یه آزمون بد
-
AliReza_007 شما کنکور دادین یا امسال میخواین بدین؟
@ariana-ariana من کنکور دادم ولی نتیجه ای که میخواستم نشد
مثل تو سال پیش دو ماه اخر
انگیزه ای برام نبود برم درس بخونم -
@ariana-ariana من کنکور دادم ولی نتیجه ای که میخواستم نشد
مثل تو سال پیش دو ماه اخر
انگیزه ای برام نبود برم درس بخونمAliReza_007 آها ایشالا امسال نتیجه مطلوبتون و میگیرید:)
-
AliReza_007 آها ایشالا امسال نتیجه مطلوبتون و میگیرید:)
@ariana-ariana ممنون
ایشالا
تو هم تا الان هر چی نخوندی رو فراموش کن
از الان شروع کن
ایشالا موفق میشی -
@ariana-ariana در کمک کنید
گفته است:
@kosar-mottaghi ممنون
خواهش
یکم آهنگ گوش بدید
ازالان خودتون ببازید سال دیگه میخوای چه کار کنی
پاشو قوی برو جلو همه که از اول زیست و فیزیک علامه نبودن
مطمئن با توکل به خدا و با تلاش میتونی بهترین نتیجه رو بگیری@kosar-mottaghi من خیلی دوست دارم پزشکی بخونم با زیستم میتونم کنار بیام ولی فیزیک و ریاضی و شیمی هیچکودوم و لاش و نمیتونم بازم کنم
-
@ariana-ariana ممنون
ایشالا
تو هم تا الان هر چی نخوندی رو فراموش کن
از الان شروع کن
ایشالا موفق میشیAliReza_007 خدا ایشالا کاری کنه که هممون موفق شیم
-
@kosar-mottaghi من خیلی دوست دارم پزشکی بخونم با زیستم میتونم کنار بیام ولی فیزیک و ریاضی و شیمی هیچکودوم و لاش و نمیتونم بازم کنم
گفته است:
@kosar-mottaghi من خیلی دوست دارم پزشکی بخونم با زیستم میتونم کنار بیام ولی فیزیک و ریاضی و شیمی هیچکودوم و لاش و نمیتونم بازم کنم
اینجوری نمیشه که
باید همشو بخونی چون نمیتونی درس بفهمی خوشت نمیاد
مطمئن باش اگه یادشون بگیری علاقت زیاد میشه
تنها با زیست که پزشکی قبول نمیشن
بخون بدون که میتونی
سال بعد انشالاه خودت قبولیتو میگی بهمون -
@ariana-ariana شبیه خودمی
البته پارسال اونم فقط شیمی
دلیلش اینه درسو نمیفهمی ، کسی نبوده که قشنگ اموزش بده
اگه یه درسو بفهمی خیلی واست جالب میشهبرو فیلم های استاد صنیعی رو ببین
امیدوارم کمکت کنه -
سلام دوستان
من امروز رفتم پیش یه مشاور تحصیلی ازم یه امتحان گرفت که فیزیک و ریاضیش از همین ازمون قلمچی به ۷ فروردین بود زیست و شیمی هم گرفت که اونا تستی بود من هیچی واقعا بلد نبودم صفر صفر بودم
زیستمو ۱۲ تا درست داشتم ۲۲ تا غلط
شیمی رو نزدم
فیزیک ۵ تا سوالشو زدم که هر ۵ تاش غلط بود
ریاضی هم ۴ تا سوالشو زدم ۳ تاش درست یکیش غلط
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین@ariana-ariana
سلام..تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینکه به اندازه کافی وقت داری که بهترین خودت بشی توی این مسیر کلی اتفاق برات میوفته که امتحان بشی که شایسته هدفت هستی یا نه...میدونی کی شایستس؟ کسی که دست نکشه ناامید نشه. تا جایی که میتونی براش بجنگ و اینم بگم همه از اول صد نیستن همه از اول خفن نیستن فقط یه چیز میتونه تو مسیر کنکور نجاتت بده اونم اینکه جا نزنی و هرکیو هرچی که بهت خواست بگه نمیتونی بدونی دروغه. هدفتو بنویس پاشو و براش بجنگ
یه جملست که خیلی دوسش دارم از نادر ابراهیمی که میگه یا به میدان نیا یا تمام بیا جنگ کاهلانه همیشه به نفع دشمن است.هیچ موجودی نفرت انگیز تر از عاشق نیمه بند نیست. -
گفته است:
اینجوری نمیشه که
باید همشو بخونی چون نمیتونی درس بفهمی خوشت نمیاد
مطمئن باش اگه یادشون بگیری علاقت زیاد میشه
تنها با زیست که پزشکی قبول نمیشن
بخون بدون که میتونی
سال بعد انشالاه خودت قبولیتو میگی بهمون@kosar-mottaghi ایشالا
-
@ariana-ariana
سلام..تنها چیزی که میتونم بهت بگم اینکه به اندازه کافی وقت داری که بهترین خودت بشی توی این مسیر کلی اتفاق برات میوفته که امتحان بشی که شایسته هدفت هستی یا نه...میدونی کی شایستس؟ کسی که دست نکشه ناامید نشه. تا جایی که میتونی براش بجنگ و اینم بگم همه از اول صد نیستن همه از اول خفن نیستن فقط یه چیز میتونه تو مسیر کنکور نجاتت بده اونم اینکه جا نزنی و هرکیو هرچی که بهت خواست بگه نمیتونی بدونی دروغه. هدفتو بنویس پاشو و براش بجنگ
یه جملست که خیلی دوسش دارم از نادر ابراهیمی که میگه یا به میدان نیا یا تمام بیا جنگ کاهلانه همیشه به نفع دشمن است.هیچ موجودی نفرت انگیز تر از عاشق نیمه بند نیست.Shahedeh Raiespour ممنونم
️
-
امیدوارم کمکت کنهAliReza_007 در کمک کنید
گفته است:
امیدوارم کمکت کنهاستاد صنیعی خوبن
ولی من استاد پویان نظر میگم
عالین
البته مونده با کدوم خوب بفهمی درسو
بستگی به خودت داره
@Ariana-Ariana -
AliReza_007 در کمک کنید
گفته است:
امیدوارم کمکت کنهاستاد صنیعی خوبن
ولی من استاد پویان نظر میگم
عالین
البته مونده با کدوم خوب بفهمی درسو
بستگی به خودت داره
@Ariana-Ariana@kosar-mottaghi استاد صنیعی رو ندیدم ولی استاد پویان نظر و دیدم عالیه واقعا
-
سلام دوستان
من امروز رفتم پیش یه مشاور تحصیلی ازم یه امتحان گرفت که فیزیک و ریاضیش از همین ازمون قلمچی به ۷ فروردین بود زیست و شیمی هم گرفت که اونا تستی بود من هیچی واقعا بلد نبودم صفر صفر بودم
شیمی رو نزدم
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین@ariana-ariana سلام کنکوری هستید یا یازدهم؟
-
@ariana-ariana سلام کنکوری هستید یا یازدهم؟
Mehdi Hosseinbor سلام یازدهم
-
@ariana-ariana جای نگرانی نیست با نگرانی فکرتونو درگیر نکنین حتی اگه یه روز هم برای کنکور مونده باشه بخای اندازه یه سوال نتیجه بگیری باید منظم پیش بری
یه برنامه که خودتون فک میکنین درسته رو بصورت منظم بچینین هرچقد تونستین بخونین حداقلش 8 ساعت باشه
فیلمای صفر تا صد رو ببینین ک از جز به کل حرکت میکنن
یعنی کمتر وقتا پیش میاد از داخلشون به مشکلی بربخوری چون از بنیادی ترین چیزا شروع میشن یعنی از صفر و شمارو تا صد میبرن -
@ariana-ariana یادتون باشه نظک تو درس خوندن یه چیز مهمه
-
سلام دوستان
شیمی رو نزدم
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین@ariana-ariana
به نظر من بهترین مشاور خودتون هستین
چون شناخت کافی از خودتون دارین
براساس توانایی هایی که دارین برا خودتون یه برنامه بنویسین و سعی کنین که رهاش نکنین
حتی اگه تونستین ۵۰ درصد برنامه رو انجام بدین بازم جای خوشحالی داره
اگه تلاش میکنین و شکست میخورین بهتون تبریک میگم چون خیلیا همون یه ذره تلاش رو هم ندارن -
-
یه سوال دیگه ام داشتم
به نظرتون الان من راه ابریشم فیزیک و بگیرم؟ یا نه همون صفر تا صد و ببینم؟ -
@ariana-ariana خواهش میشه اگه اساتید خوب رو میخاین
برای زیست استاد موقاری
برای فیزیک استاد طلوعی
شیمی محمدرضا اقاجانی
ادبیات داریوش راوش
عربی مهدی جلادتی
ریاضی استاد ثابتی
زبان استاد عزتی