IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
تحلیل برگه آزمایش
-
سلام ی برگه آزمایش رو داشتم بررسی میکردم برای ی بیمار دیابتی
یه سری مشکلات داشت که بر اساس تحلیل هام ربط دادمشون ب هم ، درست هست آیا ؟
اول اینکه قند ناشتا ۲۶۰بود ، قند دوساعت بعد صبحونه ۳۷۰بود ،وضعیت دیابت و قندش پسخرابع
هموگلوبین خونش ۱۳.۸هست ی خورده از مینیمم نرمال پایین تره یعنی هموگلوبینش یحتمل تجزیه دارن میشن برای همین سوخت و ساز سلول
کلسترول کل اش هم ۱۸۰هست نزدیک مرز ۲۰۰
HBA1C اش هم که ۸.۸درصد بود که نشون دهنده تجزیه زیاد هموگلوبین اش هست
+۲هم گلوکز دفع کرده تو ادرار ،این میتونه برای تجزیه غشای پایه ضخیمی باشه که ۵برابر غشای پایه های عادی هست؟ بخاطر رفع نیاز سوخت ساز سلول؟اینا رو بررسی کردم و این که باید قرص و درمانشو ادامه بده و این که ممکنه تو کار. و فعالیت زیاد اکسیژن کم بیاره و این که خونش یحتمل به سمت اسیدی بودن پیش میره و پس ازون طرف دفع H+ از طریق ادرار زیاد شده که شده PH ادرارش 5
شما هم تحلیل ای دارید و اگر تحلیل اشتباهی کردم بگید ممنون @تجربیا @همیار Bio