ناقل عصبی و ماهیچه چشم
-
میشه ی عکس از پاسخنامهش بفرستی؟
سروش قادری در ناقل عصبی و ماهیچه چشم گفته است:
میشه ی عکس از پاسخنامهش بفرستی؟
بله حتما
ولی کلا پاسخنامه تو فاز این صحبت ما نیست -
@mitra-ism-rahmani در ناقل عصبی و ماهیچه چشم گفته است:
تست ۱۲۶اینو
انگار مال یه کتاب دیگهس
نه خب خوب نگا کن
من واسه این میگم مهاری میده نه غیر فعال،البته این استدلال منه
مثلا تو این حرکت انعکاسی تو ماهیچه سه سر بازو قبلا اون سیناپس که داده شده یه سیناپس تحریکی بوده یعنی ماهیچه تو حالت انقباض بوده،خب الان میخوایم این ماهیچه سه سر بازو دیگه استراحت کنه،تو انقباض بوده،الان یه سیناپس مهاری میدیم که انقباضش نمونه.
این داستان واسه ماهیچه های مژگانی چشمم هس،چون اکثرا دائم تغییر حالت میدن،منقبض میشن،استراحت میکنن و اغلب تو همون حالت انقباضی هستن،پس وقتی ی جسم دور میبینیم باید از حالت تحریکی در بیان،پس میایم یه سیناپس مهاری میدیم نه غیر فعال،چون ممکنه بازم بعدش سیناپس تحریکی بدیم
فک کنم سیناپس غیر فعال واسه وقتاییه که اون یاخته پس سیناپسی واسه ی مدت غیر فعال بمونه و تحریک نشه -
تست ۱۲۶اینو
انگار مال یه کتاب دیگهس
نه خب خوب نگا کن
من واسه این میگم مهاری میده نه غیر فعال،البته این استدلال منه
مثلا تو این حرکت انعکاسی تو ماهیچه سه سر بازو قبلا اون سیناپس که داده شده یه سیناپس تحریکی بوده یعنی ماهیچه تو حالت انقباض بوده،خب الان میخوایم این ماهیچه سه سر بازو دیگه استراحت کنه،تو انقباض بوده،الان یه سیناپس مهاری میدیم که انقباضش نمونه.
این داستان واسه ماهیچه های مژگانی چشمم هس،چون اکثرا دائم تغییر حالت میدن،منقبض میشن،استراحت میکنن و اغلب تو همون حالت انقباضی هستن،پس وقتی ی جسم دور میبینیم باید از حالت تحریکی در بیان،پس میایم یه سیناپس مهاری میدیم نه غیر فعال،چون ممکنه بازم بعدش سیناپس تحریکی بدیم
فک کنم سیناپس غیر فعال واسه وقتاییه که اون یاخته پس سیناپسی واسه ی مدت غیر فعال بمونه و تحریک نشهسروش قادری شما تدریس های آقای موقاری را میبینید ؟
-
سروش قادری شما تدریس های آقای موقاری را میبینید ؟
سروش قادری شما تدریس های آقای موقاری را میبینید ؟
بله
-
ولی راستش فک کنم اون چند قسمت اول کتابو از ی استاد دیگه دیدم،چون با استاد موقاری آشنا نبودم
یادم نمیاد ولی مطمئنم کل فصل یک آقای موقاریو ندیدم -
ولی راستش فک کنم اون چند قسمت اول کتابو از ی استاد دیگه دیدم،چون با استاد موقاری آشنا نبودم
یادم نمیاد ولی مطمئنم کل فصل یک آقای موقاریو ندیدمسروش قادری آها میخواستم یه لینک از تدریسشون بدم هیچی پس!
-
mehranmirzaei سلام استاد
ببخشید بازم مزاحمتون میشم
اگه میشه محبت کنید به این تست یه نگاهی بندازید
ممنون -
سلام وقت بخیر
دوستان این تست را ببینید
باز دوباره فکر میکنم تست مشکل داره(نمیدونم چه سمی رفته تو مغزم همه چیز به نظرم غلطه
)
استدلال من اینه گزینه ۳ و ۴ حذف میشه چون بخش ب که این ب تارها که از جنس پیوندی اند را نشون میده که ناقل عصبی و انقباض و اینا براش معنا نداره
گزینه ۲ هم باید میگفت افزایش تا درست بشه
پاسخنامه میگه گزینه ۱ ولی من میگم این هم غلطه ! چون ناقل عصبی مهاری فقط در سیناپس نورون با نورون هست اصلا نمیتونه روی ماهیچه اثر بذاره
ممنون میشم محبت کنید نظرتون را بگید
تجربیا همیار بچه-های-کنکور-تجربی-1400@mitra-ism-rahmani در ناقل عصبی و ماهیچه چشم گفته است:
سلام وقت بخیر
دوستان این تست را ببینید
باز دوباره فکر میکنم تست مشکل داره(نمیدونم چه سمی رفته تو مغزم همه چیز به نظرم غلطه
)
استدلال من اینه گزینه ۳ و ۴ حذف میشه چون بخش ب که این ب تارها که از جنس پیوندی اند را نشون میده که ناقل عصبی و انقباض و اینا براش معنا نداره
پاسخنامه میگه گزینه ۱ ولی من میگم این هم غلطه ! چون ناقل عصبی مهاری فقط در سیناپس نورون با نورون هست اصلا نمیتونه روی ماهیچه اثر بذاره
تجربیا همیار بچه-های-کنکور-تجربی-1400ناقل عصبی مهاری میتونه رو ماهیچه اثر بذاره و ماهیچه رو شل کنه (در سطح کنکور نیست)ولی بطور کلی کاری نداشته باش چی میگه منظورش اینکه فعال شدن پاراسمپتیک صورت میگیره و ماهیچه مژگانی شل میشه و طول عدسی افزایش میابد و عدسی نازک تر میشه
-
سلام وقت بخیر
دوستان این تست را ببینید
)
تجربیا همیار بچه-های-کنکور-تجربی-1400ناقل عصبی مهاری میتونه رو ماهیچه اثر بذاره و ماهیچه رو شل کنه (در سطح کنکور نیست)ولی بطور کلی کاری نداشته باش چی میگه منظورش اینکه فعال شدن پاراسمپتیک صورت میگیره و ماهیچه مژگانی شل میشه و طول عدسی افزایش میابد و عدسی نازک تر میشه
mehranmirzaei ممنون