مقایسه پیرچشمی و دور بینی
-
سلام دوستان
چرا این جمله غلطه
در دور بینی برخلاف پیرچشمی به دلیل کاهش قطر عدسی بینایی به تدریج کاهش میابدممنونم
تجربیا@sara-haghighatrad سلام
نظر من اینه
آقای موقاری میگفتن پیر چشمی را مثل دوربینی در نظر بگیریم ، توی اون حالتی که دوربینی در اثر کاهش تحدب عدسی بوده ( همون کاهش قطر ) تصویر اجسام نزدیک خوب دیده نمیشده و در پیر چشمی هم عدسی انعطاف پذیر نیست و تحدبش کمه و در نتیجه قطرش کمه پس تا اینجا مثل هم هستن
حالا من میگم اون به تدریج کاهش پیدا کردن بینایی برای بیماری دوربینی درسته ؟ اگه درست باشه که من حرفی ندارم
ولی اگه غلط باشه خب ما فقط این کاهش بینایی در اثر زمان را برای پیر چشمی داشتیم پس چون برای دوربینی نیست پس غلطه !
اینا فقط نظرم بود -
سلام دوستان
چرا این جمله غلطه
در دور بینی برخلاف پیرچشمی به دلیل کاهش قطر عدسی بینایی به تدریج کاهش میابدممنونم
تجربیا -
@sara-haghighatrad سلام
نظر من اینه
آقای موقاری میگفتن پیر چشمی را مثل دوربینی در نظر بگیریم ، توی اون حالتی که دوربینی در اثر کاهش تحدب عدسی بوده ( همون کاهش قطر ) تصویر اجسام نزدیک خوب دیده نمیشده و در پیر چشمی هم عدسی انعطاف پذیر نیست و تحدبش کمه و در نتیجه قطرش کمه پس تا اینجا مثل هم هستن
حالا من میگم اون به تدریج کاهش پیدا کردن بینایی برای بیماری دوربینی درسته ؟ اگه درست باشه که من حرفی ندارم
ولی اگه غلط باشه خب ما فقط این کاهش بینایی در اثر زمان را برای پیر چشمی داشتیم پس چون برای دوربینی نیست پس غلطه !
اینا فقط نظرم بود@mitra-ism-rahmani
سلاام
ممنونم
بله خود پاسخنامه نوشته هم در پیرچشمی و دوربینی بینایی به تدریج کاهش میابه
اها بله یادم اومد که اقای موقاری گفتن پیر چشمی اینطوریه که بیشتر دوربینیه
حالا یه سوال جدا از این اگه پیرچشمی مثل نزدیک بینی باشه اون موقع تحدب عدسی در پیر چشمی زیاده؟ -
@sara-haghighatrad آها یه چیز دیگه هم به ذهنم رسید اگه منظورش از دوربینی اون حالتی باشه که کره چشم کوچک شده خب اون قسمت دوم براش صدق نمیکنه چون عدسیش سالمه دیگه !
@mitra-ism-rahmani
بله حرفتون درست اما نگفته قطعا فقط با کاهش تحدبه
گفته با در اثر کاهش تحدب بینایی کم میشه
البته این نظر منه -
سلام دوستان
چرا این جمله غلطه
تجربیا@sara-haghighatrad در مقایسه پیرچشمی و دور بینی گفته است:
سلام دوستان
چرا این جمله غلطه
تجربیافک کنم به این خاطر غلطه که توی دوربینی ممکنه قطر عدسی تغییر نکنه و اندازه کره چشم کوچیک بشه
-
سلام دوستان
چرا این جمله غلطه
تجربیا -
سلام دوستان
چرا این جمله غلطه
تجربیا -
@sara-haghighatrad
اینم خود پاسخنامس -
@sara-haghighatrad یه چیز دیگه هم هست
میدونی گفته برخلافه
اصلا به این دقت نکرده بودم
تو پیر چشمی انعطاف عدسی کم شده و خب این باعث میشه تحدب کم بشه و قطر هم کاهش پیدا کنه@mitra-ism-rahmani در مقایسه پیرچشمی و دور بینی گفته است:
میدونی گفته برخلافه
تو پیر چشمی انعطاف عدسی کم شده و خب این باعث میشه تحدب کم بشه و قطر هم کاهش پیدا کنهالان اینی که من گفتم غلطه ؟
Bio
@Sara-Haghighatrad -
@mitra-ism-rahmani در مقایسه پیرچشمی و دور بینی گفته است:
میدونی گفته برخلافه
تو پیر چشمی انعطاف عدسی کم شده و خب این باعث میشه تحدب کم بشه و قطر هم کاهش پیدا کنهالان اینی که من گفتم غلطه ؟
Bio
@Sara-Haghighatrad@mitra-ism-rahmani در مقایسه پیرچشمی و دور بینی گفته است:
میدونی گفته برخلافه
Bio
@Sara-Haghighatradنمیدونم تحدب فک نکنم کاهش بیابه
-
میدونی گفته برخلافه
Bio
@Sara-Haghighatradنمیدونم تحدب فک نکنم کاهش بیابه
-
Bio خب انعطاف پذیری کاهش پیدا میکنه نمیتونیم بگیم تحدب هم کاهش پیدا میکنه ؟
فک نمیکنم دلیل بشه
-
@sara-haghighatrad یعنی دلیلش اینه چون در هر دو بیماری قدرت بینایی کاهش پیدا میکنه غلطه؟ :|
@mitra-ism-rahmani
نه فک کنم اونو به طور کلی گفتی که بدونیم توی هر دو بینایی به تدریج کم میشه -
سلام دوستان
چرا این جمله غلطه
تجربیاپس یعنی الان نتیجه این شد که دوربینی در اثر کوچیک بودن کره چشم هم میشه؟
و به خاطر اینکه اینو نگفته غلطه؟ -
پس یعنی الان نتیجه این شد که دوربینی در اثر کوچیک بودن کره چشم هم میشه؟
و به خاطر اینکه اینو نگفته غلطه؟ -
@mitra-ism-rahmani
پنج شنبه از اقای میرزایی میپرسم که مطمئن شیم