غدد درون ریز
-
سلام دوستان
گزینه ۲ این سوال رو ببینید

پاسخنامه نوشته : تنظیم کلسیم خون مستقیما توسط هورمون های پاراتیروئیدی و کلسی تونین تنظیم میشود
(رد گزینه ۲)
متوجه نمیشم
میشه گزینه ۲ رو برام تحلیل کنید 🌹
تجربیا@sara-haghighatrad
سلام
هیپوفیز که کاری به پاراتیروئید نداره، پاراتیروئید خودش مستقله و ترشحاتش دست خودشه
کلسی تونین هم جزو هورمون های تیروئیدی نیست و هورمون تحریک کننده ی تیروئید که از هیپوفیز پیشین ترشح میشه، روی ترشح کلسی تونین تاثیر نمیذاره -
@sara-haghighatrad
سلام
هیپوفیز که کاری به پاراتیروئید نداره، پاراتیروئید خودش مستقله و ترشحاتش دست خودشه
کلسی تونین هم جزو هورمون های تیروئیدی نیست و هورمون تحریک کننده ی تیروئید که از هیپوفیز پیشین ترشح میشه، روی ترشح کلسی تونین تاثیر نمیذاره@infinitie-a
ممنونم🌹
یه سوال مگه اون هورمون محرک تیروئیدی نمیره رو تیروئید اثر بگذاره و روی هم T3 و T4 و هم کلسی تونین اثر بگذاره؟ -
@infinitie-a
ممنونم🌹
یه سوال مگه اون هورمون محرک تیروئیدی نمیره رو تیروئید اثر بگذاره و روی هم T3 و T4 و هم کلسی تونین اثر بگذاره؟@sara-haghighatrad
خواهش میکنم
خیر
هورمون محرک تیروئید فقط روی هورمون های تیروئیدی تاثیر میذاره
طبق کتاب هورمون های تیروئیدی فقط T3 و T4 هستن، چون اومده نوشته که " تیروئید، هورمون های تیروئیدی و کلسی تونین را ترشح میکند.
هورمون محرکش هم فقط روی اینا تاثیر میذاره -
@sara-haghighatrad
خواهش میکنم
خیر
هورمون محرک تیروئید فقط روی هورمون های تیروئیدی تاثیر میذاره
طبق کتاب هورمون های تیروئیدی فقط T3 و T4 هستن، چون اومده نوشته که " تیروئید، هورمون های تیروئیدی و کلسی تونین را ترشح میکند.
هورمون محرکش هم فقط روی اینا تاثیر میذاره@infinitie-a
اها بازم ممنونم
لطف کردید🌹 -
@sara-haghighatrad خواهش میکنم