پادتن الزاماً به یاخته زنده متصل میشه ؟
-
سلام دوستان خوبم
تو یه تستی نوشته شده که
پادتن ها در صورت برخورد با آنتی ژن توسط بخش هایی از خود حداقل به یک نوع یاخته زنده خاص متصل میشوند
الان آیا ویروس اینجا هویج است ؟ ویروس که زنده نیست ، خودشم که آنتی ژنه !
لطفاً اگه جمله درسته بهم توضیح بدید
تجربیا -
درود.
آنتی ژن ها غالبا مولکول های درشتی هستند. در مورد ویروس مطمئن نیستم که پادتن ها گیرنده واسشون داشته باشه یا نه چون ویروس ها خیلی ریزن اما اینکه آنتی ژن در مورد پادتن حتما باید زنده باشه مطمئنم که اینطوری نیست و مثلا پروتئین، پلی ساکارید، چربیها و حتی اسید نوکلئیک علاوه بر آنتی ژن های زنده می توانند به عنوان آنتی ژن مطرح باشن.
-
درود.
آنتی ژن ها غالبا مولکول های درشتی هستند. در مورد ویروس مطمئن نیستم که پادتن ها گیرنده واسشون داشته باشه یا نه چون ویروس ها خیلی ریزن اما اینکه آنتی ژن در مورد پادتن حتما باید زنده باشه مطمئنم که اینطوری نیست و مثلا پروتئین، پلی ساکارید، چربیها و حتی اسید نوکلئیک علاوه بر آنتی ژن های زنده می توانند به عنوان آنتی ژن مطرح باشن.
Mohammad Afrashteh نفهمیدم!
-
Mohammad Afrashteh نفهمیدم!
@haniehno سوال شما این بود که آیا حتما آنتی ژن ها زنده هستن یا نه که در جواب عرض کردم به طور حتم چنین نیست چون آنتی ژن های غیر زنده مانند پروتئین و چربی و غیره هم داریم که زنده نیستن. اما در مورد ویروس نمی دونم که آیا پادتن ها براش گیرنده دارند یا نه.
-
@haniehno سوال شما این بود که آیا حتما آنتی ژن ها زنده هستن یا نه که در جواب عرض کردم به طور حتم چنین نیست چون آنتی ژن های غیر زنده مانند پروتئین و چربی و غیره هم داریم که زنده نیستن. اما در مورد ویروس نمی دونم که آیا پادتن ها براش گیرنده دارند یا نه.
Mohammad Afrashteh ممنون
الان جمله ای که بُلدش کردم درسته یا غلط ؟ خود پاسخنامه که درست گرفته -
سلام دوستان خوبم
تو یه تستی نوشته شده که
پادتن ها در صورت برخورد با آنتی ژن توسط بخش هایی از خود حداقل به یک نوع یاخته زنده خاص متصل میشوند
الان آیا ویروس اینجا هویج است ؟ ویروس که زنده نیست ، خودشم که آنتی ژنه !
لطفاً اگه جمله درسته بهم توضیح بدید
تجربیا -
Mohammad Afrashteh ممنون
الان جمله ای که بُلدش کردم درسته یا غلط ؟ خود پاسخنامه که درست گرفته@haniehno شاید منظورش اینه که در برخورد با آنتی ژن که یاخته های پادتن ساز پادتن رو میسازن و تا قبل از رها شدن به اون یاخته متصل هستن.
-
-
-
@kosar-mottaghi عه آره ببخشید
من یکم چشام ضعیفه اشتباه دیدم ، بعداً سوالو پیدا کردم میفرستم منشنتون میکنم