سلام
صورت تست طبق چیزی که زیر مینویسم بیان شده، میخوام لطفا بهم بگین به نظر شما منظور از ساختار ها چیه؟"کامل عنوان کنید لطفا"
با توجه به زنجیره ی انتقال الکترون و تشکیل ATP در میتوکندری در نتیجه ی فعالیت این زنجیره، در ارتباط با ساختار هایی که توانایی انتقال پروتون ها را دارند،کدام موارد درست اند؟
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-درس-خون
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید وقتتون رو میگیرم اگر در تستی بگه در آزمایش ایوری مخلوط شدن باکتری کپسول دار مرده و باکتری بدون کپسول زنده
این عبارت غلطه ؟
به خاطر اینکه نگفته عصاره باکتری کپسول دار یا اینکه مخلوط نشدن واقعا من فکر میکنم چون عصاره باکتری رو به باکتری بدون کپسول اضافه کرد میشه بهش گفت مخلوط؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
ابهامات تست های تفتان:|
-
سلام بچه ها شب تون بخیر این سوال اول گزینه ی یک که غلطه مثال نقضش هم که میشه لایه ی شاخی پوست
ولی گزینه ی سه درسته پس چرا گزینه ی دو رو میگیرن؟
این سوال هم گزینه ی یک به نظر من غلطه سر کلمه ی سرخرگ ها!
و من تحلیل خود اقای اسدی برای دو رو نگرفتم :|
این سوالم گزینه ی سه غلطه سر کلمه ی مستقیم!این سواله هم دقیقا مشابه سوال 48 هست و اقای اسدی تو 48 گفتن شش ها تو بازدم بازن نه نیمه باز و گزینه رو غلط گرفتن اما تو 55 همین رو درست گرفتن:|
لطفا یکی این موارد رو شفاف سازی کنه
@بچه-های-همخوانی
@تجربیا -
دریا دریایی سلام غزاله
خوبی؟؟؟
درمورد سوال۹۲ منم امروز تحلیل نگا کردم ۳ زده بودم ولی آقای اسدی۱ گفتن منم نظر شما رو دارم
سوال۸۳ مراحل قلب در نظر گرفته یعنی خود قلب مدنظر پس درسته اما اگه کل بد درنظر میگرفت بله گ۱ اشتباه بود
سوال۵۸ منم تاپیک زده بودم وپرسیدم
سوال۵۵ مگه شش هادر بازدم کامل بازن
نیمه باز هستن اینجا درس گفتن در سوال۴۸ فک کنم اشتباه کردن
اینا نظرات من بود -
@kosar-mottaghi
سلام ممنون تو خوبی؟
برای 92 که هم نظریمبرای 83 اصلا استدلالت نفهمیدم چیه (یعنی به نظرم یکم بی ربط بهم ربط دادی موضوع ها رو اخه انقباض قلب کل و خود قلب داره مگه؟)
برای 58 خوب نتیجه چی شد؟
برای 55 کتاب میگه حبابک ها همیشه باز بمانند
و اگه قرار باشه درست بگیریم گزاره رو اونوقت تست 48 غلط میشه -
دریا دریایی در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
@kosar-mottaghi
سلام ممنون تو خوبی؟
برای 92 که هم نظریمبرای 83 اصلا استدلالت نفهمیدم چیه (یعنی به نظرم یکم بی ربط بهم ربط دادی موضوع ها رو اخه انقباض قلب کل و خود قلب داره مگه؟)
برای 58 خوب نتیجه چی شد؟
برای 55 کتاب میگه حبابک ها همیشه باز بمانند
و اگه قرار باشه درست بگیریم گزاره رو اونوقت تست 48 غلط میشهبرای 55 صفحه ی 48 رو بخون بعد خود دلیلی که اقای اسدی برای تحلیل تست 48 ببین
-
دریا دریایی ممنون
۵۸ منش میکنم ببین
سوال ۵۵ عین متن کتاب الان نگا کردم
س۸۳ میگم منظورم اینکه سرخرگ های قلب مدنظر هستن که خون میبرن به همه قسمت های بدن (مرحله هم میشه انتقباض بطن) -
@kosar-mottaghi در ابهامات تست های تفتان:| گفته است:
دریا دریایی ممنون
۵۸ منش میکنم ببین
س۸۳ میگم منظورم اینکه سرخرگ های قلب مدنظر هستن که خون میبرن به همه قسمت های بدن (مرحله هم میشه انتقباض بطن)تنکیو
کوثر اره الان خودمم کتاب رو دیدم برای ۵۵
ولی اگه اینو بگیریم پس ۴۸ غلط میشه
بالاخره یکی از این دو تا تست غلطن و از طرفی یه جورایی تحلیل آقای اسدی هم به نظر منطقی میاد !
گیج شدم رفت .... -
دریا دریایی ممنون
۵۸ منش میکنم ببین
س۸۳ میگم منظورم اینکه سرخرگ های قلب مدنظر هستن که خون میبرن به همه قسمت های بدن (مرحله هم میشه انتقباض بطن)تنکیو
کوثر اره الان خودمم کتاب رو دیدم برای ۵۵
ولی اگه اینو بگیریم پس ۴۸ غلط میشه
بالاخره یکی از این دو تا تست غلطن و از طرفی یه جورایی تحلیل آقای اسدی هم به نظر منطقی میاد !
گیج شدم رفت ....فک کنم غلط میشه
میخوای پنجشنبه از آقای میرزایی بپرسیم
آری️ -
دریا دریایی ممنون
۵۸ منش میکنم ببین
س۸۳ میگم منظورم اینکه سرخرگ های قلب مدنظر هستن که خون میبرن به همه قسمت های بدن (مرحله هم میشه انتقباض بطن)سرخرگ قلب ؟!
منظورت اکلیلی ها هست یا ائورت
اگه اکلیلی که اره دو تا هستن ولی خون و فقط به قلب میدن نه کل بدن
اگه ائورت که فقط یه رگه -
mehranmirzaei
سوال ۵۵ رو میشه یه چک کنید -
دریا دریایی ممنون
۵۸ منش میکنم ببین
س۸۳ میگم منظورم اینکه سرخرگ های قلب مدنظر هستن که خون میبرن به همه قسمت های بدن (مرحله هم میشه انتقباض بطن)سرخرگ قلب ؟!
اگه ائورت که فقط یه رگهسرخرگ ششی در نظر بگیر چون نگفته که
گردش عمومی یا ششی میتونه سرخرگ ششی باشه -
دریا دریایی ممنون
۵۸ منش میکنم ببین
گردش عمومی یا ششی میتونه سرخرگ ششی باشهبازم قبول ندارم
سرخرگ ششی یه دونه داریم که دو تا شاخه میشه
و بعد این کجا خون رو میبره به کل بدن
تازه مگه اصلا سرخرگ قلب رو میگیم ششی؟ -
دریا دریایی ممنون
۵۸ منش میکنم ببین
گردش عمومی یا ششی میتونه سرخرگ ششی باشهبازم قبول ندارم
سرخرگ ششی یه دونه داریم که دو تا شاخه میشه
و بعد این کجا خون رو میبره به کل بدن
تازه مگه اصلا سرخرگ قلب رو میگیم ششی؟من از استدلال سوال گفتم که بگم مثلا درسته ولی نشد منم شک دارم بهش
-
دریا دریایی
سلام
سوال 92 به نظر من گزینه 1 غلطه
گزینه 1 اون مثالی که براش زدید لایه شاخی اساسا سلول های مرده هستن و قطعا چیزی که مردس زندگی نمیکنه
گزینه 2 صحیحه هرچی زیر روش کردم غلطش رو پیدا نکردم
گفته نمیتوان در بخش قشری تعدادی ساختار هرمی شکل دیده که درست گفته خب ساختار هرمی تو بخش مرکزیه
گزینه 3 غلطه باید میگفت میتوان گفت اون کلمه نمیتوان کار رو غلط کرده
افزایش آهنگ تنفس = افزایش سوخت و ساز سلول = افزایش تولید هیدروژن= افزایش ترشح هیدروژنامیدوارم سوتی نداده باشم
-
دریا دریایی
سوال 83 گزینه 1 بنظر منم غلطه
چون یدونه آئورت داریم که منشعب میشه دیگه سرخرگ دیگه ای نداریم که به کل بدن بره
گزینه2 رو اول میاییم دوتا قید اول رو مثبت در نظر میگیرم ( منفی در منفی مثبت کینگ موقاری )
بنظرم درست در میاد با این اوصاف فکر کنم منظورش اون لایه بافت پیوندی بین ماهیچه های دهلیز و بطن هست چون اونجا دیگه ماهیچه های قلبی با هم ارتباط فیزیکیشون قطع میشه
طراح این سوالا باید با لانچیکو به مقام شهادت رسوند مغزم رگ به رگ شد اینقدر فعل منفی تحلیل کردم دوتاش رو پیچوندم به بازی ( لازمه بگم از کی ؟ من در آینده نچندان دور گفتار و رفتارم میشه مثل آقای موقاری ) آخرش دوباره فعل منفی داشت -
دریا دریایی
سوال 58 باهات هم نظرم
جوابش میشه گزینه 4
این گزینه چهار تو کتاب های ما حذف شده ولی جملش دقیقا متن کتاب بوده
( من پارسال ی سری کتاب زیستم رو امانت دادم یکی دیگه رفت که رفت مجبور شدم یکی دیگه بگیرم که این یکی چاپ 96 هست واسه همین این جمله رو دیدم ) -
دریا دریایی
سوال 55 هم برا گزینه 3 که متن صریح کتاب گفته نیمه باز
حالا دبیر ممکنه خطا هم داشته باشه انسان جایز الخطاسامیدوارم تحلیل هام درسته باشن و سوتی نداده باشم و همچنین تونسته باشم کمکت کنم
-
دریا دریایی یه سوال برام پیش اومد سوال 55 گزینه 3 و سوال 48 گزینه 2، هر دو درست هستند و استاد هم درست گرفته مگه اینطور نیست؟
چون تو هر دو نوشته نیمه باز -
دریا دریایی در مورد سوال 92 فکر میکنم تو علامت زدن سوالها اشتباه شدن مشخصه که تنها گزینه ای که درسته 3(همون منفی در منفی معروف!)