%(#ff4d59)[سلااام]😃
%(#ff4dff)[یه مشکلی که سال کنکور داشتم این بود که باید شماره تستها رو به صورت دستی وارد پاسخنامه خام میکردم و بعد تست میزدم که این کار خیلی ازم وقت می گرفت پس به فکر این افتادم تو اوقاتی که بیکار بودم یه پاسخنامه خام واسه راه ابریشم درست کنم و حالا میخوام اون رو در اختیار شما بذارم]😌
%(#4e37ff)[فقط مشکلش اینه که که یه جاهاییش با عمومی ها یکی بوده و سعی کردم تصحیحش کنم که شاید یکم نظم بعضی صفحات خراب شده باشه]
%(#037005)[و مشکل بعدی هم اینه که بر اساس راه ابریشم کنکور ۱۴۰۱ هست و نمیدونم چقدر راه ابریشم ۱۴۰۲ عوض شده و اینکه به درد بچه های راه ابریشم پرو هم میخوره یا نه رو اطلاعی ندارم]
👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻
پاسخبرگ خام راه ابریشم کامل.pdf
👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻
%(#0009ff)[در ضمن تو این فایل کنکورچه ها هم قرار داده] %(#0009ff)[شدن] 😄
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همگی دوستان
کسی مطلع هست که چرا جزوات صفر تا صد ها غیر فعال اند و از دسترس خارج شده ؟
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم 🙏🏼
@همیار ریاضی فیزیک تجربی
خواهش میکنم الان 3 ساعته درگیرشم ولی نمیشه پیدا کردنشون که سخته بعدم ک پیدا کردم یکیشو موقع افزودن به سبد خرید خطا میده . اون یکی جزوه ام جزوه حسابان اقای علی صدری کنار وویدیوهاش هست ولی دانلود نمیشه .
🌸 🦋 الان سوال اینه چطور جزوه هارو پیدا کنم و چطور بخرمشون ؟
و اون یکی جزوه حسابان که کنار ویدیو ها هست ولی دان نمیشه رو چیکارش کنم ؟
چشام خشک شد پاش
اگر بخوایم صفحات رو تکی پرینت بگیریم چطور؟؟
-
سلام دوستان ، کسی اطلاع داره اگر بخوایم بعضی صفحات جزوات رو تکی پرینت بگیریم امکانش هست یا نه ؟؟ برنامه ای برای ویرایش فایل های PDF سراغ دارید که بتونه صفحات رو از داخل یک فایل کپی کنه داخل یک فایل دیگه؟؟؟ اگر معرفی کنید ممنون میشم ( لطفا ها بگید که برای گوشی هم هست یا رایانه)
-
Amo Killli سلام همونجا که میخواید پرینت بگیرید(حالا خودتون یا کافی نت)میتونید صفحاتی که میخواید رو انتخاب کنید مثلا صفحات زوج یا فرد یا اینکه خودتون بزنید که کدوم صفحه رو میخواید مثلا صفحه ۲ اون خودش واستون پرینت میگیره
-
Amo Killli سلام من گوشیم یه بخش داره به اسم پرینت اونو که میزنم کل برگه ها رو میاره و جاهایی که نمیخوام رو میتونم حذف کنم
گوشیم از اولین گوشی های اختراع شده ست که این ویژگی رو داره اگه برا شما جدیده حتما پیداش میکنید -
Amo Killli
صفحاتی که میخواین رو از روی پی دی اف مشخص کنید
بعد اگر با کامپیوتر یا لپتاپ هستین توی قسمت page range این فحات رو وارد کنید و بینشون ویرگول بذارید -
Amo Killli سلام
درمورد رایانه بگم که تو برنامه پرینتر هس گزینه که خودت میزنی کدوم صفحه رو میخوای و پرینت میگیری
ولی درمورد گوشی اطلاعی ندارم -
Amo Killli
اینکه بخواین یه صفحه رو به صورت تکی پرینت کنین که کاری نداره درواقع اونجا توی قسمت پرینت، عدد صفحه رو مشخص میکنین و همون یه صفحه رو پرینت میگیرین
حتی داخل قسمت پرینت هم که برین، از قبل میرید مثلا روی صفحۀ دو کلیک میکنین؛ بعد میاین برای پرینت ، گزینۀ print current page رو میزنین و فقط همون یه صفحه رو پرینت میگیرین.
اما نرم افزاری نیست که صفحات پی دی اف رو جابجا کنه. درواقع این خاصیت خودِ فایل پی دی افه... -
Amo Killli
اگه میخواین یه سری صفحه رو از یه پی دی اف جدا کنید و یه فایل پی دی اف جدید بشه بهتون برنامه weeny free pdf cutter رو پیشنهاد میکنم
کار باهاش اسونه و کاملا رایگانه
کاربردیم هست -
Amo Killli در اگر بخوایم صفحات رو تکی پرینت بگیریم چطور؟؟ گفته است:
سلام دوستان ، کسی اطلاع داره اگر بخوایم بعضی صفحات جزوات رو تکی پرینت بگیریم امکانش هست یا نه ؟؟ برنامه ای برای ویرایش فایل های PDF سراغ دارید که بتونه صفحات رو از داخل یک فایل کپی کنه داخل یک فایل دیگه؟؟؟ اگر معرفی کنید ممنون میشم ( لطفا ها بگید که برای گوشی هم هست یا رایانه)
سلام من یه اسکرین از لپ تاپم گرفتم براتون و یه نمونه اشو نشون دادم شما باید تیک رو از All بردارین و گزینه صفحاتش رو تیک بزنید و مثلا اگه صفحه 12 رو فقط میخواین پرینت بگیرین بزنید12-12 یعنی 12از12
-
ممنون از همه دوستان بابت راهنمایی