یه آزمون بد
-
@kosar-mottaghi من تو زیست به جز استاد موقاری هیچ ویدیو دیگه ای نمیبینم به نظرتون ترکیبی باید برم؟
@ariana-ariana در کمک کنید
گفته است:
@kosar-mottaghi من تو زیست به جز استاد موقاری هیچ ویدیو دیگه ای نمیبینم به نظرتون ترکیبی باید برم؟
ایشون عالین منم فیلم های ایشون میدیم
راه ابریشم من فقط فرسنگ اول که دیدم استاد تستاشون ترکیبی بود و عالی بودن
بازخودتون میدونید
ولی تست زیاد بزنید وباایشون بخونید -
ببخشید که این سوالو اینجا میپرسم اما به نظرتون داشتن مشاور لازمه؟ بنده الآن دهم تجربی هستم
-
ببخشید که این سوالو اینجا میپرسم اما به نظرتون داشتن مشاور لازمه؟ بنده الآن دهم تجربی هستم
-
Maryam Nateqi در کمک کنید
گفته است:
سلام دوست عزیز، ناراحت نباش گلم
ببینین شما باید باید اشتباهات تون رو دوست داشته باشین و خوشحال باشین که ایراداتون رو الان پیدا کردین نه سرجلسه کنکور، پس جای نگرانی نیست
و شما فقط باید این مشکلات تون رو حل کنین و اینو بدونین شما حتی توی کنکور هم مشکلات جدیدی نخواهید دید جز همین مشکلات الان تون
امیدوارم حرفام براتون مفید باشه️
سلام ببخشید اگر سوءتفاهمی پیش اومد راستش من فکر کردم آریانا اسم دختره
برای همین اون طوری خطاب تون کردم
و اون استیکر️هم صرفا به همین دلیل بود
واقعا معذرت میخوام، ببخشیدMaryam Nateqi
و از حرفای این آقا فهمیدم پسر هستین -
@kosar-mottaghi من خیلی دوست دارم پزشکی بخونم با زیستم میتونم کنار بیام ولی فیزیک و ریاضی و شیمی هیچکودوم و لاش و نمیتونم بازم کنم
@ariana-ariana
سلام عزیزم
ببین اصلا نگران نباش. من خودم تا امسال از فیزیک متنفر بودم ولی امسال با آلا آشنا شدم و البته یه معلم خوب فیزیک همتو مدرسه داشتم. شاید باورت نشه ولی عاشق تست ها و مسائل فیزیک شدم. تو هم اصلا نترس و نگران نباش. صفرتا صدای آلا رو اگه همت کنی ببینی همه چی حله
باز اگه کمکی از دست مت برمی اومد هستم -
Maryam Nateqi در کمک کنید
گفته است:
سلام دوست عزیز، ناراحت نباش گلم
ببینین شما باید باید اشتباهات تون رو دوست داشته باشین و خوشحال باشین که ایراداتون رو الان پیدا کردین نه سرجلسه کنکور، پس جای نگرانی نیست
و شما فقط باید این مشکلات تون رو حل کنین و اینو بدونین شما حتی توی کنکور هم مشکلات جدیدی نخواهید دید جز همین مشکلات الان تون
امیدوارم حرفام براتون مفید باشه️
سلام ببخشید اگر سوءتفاهمی پیش اومد راستش من فکر کردم آریانا اسم دختره
برای همین اون طوری خطاب تون کردم
و اون استیکر️هم صرفا به همین دلیل بود
واقعا معذرت میخوام، ببخشیدMaryam Nateqi نه من دخترم اون دوستمون اشتباه کردن
-
@ariana-ariana در کمک کنید
گفته است:
ایشون عالین منم فیلم های ایشون میدیم
راه ابریشم من فقط فرسنگ اول که دیدم استاد تستاشون ترکیبی بود و عالی بودن
بازخودتون میدونید
ولی تست زیاد بزنید وباایشون بخونید@kosar-mottaghi بله عالین
-
@ariana-ariana
سلام عزیزم
ببین اصلا نگران نباش. من خودم تا امسال از فیزیک متنفر بودم ولی امسال با آلا آشنا شدم و البته یه معلم خوب فیزیک همتو مدرسه داشتم. شاید باورت نشه ولی عاشق تست ها و مسائل فیزیک شدم. تو هم اصلا نترس و نگران نباش. صفرتا صدای آلا رو اگه همت کنی ببینی همه چی حله
باز اگه کمکی از دست مت برمی اومد هستم@ladan-karami-karami ممنونم خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه
-
Maryam Nateqi نه من دخترم اون دوستمون اشتباه کردن
@ariana-ariana
آخيش فک کردم سوتی دادم، خب خدا رو شکر
️
-
@ariana-ariana
آخيش فک کردم سوتی دادم، خب خدا رو شکر
️