هلپ می
-
سلام
این نگرانی که دارم رو میدونم خیلیا دارن ولی واسه من واقعا باعث عقب افتادن میشه بخاطر همین ممنون میشم کمک کنید
از هفته بعد باید دروس دوازدهم رو جمع بندی کنم تا بیست فروردین، ولی نگرانی پایه رو دارم، خوندن رو خوندم ولی در حد متوسط.
ضمنا برنامه جمع بندی نسبتا خوبی بعد از بیست فروردین دارم و میتونم اونموقع کامل ایرادامو برطرف کنم و مسلط شم ولی این نگرانی، باعث میشه نتونم خوب تمرکز کنم و حتی نخونمچیکار کنم من
-
-
سلام
این نگرانی که دارم رو میدونم خیلیا دارن ولی واسه من واقعا باعث عقب افتادن میشه بخاطر همین ممنون میشم کمک کنید
از هفته بعد باید دروس دوازدهم رو جمع بندی کنم تا بیست فروردین، ولی نگرانی پایه رو دارم، خوندن رو خوندم ولی در حد متوسط.
ضمنا برنامه جمع بندی نسبتا خوبی بعد از بیست فروردین دارم و میتونم اونموقع کامل ایرادامو برطرف کنم و مسلط شم ولی این نگرانی، باعث میشه نتونم خوب تمرکز کنم و حتی نخونمچیکار کنم من
mj323 بجنگ.ولی سیاه وسفیدش نکن
منظورم اینه که پرانرژی وپرقدرت بخون ولی نترس که آخرش چی میشه
هدف مامقصدمانیست هدف مامسیریه که توش تلاش میکنیم اولش شعار بنظرمیرسه ولی اگه بش فکرکنی میبینی واقعیه
اینو یه پزشک بهم گفت.میدونین چیه؟راست میگفت:) -
سلام
mj323 منم همین مشکلو دارم همش نگرانم واسترس میگیرم واگه یذره از برنامم عقب افتادم دیگه نمیتونم درست بخونم و کم کاری میکنم وباز عقب تر میفتم
بچه ها راهکارتون چیه؟شما چجوری خودتونو سرپا نگه میدارید؟چجوری انگیزتونو حفظ میکنید؟چیکارا میکنید که خستگیتون در بره و با اراده و محکم باشید؟؟چجوری انرژی میگیرید برا خوندن؟؟خواهش میکنم همتون جواب بدید
همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
mj323 منم همین مشکلو دارم همش نگرانم واسترس میگیرم واگه یذره از برنامم عقب افتادم دیگه نمیتونم درست بخونم و کم کاری میکنم وباز عقب تر میفتم
بچه ها راهکارتون چیه؟شما چجوری خودتونو سرپا نگه میدارید؟چجوری انگیزتونو حفظ میکنید؟چیکارا میکنید که خستگیتون در بره و با اراده و محکم باشید؟؟چجوری انرژی میگیرید برا خوندن؟؟خواهش میکنم همتون جواب بدید
همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا ریاضیا انسانیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400Arefe Heydari
سلام و اول خسته نباشید به این همه منشن کردناسترس واس همه پیش میاد حتی درس خون ترین افراد
والا من خودم با خودم اینجوری کنار اومدم که تا میتونم بخونم و بقیش دست خدا و استرسش رو نداشته باشم ،که خدا خودش بهترین چیزو واست میخوادش
و اینکه هر موقع فکرم میاد ک عقب دارم میفتم به خودم تلنگر میزنم پس الان که وقت داری بخون و فکرت رو سر این تلف نکن