نمودار حذف شده صفحه ۱۰۵ یازدهم
-
سلام دوستان
یه نموداری مربوط به تولید مثل زنان تو کتاب یازدهم بود که حذف شده میخواستم بدونم از ویدیو های صفر تا صد استاد موقاری لازم اون بخش هایی رو که رو جزوه خودشون توضیح میدن ببینیم؟ چون اون جزوه مربوط به اون نموداراست
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان
یه نموداری مربوط به تولید مثل زنان تو کتاب یازدهم بود که حذف شده میخواستم بدونم از ویدیو های صفر تا صد استاد موقاری لازم اون بخش هایی رو که رو جزوه خودشون توضیح میدن ببینیم؟ چون اون جزوه مربوط به اون نموداراست
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء@ariana-ariana نه دیگه یه جزوه تو سایت هست مربوط به تولید مثل زنان که تو سایت اپدیت کرده اند اقای موقاری اون رو بخرین و استفاده کنید
-
@ariana-ariana نه دیگه یه جزوه تو سایت هست مربوط به تولید مثل زنان که تو سایت اپدیت کرده اند اقای موقاری اون رو بخرین و استفاده کنید
هادی رحیمی نه سوال من اینکه اصن این جزوه به درد مایی که اصن نمودار و تو کتاب نداریم و قطعا تو کنکور نمیاد میخوره؟
-
هادی رحیمی نه سوال من اینکه اصن این جزوه به درد مایی که اصن نمودار و تو کتاب نداریم و قطعا تو کنکور نمیاد میخوره؟
@ariana-ariana اره قطعا به دردتون میخوره حتپن وویس اقای موقاری رو گوش بدین که چی گفتن
-
@ariana-ariana اره قطعا به دردتون میخوره حتپن وویس اقای موقاری رو گوش بدین که چی گفتن
هادی رحیمی ممنون
-
@ariana-ariana نه دیگه یه جزوه تو سایت هست مربوط به تولید مثل زنان که تو سایت اپدیت کرده اند اقای موقاری اون رو بخرین و استفاده کنید
هادی رحیمی ببخشید من اون جزوه رو تو سایت پیدا نکردم میشه لینکشو اینجا بفرستین؟
-
هادی رحیمی ببخشید من اون جزوه رو تو سایت پیدا نکردم میشه لینکشو اینجا بفرستین؟
@ariana-ariana اگه اپ الا رو داشته باشی تو بخش محصولات اولی هستش
-
هادی رحیمی قسمت جزوات- مشخصه
-
هادی رحیمی بله دیدم ممنون
-
هادی رحیمی بله دیدم ممنون
@ariana-ariana خواهش میکنم