پخش جریان
-
سلام
دوستان این تست من قسمتی که مدار را با مشکی کشیدم متوجه نمیشم چون وقتی جریان را بین نقاط ۴ و ۳ و ۲ بررسی کنیم برای 'I مقدار جریانی را میده که اصلا جواب درست نیست ولی وقتی مقدار جریان را بین نقاط ۱ و ۲ بررسی کنیم جریان 'I میشه ۲.۵ که جواب درسته
حالا شما محبت کنید این تست را حل کنید ممنون
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-همخوانی ریاضیا تجربیا دوازدهم
جواب درست هم گزینه ۳ هست -
Shahedeh Raiespour جهت جریان را عوض کنم !
خب مگه همیشه جریان از سر مثبت به سر منفی باتری نمیره ؟@mitra-ism-rahmani
ببین ۱.۵ امپر وارد سیم بدون مقاومت شده بعد از ۶۰ اهمی داره نیم امپر میگذره یعنی جریانی که از سیم بدون مقاومت رد شد یک امپرش برگشته عقب و جهت جریان روی مقاوت ۳۰ اهمی برخلاف جهتی میشه که شما مشخص کردی -
سلام
دوستان این تست من قسمتی که مدار را با مشکی کشیدم متوجه نمیشم چون وقتی جریان را بین نقاط ۴ و ۳ و ۲ بررسی کنیم برای 'I مقدار جریانی را میده که اصلا جواب درست نیست ولی وقتی مقدار جریان را بین نقاط ۱ و ۲ بررسی کنیم جریان 'I میشه ۲.۵ که جواب درسته
بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 بچه-های-همخوانی ریاضیا تجربیا دوازدهم
جواب درست هم گزینه ۳ هست@mitra-ism-rahmani
سلام مدار اصلی سوال قرمزه هست یا مشکیه؟ -
@sara-haghighatrad نه
همون مشکیه مدار اصلیه
بعد برای حساب کردن جریان مدار قرمز را کشیدم
خب تا اینجا را کامل میفهمم و میدونم چیکار کردم
ولی بعدش اون آخرین مرحله از کجا متوجه میشیم جریان 'I چقدر هست ؟
ببینید من اومدم دوباره روی همون مشکیه حساب کردم
ولی تو پست اصلی هم گفتم که وقتی در نقطه ۴ و ۳ و ۲ محاسبه میکنم یه چیز دیگه جواب میشه
همونجا قسمت مدار مشکیه زوم کنید لطفا متوجه منظورم میشید ( همون پخش جریانی که با رنگ سبزه )
ولی وقتی جریان را از طریق نقطه ۱ و ۲ بررسی میکنم جواب چیزه دیگری است -
@sara-haghighatrad نه
همون مشکیه مدار اصلیه
بعد برای حساب کردن جریان مدار قرمز را کشیدم
خب تا اینجا را کامل میفهمم و میدونم چیکار کردم
ولی بعدش اون آخرین مرحله از کجا متوجه میشیم جریان 'I چقدر هست ؟
ببینید من اومدم دوباره روی همون مشکیه حساب کردم
ولی تو پست اصلی هم گفتم که وقتی در نقطه ۴ و ۳ و ۲ محاسبه میکنم یه چیز دیگه جواب میشه
همونجا قسمت مدار مشکیه زوم کنید لطفا متوجه منظورم میشید ( همون پخش جریانی که با رنگ سبزه )
ولی وقتی جریان را از طریق نقطه ۱ و ۲ بررسی میکنم جواب چیزه دیگری است@mitra-ism-rahmani
اهان متوجه حرفتون شدم
جالبه
منم نمیدونم چرا اینطوریه -
سلام
جواب درست هم گزینه ۳ هستShadow Runner
ممنون میشم هر وقت فرصت کردین راهنماییمون کنید -
سلام
جواب درست هم گزینه ۳ هست@mitra-ism-rahmani
سلام جهت جریان سبزی که وارد ۳۰ اهم شده رو برعکس کنید درست میشه بنظرم -
@mitra-ism-rahmani
سلام جهت جریان سبزی که وارد ۳۰ اهم شده رو برعکس کنید درست میشه بنظرمShahedeh Raiespour جهت جریان را عوض کنم !
خب مگه همیشه جریان از سر مثبت به سر منفی باتری نمیره ؟ -
ببین ۱.۵ امپر وارد سیم بدون مقاومت شده بعد از ۶۰ اهمی داره نیم امپر میگذره یعنی جریانی که از سیم بدون مقاومت رد شد یک امپرش برگشته عقب و جهت جریان روی مقاوت ۳۰ اهمی برخلاف جهتی میشه که شما مشخص کردی -
@mitra-ism-rahmani
ببین ۱.۵ امپر وارد سیم بدون مقاومت شده بعد از ۶۰ اهمی داره نیم امپر میگذره یعنی جریانی که از سیم بدون مقاومت رد شد یک امپرش برگشته عقب و جهت جریان روی مقاوت ۳۰ اهمی برخلاف جهتی میشه که شما مشخص کردیShahedeh Raiespour در پخش جریان گفته است:
@mitra-ism-rahmani
ببین ۱.۵ امپر وارد سیم بدون مقاومت شده بعد از ۶۰ اهمی داره نیم امپر میگذره یعنی جریانی که از سیم بدون مقاومت رد شد یک امپرش برگشته عقب و جهت جریان روی مقاوت ۳۰ اهمی برخلاف جهتی میشه که شما مشخص کردیwow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه جالب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
متوجه شدم ممنون -
امیدوارممنظورمو رسونده باشم ببخشید اگه خوب توضیح ندادم -
@mitra-ism-rahmani
امیدوارممنظورمو رسونده باشم ببخشید اگه خوب توضیح ندادمShahedeh Raiespour نه! نه!
کامل متوجه شدم
تشکر ! -
Shadow Runner
ممنون میشم هر وقت فرصت کردین راهنماییمون کنید@sara-haghighatrad مشکلتون حل شده یا نه؟
-
@sara-haghighatrad مشکلتون حل شده یا نه؟
Shadow Runner
بله حل شد
ممنونم
ببخشید مزاحمتون شدم