پروتئین های مؤثر در تقسیم سیتوپلاسم
-
دوستان جواب این سوالو میدونم فکر کردم خیلی مهم میتونه باشه گفتم شماها هم در جریان باشین:
به نظرتون این عبارت درسته یا نه؟
محل تولید پروتئین های مؤثر در تقسیم سیتوپلاسم یاخته های گیاهی و جانوری مشابه هم هستند.
-
دوستان جواب این سوالو میدونم فکر کردم خیلی مهم میتونه باشه گفتم شماها هم در جریان باشین:
محل تولید پروتئین های مؤثر در تقسیم سیتوپلاسم یاخته های گیاهی و جانوری مشابه هم هستند.
-
به نظر من که درسته
-
به نظر من که درسته
دریا دریایی در پروتئین های مؤثر در تقسیم سیتوپلاسم گفته است:
به نظر من که درسته
میشه بیشتر توضیح بدین؟ البته منم یکمی سوال رو فکر کنم کمی دوپهلو طرح کردم. یعنی از یه نظر میشه گفت درسته ولی دقیق دقیقش درست نیست.
-
تو سیتوکینز گیاها پروتئین ها برخلاف یاخته جانوری نقش مستقیم ندارن
تو جونوریا اکتین و میوزین نقش اصلیو دارن
ولی تو گیاهیا پروتئینایی نقش دارن که تو دیواره وزیکولا قرار دارن در آخر با پکتین اون صفحه یاختهایو میسازن
نکته بعدیش میشه این
فک کنم وزیکولا چون تو دستگاه گلژی درست میشن با محل تولید اکتین و میوزین(ک خیلی گشتم ولی پیداش نکردم ولی ب احتمال زیاد تو ریبوزومای سیتوپلاسم ساخته میشه)تفاوت دارن
محل جفتشون تو سیتوپلاسمه
ولی اگ خیلی ریز بشه میشه گفت گیاهی در دستگاه گلژی و جانوری در ریبوزومای سیتوپلاسم (البته این جانوریه نظر بندهس و ممکنه غلط باشع) -
دریا دریایی در پروتئین های مؤثر در تقسیم سیتوپلاسم گفته است:
به نظر من که درسته
میشه بیشتر توضیح بدین؟ البته منم یکمی سوال رو فکر کنم کمی دوپهلو طرح کردم. یعنی از یه نظر میشه گفت درسته ولی دقیق دقیقش درست نیست.
Mohammad Afrashteh
نظرم اینه که خوب هر نوع پروتئین که بخواد ساخته شه تو سیتوپلاسم هست
حالا جانوری که واضحه پروتئین هاش
گیاهی هم چون باید اولا وزیکول بسازه و وزیکول از جنس غشا هست پس پروتئین هم داره
و دوما بالاخره اون پکتین و پیش ساز های تیغه ی میانی رو یه انزیمی باید بسازه و ۹۹ درصد آنزیم ها هم پروتئینی هستناستنباطم این بود درست یا غلطش رو نمی دونم دیگه
-
پروتئینهای مؤثر در تقسیم سیتوپلاسم یاختههای گیاهی توسط ریبوزومهای متصل به شبکه آندوپلاسمی تولید میشوند؛ ولی در مورد یاختههای جانوری توسط ریبوزومهای آزاد فضای میانیاخته تولید میگردند.
دوستان خوب رمزگشاییش کردن اما واقعا میشه گفت این مورد هم درسته و هم غلط. از اونجایی که در هر دو مورد در سیتوپلاسم تولید میشن درسته اما دقیقترش رو در نظر بگیریم غلطه!
این نوع سوالا خیلی گیج کننده هستن مخصوصا وقتی گزینه سوالی که میگه چند مورد صحیح یا غلطن. به نظرتون در مواجهه با این نوع سوالات چیکار میشه کرد؟
-
Mohammad Afrashteh در پروتئین های مؤثر در تقسیم سیتوپلاسم گفته است:
mehranmirzaei سلام استاد
میشه ب این سوال جواب بدیدتا رفع ابهام شه