زیست ؟؟؟
-
سلام وقت به خیر دوتا سوال داشتم.
1 _ درسته اگه بگیم"همه آنزیم ها چه برون یاخته ای چه درون یا خته ای و غشایی درون یاخته تولید می شــــوند؟
مگه پپسین مثال نقص نیست؟
2 _ "در تنفس هوازی مانند بی هوازی، ATP در سطح پیش مادخ تولید می گردد."
چرا این جمله غلطه؟ -
-
1 _ درسته اگه بگیم"همه آنزیم ها چه برون یاخته ای چه درون یا خته ای و غشایی درون یاخته تولید می شــــوند؟
مگه پپسین مثال نقص نیست؟
چرا این جمله غلطه؟ -
مگه پپسین مثال نقص نیست؟
چرا این جمله غلطه؟ -
مگه پپسین مثال نقص نیست؟
چرا این جمله غلطه؟jana bin
سلام
راجب سوال اولتون بله تمام آنزیم ها درون سلول ساخته میشن راجب پپسین هم باید بگیم که اول به صورت غیر فعال پپسینوژن ساخته میشه درون سلول بعدش فعال میشه به پپسین در خارج سلول پس در اصل درون سلول ساخته شده
مورد دوم از نظر من درسته چون تنفس بی هوازی یا همون تخمیر مثل تنفس هوازی با قندکافت شروع میشه و ما میدونیم که توی قند کافت ساخت atpدر سطح پیش ماده داریم -
سلام. برای دومین جمله، بنظرم به این دلیل که اول هردوتنفس هوازی و بی هوازی، گلیکولیز رو داریم که تولید ATP در اون از سطح پیش ماده هست.
-
Niki Finn من الان متوجه شدم که اشتباه جواب دادم ولی چون نتونستم پستو پاک کنم خواستم این طور اطلاع بدم
-
jana bin
سلام
راجب سوال اولتون بله تمام آنزیم ها درون سلول ساخته میشن راجب پپسین هم باید بگیم که اول به صورت غیر فعال پپسینوژن ساخته میشه درون سلول بعدش فعال میشه به پپسین در خارج سلول پس در اصل درون سلول ساخته شده
مورد دوم از نظر من درسته چون تنفس بی هوازی یا همون تخمیر مثل تنفس هوازی با قندکافت شروع میشه و ما میدونیم که توی قند کافت ساخت atpدر سطح پیش ماده داریمShahedeh Raiespour یعنی پپسین و پپسینوژن رو یکی بگیریم؟ این خیلی منطقی نیست
و اینکه یبار توی قلم چی پپسین رو نقص گرفته بود دقیقا یادمه ولی الان توی یه تستی دیدم که نه درست گرفته جمله رو -
jana bin
سلام
مورد دوم از نظر من درسته چون تنفس بی هوازی یا همون تخمیر مثل تنفس هوازی با قندکافت شروع میشه و ما میدونیم که توی قند کافت ساخت atpدر سطح پیش ماده داریم -
Shahedeh Raiespour یعنی پپسین و پپسینوژن رو یکی بگیریم؟ این خیلی منطقی نیست
و اینکه یبار توی قلم چی پپسین رو نقص گرفته بود دقیقا یادمه ولی الان توی یه تستی دیدم که نه درست گرفته جمله روjana bin
نه نه قطعا پپسینوژن با پپسین یکی نیس
ولی تغییراتی در اثر HClروی پپسینوژن باعث ایجاد پپسین میشه دیگه... پپسین در واقع شکل فعال شده ی پپسینوژنه
مثل انسولین که میگفتیم به صورت پیش هورمون ساخته میشه بعدش زنجیره cازش جدا میشه تبدیل میشه به هورمون
یعنی پپسین به صورت تمام و کمال خارج سلول به وجود نیومد ماهیتش اصلش(پپسینوژن) توی درون سلول به وجود میاد بعدش در خارج سلول تغییراتی بر پپسینوژن رخ میده که باعث ایجاد پپسین میشه -
jana bin
نه نه قطعا پپسینوژن با پپسین یکی نیس
ولی تغییراتی در اثر HClروی پپسینوژن باعث ایجاد پپسین میشه دیگه... پپسین در واقع شکل فعال شده ی پپسینوژنه
مثل انسولین که میگفتیم به صورت پیش هورمون ساخته میشه بعدش زنجیره cازش جدا میشه تبدیل میشه به هورمون
یعنی پپسین به صورت تمام و کمال خارج سلول به وجود نیومد ماهیتش اصلش(پپسینوژن) توی درون سلول به وجود میاد بعدش در خارج سلول تغییراتی بر پپسینوژن رخ میده که باعث ایجاد پپسین میشهShahedeh Raiespour اوکی ممنونم