سوال فیزیک
-
سلام بچه ها میشه این سوال حل کنین تا من با جوابم چک کنم چرا جواب من تو گزینه ها نیس
ممنون☺
فیلمو نگاه کردم متوجه نشدم

-
سلام بچه ها میشه این سوال حل کنین تا من با جوابم چک کنم چرا جواب من تو گزینه ها نیس
ممنون☺

@kosar-mottaghi در سوال فیزیک گفته است:
ممنون☺

با روش خود استاد راحت حل میشه🙂 -
ممنون☺

با روش خود استاد راحت حل میشه🙂ابوالفضل ریسی خیلی ممنون
روش دیدم ولی نفهمیدم چرا اونجا فشار محبوس حساب نکرد
گیج شدم همه جا این مدلی باشه فشار محبوس حساب نمیکنیم؟؟؟؟ -
Bio
شما اومدید فشارهوای محبوس بدست آوردین درسته؟؟؟؟
بعد با فشار ۴ متر آب جمع کردین؟؟؟؟بله
-
Bio پس چرا من با این راحل رفتم جوابم اشتباه اومد؟؟؟🤔🤔🤔🤔😐
نمیدونم
-
Bio ببخشید یه سوال دیگه
خط اولی که توضیح دادین یعنی چی؟؟؟؟ببینید سطح جیوه توی سمتی که با هوای آزاد در ارتباطه 15 سانت از سطحی که با هوای محبوس در ارتباطه پاییت تره و این یعنی فشار هوا آزاد 15 سانتی متر جیوه از هوای محبوس بیشتره
-
Bio ببخشید یه سوال دیگه
خط اولی که توضیح دادین یعنی چی؟؟؟؟ببینید سطح جیوه توی سمتی که با هوای آزاد در ارتباطه 15 سانت از سطحی که با هوای محبوس در ارتباطه پاییت تره و این یعنی فشار هوا آزاد 15 سانتی متر جیوه از هوای محبوس بیشتره
-
ابوالفضل ریسی خیلی ممنون
گیج شدم همه جا این مدلی باشه فشار محبوس حساب نمیکنیم؟؟؟؟@kosar-mottaghi در سوال فیزیک گفته است:
ابوالفضل ریسی خیلی ممنون
گیج شدم همه جا این مدلی باشه فشار محبوس حساب نمیکنیم؟؟؟؟خب ببینید یه اصل مهم تو این روش رو در نظر نگرفتید
اگر در گازها جا بجا بشیم فشار همه جای ظرف ثابته و تغییر نمیکنه پس طبیعتا تغییراتی واسش در نظر نمیگیریم
اگر این روش رو یاد بگیرید خیلی سریعتره☺