یه آزمون بد
-
سلام دوستان
من امروز رفتم پیش یه مشاور تحصیلی ازم یه امتحان گرفت که فیزیک و ریاضیش از همین ازمون قلمچی به ۷ فروردین بود زیست و شیمی هم گرفت که اونا تستی بود من هیچی واقعا بلد نبودم صفر صفر بودم
زیستمو ۱۲ تا درست داشتم ۲۲ تا غلط
شیمی رو نزدم
فیزیک ۵ تا سوالشو زدم که هر ۵ تاش غلط بود
ریاضی هم ۴ تا سوالشو زدم ۳ تاش درست یکیش غلط
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین -
سلام دوستان
من امروز رفتم پیش یه مشاور تحصیلی ازم یه امتحان گرفت که فیزیک و ریاضیش از همین ازمون قلمچی به ۷ فروردین بود زیست و شیمی هم گرفت که اونا تستی بود من هیچی واقعا بلد نبودم صفر صفر بودم
شیمی رو نزدم
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین@ariana-ariana @ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@یازدهم
@دوازدهم -
خیلی نگران نباش
خداروشکر کن یازدهمی به این نتیجه رسیدی
خیلی از کنکوریا الان دارن میگن هیچی یاد نداریم -
هنوز فرصت داری عالی باشی
-
هنوز فرصت داری عالی باشی
AliReza_007 مشاور بهم گفتش که میخوای ایم هفته بیای ما بهت درس بدیم یا نه خودت بخونی من نمیدونم چیکار کنم ول میدونم بخواد درس بده خیلی میگیره
-
سلام دوستان
شیمی رو نزدم
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین@ariana-ariana در کمک کنید
گفته است:
سلام دوستان
شیمی رو نزدم
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدینسلام
ببین شما الان میتونی صفر تا صد و ببینی
کارگاه هارو بتونی سطحتو بکشی بالا
ینی وقت داری تا کنکور ... نترس اصلا ولی نباید پشت گوش بندازی از الان هر درسی رو ک میدونی ضعیف هستی شروع کن ب خوندن اگ میدونی نمیتونی خودت بخونی .. خوب با کلیپا جلو برو برا هر درس اگر میدونی میتونی ک خوب فبها خوش خوشانت باشه ک وقت داری ن زیاد ولی ب اندازه -
برا امتحانای مدرست نمیتونم بگم برات مهم نباشه
چون هیچی معلوم نیست
شاید سال دیگه معدل رو تاثیر مستقیم بدن به جای تاثیر مثبت -
@ariana-ariana در کمک کنید
گفته است:
سلام دوستان
شیمی رو نزدم
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدینسلام
ببین شما الان میتونی صفر تا صد و ببینی
کارگاه هارو بتونی سطحتو بکشی بالا
ینی وقت داری تا کنکور ... نترس اصلا ولی نباید پشت گوش بندازی از الان هر درسی رو ک میدونی ضعیف هستی شروع کن ب خوندن اگ میدونی نمیتونی خودت بخونی .. خوب با کلیپا جلو برو برا هر درس اگر میدونی میتونی ک خوب فبها خوش خوشانت باشه ک وقت داری ن زیاد ولی ب اندازه -
سلام دوست عزیز، ناراحت نباش گلم
ببینین شما باید باید اشتباهات تون رو دوست داشته باشین و خوشحال باشین که ایراداتون رو الان پیدا کردین نه سرجلسه کنکور، پس جای نگرانی نیست
و شما فقط باید این مشکلات تون رو حل کنین و اینو بدونین شما حتی توی کنکور هم مشکلات جدیدی نخواهید دید جز همین مشکلات الان تون
امیدوارم حرفام براتون مفید باشه️
-
برا امتحانای مدرست نمیتونم بگم برات مهم نباشه
چون هیچی معلوم نیست
شاید سال دیگه معدل رو تاثیر مستقیم بدن به جای تاثیر مثبتAliReza_007 بله
ممنون از راهنماییتون
-
سلام دوستان
شیمی رو نزدم
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین -
سلام دوستان
شیمی رو نزدم
خیلی ناامید شدم نمیدونم باید چیکار کنم هیچ انگیزه ای برای درس خوندن ندارم یه کمکی میشه بدین@ariana-ariana ببین تو معلومه زیستو خوندی ولی بد خوندی
شیمی رو هنوز تو سطح اموزش مشکل داری
فیزیکو هم خیلی خوب نخوندینظر منو بخوای
برو فقط یازدهمو فیلمای صفر تا صد الا رو ببین
تا اموزشت کامل بشه -
@ariana-ariana ببین تو معلومه زیستو خوندی ولی بد خوندی
شیمی رو هنوز تو سطح اموزش مشکل داری
فیزیکو هم خیلی خوب نخوندینظر منو بخوای
برو فقط یازدهمو فیلمای صفر تا صد الا رو ببین
تا اموزشت کامل بشهAliReza_007 اینجوری نگران امتحانای اخر سالم نیستی
هنوز دو ماه وقت داری
جمع کردن یا پایه کار سختی نیستمطمعن باش میتونی ولی اگه خودت بخوای
-
@ariana-ariana شما هنوز وقت دارید
الان اولین الوییتون رو امتحان خرداد باشه
ازتابستون شروع کنید پاییتون تقویت کنید
از فیلم های آلا استفاده کنید خیلی کمکتون میکنه@kosar-mottaghi ممنون
-
@ariana-ariana خواهش میکنم
درکت میکنم
منم یازدهمو خوب نخوندم
ولی یه کاری نکن سال دیگه همین موقع هم پشیمون باشی -
AliReza_007 اینجوری نگران امتحانای اخر سالم نیستی
هنوز دو ماه وقت داری
جمع کردن یا پایه کار سختی نیستمطمعن باش میتونی ولی اگه خودت بخوای
AliReza_007 نمیدونم چرا حسی برای خوندن ندارم همش دلم میخواد یه کار دیگه بکنم چیزی هلم نمیده سمت درس خوندن
-
@ariana-ariana خواهش میکنم
درکت میکنم
منم یازدهمو خوب نخوندم
ولی یه کاری نکن سال دیگه همین موقع هم پشیمون باشیAliReza_007 شما کنکور دادین یا امسال میخواین بدین؟
-
AliReza_007 نمیدونم چرا حسی برای خوندن ندارم همش دلم میخواد یه کار دیگه بکنم چیزی هلم نمیده سمت درس خوندن
@ariana-ariana مشکل خیلیاس
یکیش من بودم
ولی با خودت بگو
من فقط 5 دقیقه میرم درس میخونم بعد ولش میکنم
برو درسی رو که دوست داری بخون
بعد 5 دقیقه تبدیل میشه به 50 دقیقه -
@ariana-ariana در کمک کنید
گفته است:
@kosar-mottaghi ممنون
خواهش
یکم آهنگ گوش بدید
ازالان خودتون ببازید سال دیگه میخوای چه کار کنی