8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دبیر مناسب برای آمار و احتمال یازدهم؟
-
سلام به تمامی دوستان عزیز خسته نباشید
میگم که بین آقای صدری و حسینی فرد کدوم دبیر برای آمار و احتمال خوب هست؟خواهشا و لطفا تحلیل و نظرات خودتون رو بگید سپاس
-
-
amir hosseinloo من رشتم تجربیه ولی چون فیلم های اقای صدری رو دیدم میگم اقای صدری دبیر خوبی هست ولی چون ارام درس میدن شاید خوابتون بگیره اما اقای حسینی فرد چون تو امتحان نهایی ریاضی تجربی تدریسشون رو دیدم بنظرم بهتره با اقای حسینی فرد امار و احتمال رو شروع کنید.
-
هادی رحیمی حالا بستگی به خودتون داره که با کدوم دبیری بتونید ارتباط بگیرین بنظرم دو سه تا نمونه از هر دو دبیر ببینید بهتره
-
amir hosseinloo منم این مبحثو به شدت مشکل دارم آقای آرام فرد از دبیرای آلاء هستند؟
-
amir hosseinloo ریاضی دانش آموزان آلاء المپیادیاreplied to هادی رحیمی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
هادی رحیمی سپاس از شما خیلی مچکرم ️
-
هادی رحیمی سلام ببخشید برای رشته تجربی هم اقای حسینی فرد مناسبه ؟
-
Fatemeh Maleki سلام اقای حسینی فرد برای تجربی های نظام جدید چیزی تدریس نکردند به جز اون امتحان نهایی ریاضی تجربی که با اقای ثابتی دو نفری ضبط کردن
-