشید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/32/20/4443 -
سلام به همه دوستان
من بین چندتا رشته شک دارم و اگه کسی میتونه و اطلاعاتی در موردشون داره ممنون میشم کمکم کنه
در مورد رشته های هوشبری,اتاق عمل,شنوایی شناسی,بینایی سنجی,علوم تغذیه,علوم آزمایشگاهی و مخصوصا پرستاری
در مورد شرایط قبول شدن در این رشته ها و شرایط کار و مخصوصا درآمد
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم در اختیار من بزاره,مخصوصا در مورد رشته پرستاری و میانگین درآمدش
ممنونKingAlireza7277 سلام دادا.این رشته هایی که تو میگی زیر 10000 در بهترین حالت می خواد.
واستا بعد کنکور.ببین چه نتیجه ای میگیری بعد. -
اما فعلا پرستار تو کشور لازم که معلوم نیس تا وقت فارغ تحصیل شدن ما اشباع بشه یا نهعااطفه در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
اما فعلا پرستار تو کشور لازم که معلوم نیس تا وقت فارغ تحصیل شدن ما اشباع بشه یا نهتو شهر های محروم همیشه نیاز به پزشک هست
-
KingAlireza7277 سلام دادا.این رشته هایی که تو میگی زیر 10000 در بهترین حالت می خواد.
واستا بعد کنکور.ببین چه نتیجه ای میگیری بعد.meysam داداش کدوم از اینایی که گفتم بهتر از بقیه است؟از نظر درآمدی و شرایط کاری
-
اما فعلا پرستار تو کشور لازم که معلوم نیس تا وقت فارغ تحصیل شدن ما اشباع بشه یا نهعااطفه میدونم اما میخوام اطلاعاتی در موردشون داشته باشم,اگه در مورد شرایط کاری و درآمدشون اطلاعی داری ممنون میشم بگی
-
عااطفه در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
اما فعلا پرستار تو کشور لازم که معلوم نیس تا وقت فارغ تحصیل شدن ما اشباع بشه یا نهتو شهر های محروم همیشه نیاز به پزشک هست
sahba در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
عااطفه در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
اره راس میگی
-
KingAlireza7277 سلام دادا.این رشته هایی که تو میگی زیر 10000 در بهترین حالت می خواد.
واستا بعد کنکور.ببین چه نتیجه ای میگیری بعد.meysam در سلام,مشورت میخوام در مورد اینکه سردرگم هستم که چه رشته ایی رو انتخاب کنم گفته است:
واستا بعد کنکور.ببین چه نتیجه ای میگیری بعد.اون جوریام نیس
قزوین تا 12000 پرستاری میگیره تا 8000 اتاق عمل و هوش بری
اما بینایی و شنوایی چون کمتر دانشگاهی بر میداره معمولا زود پر میشه -
راستش تا اون جایی که من میدونم رشته های لیسانس بیمارستان تقریبا همه یه حقوق یکسان دارن
چون یه جورایی کارمند حساب میشن
باید تقریبا حدود 2 تومن باشه
اما یه بار یکی از بچه ها گف پرستاری در ماه 800 تومن :|
اما تا اون جایی که من میدونم خدمه بیمارستان در ماه 800 تو من میگیرن نه پرستارا
اتفاقا من برعکس خیلیا فک میکنم پرستاری برا پسرا بهتر تا دختر
چون شیفت شب داره فک کنم در ماه 4 تا
ینی هفته ای 1 شب
جدیدا هم که قربونشون برم پرستارا جز پانسمان و تزریق امپول کاری انجام نمیدن همه رو خدمه بیمارستان انجام میده کارتون به بیمارستان نکشه اما جوری رفتار میکنن ادم ندونه فک میکنه پزشکن :|
اما به نظرم برا پسرا بهتر
چون دخترا تقریبا طاقت شب کاری و سختی رو ندارن
البته من که اینجوریم
هوشبری و اتاق عملم مثل پرستاری چن ساعت باید تو اتاق عمل سرپا باشی که به نظرم بازم برا پسرا بهتر :|
علوم ازمایشگاهی بهتر از همشون چون درامدش تو ازمایشگاه و کارش راحت اما تمیز نیس منظورم که میدونی شب کاری و عذاب کشیدنم نداره که تو شهرای بزرگ اشباع اما تو شهرستانا اره به نظرم جواب میده یکی از اقوام ما که ازمایشگاه خونده بود در مدت چن سال زندگیش از این رو به اون رو شدش
سه تا رشته دیگه که گفتی کاراشون به بیمارستان وابسته نیس اما تو بیمارستانم میتونی کار کنی -
راستش تا اون جایی که من میدونم رشته های لیسانس بیمارستان تقریبا همه یه حقوق یکسان دارن
چون یه جورایی کارمند حساب میشن
باید تقریبا حدود 2 تومن باشه
اما یه بار یکی از بچه ها گف پرستاری در ماه 800 تومن :|
اما تا اون جایی که من میدونم خدمه بیمارستان در ماه 800 تو من میگیرن نه پرستارا
اتفاقا من برعکس خیلیا فک میکنم پرستاری برا پسرا بهتر تا دختر
چون شیفت شب داره فک کنم در ماه 4 تا
ینی هفته ای 1 شب
جدیدا هم که قربونشون برم پرستارا جز پانسمان و تزریق امپول کاری انجام نمیدن همه رو خدمه بیمارستان انجام میده کارتون به بیمارستان نکشه اما جوری رفتار میکنن ادم ندونه فک میکنه پزشکن :|
اما به نظرم برا پسرا بهتر
چون دخترا تقریبا طاقت شب کاری و سختی رو ندارن
البته من که اینجوریم
هوشبری و اتاق عملم مثل پرستاری چن ساعت باید تو اتاق عمل سرپا باشی که به نظرم بازم برا پسرا بهتر :|
علوم ازمایشگاهی بهتر از همشون چون درامدش تو ازمایشگاه و کارش راحت اما تمیز نیس منظورم که میدونی شب کاری و عذاب کشیدنم نداره که تو شهرای بزرگ اشباع اما تو شهرستانا اره به نظرم جواب میده یکی از اقوام ما که ازمایشگاه خونده بود در مدت چن سال زندگیش از این رو به اون رو شدش
سه تا رشته دیگه که گفتی کاراشون به بیمارستان وابسته نیس اما تو بیمارستانم میتونی کار کنیعااطفه یکی از دوستام پرستار هست,گفت که حقوق پرستارا 2 ملیون تا 2 ملیون 400 هست,اگه 2 شیفته هم کار کنی تا 5 ملیون میرسه,اونم توی شهرستانا,اگه توی شهر بزرگی کار کنی حقوقش بیشتر هم هست,پس ینی حقوقش اینقدر نیست؟من الان فکر میکنم پرستاری از نظر قبول شدن و شرایط کار و درآمد از همشون بهتره,آیا اینجوری هست یا نه؟
-
اما باز من خودم برا انتخاب رشته پارسال رفتم بیمارستان دقیقا تحقیق کردم
البته با پارتی دیگه
وگرنه کی حاضره به ادم کمک کنه
اگه میتونی یه روز برو بیمارستان با هر کدومشون حرف بزنعااطفه آره یه روز باید برم بیمارستان و بپرسم,خودت تحقیق کردی به چه نتیجه ای رسیدی؟