تست آبی قلمچی
-
سلام
صبحتون بخیر🌻

سوال۷۴۴
مورد ج
کتاب گفته:«در پرتو درمانی،یاختههایی که به سرعت تقسیم میشوند،به طور مستقیم تخت تاثیر پرتوهای قوی قرار میگیرند»
ولی ایشون گفته مورد ج درسته و همه یاخته های توده سرطانی
ی مثال نقض دیگه هم اینه ک اگه سرطان متاستاز کرده باشه و مثلا مث سرطان روده،به استخوان لگن رسیده باشه،پرتو درمانی ک با روده انجام میشه،رو یاختههایی که تو لگنن تاثیری نداره
ممنون میشم راهنماییم کنین بفهمم من اشتباه کردم یا کتاب🙏🌻
همیار تجربیا -
سلام
صبحتون بخیر🌻

سوال۷۴۴
مورد ج
کتاب گفته:«در پرتو درمانی،یاختههایی که به سرعت تقسیم میشوند،به طور مستقیم تخت تاثیر پرتوهای قوی قرار میگیرند»
ولی ایشون گفته مورد ج درسته و همه یاخته های توده سرطانی
ی مثال نقض دیگه هم اینه ک اگه سرطان متاستاز کرده باشه و مثلا مث سرطان روده،به استخوان لگن رسیده باشه،پرتو درمانی ک با روده انجام میشه،رو یاختههایی که تو لگنن تاثیری نداره
ممنون میشم راهنماییم کنین بفهمم من اشتباه کردم یا کتاب🙏🌻
همیار تجربیاسروش قادری سلام
سوال بخون یه بار گفته اون یاخته های سرطانی که پرتو رو دریافت کردن(یعنی اونایی که تحت پرتوهستن)
نگفته همه سلولهای سرطانی موجود -
سروش قادری سلام
سوال بخون یه بار گفته اون یاخته های سرطانی که پرتو رو دریافت کردن(یعنی اونایی که تحت پرتوهستن)
نگفته همه سلولهای سرطانی موجود@kosar-mottaghi در تست آبی قلمچی گفته است:
سروش قادری سلام
نگفته همه سلولهای سرطانی موجودعه راست میگید
خیلی ممنون🙏🌻 -
@kosar-mottaghi در تست آبی قلمچی گفته است:
سروش قادری سلام
خیلی ممنون🙏🌻سروش قادری در تست آبی قلمچی گفته است:
@kosar-mottaghi در تست آبی قلمچی گفته است:
سروش قادری سلام
خیلی ممنون🙏🌻خواهش میکنم🌸