سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
راهکار برای اهمال کاری؟
-
سلام امیدوارم بهترین تعطیلات عید عمرتون رو تا حالا سپری کرده باشین و حسابی حالتون خوب باشه
راستش من الآن درگیر شرایطی ام که اوضاعش به شرح زیره:-
با شوق و ذوق و ریز به ریز برنامه ریزی میکنم و همه چی دقیق چیده میشه ولی وقتی سراغ عمل میرسه خودمو تو شرایطی قرار میدم که از زیرش در میرم.
-
با کلی وسواس منابعم رو انتخاب میکنم و حین مطالعه وسواس میگیرم و کلا بیخیال درس میشم
-
هر اتفاقی بجز درس خوندن رو رقم میزنم و موکول میکنم به فردا ولی فردا هم خبری از خوندن نیست.
کلا یه جوریه که خودمم از این حالت رنج میبرم، بنظر خودم برای رفعش تلاش کردم ولی موثر نبوده، ممنون میشم از دوستانی که شرایط من رو داشتن و تونستن با قدرت برگردن، لطف کنن راه حلشو به اشتراک بذارن.
-
-
این پست پاک شده!
-
mhnx 4 سلام. در مورد برنامه ریزی، سعی کنید کار خودتون رو ارزیابی کنید و ببینید واقع گرایانه چطور باید برنامه ریزی کنید. مثلا برای من راحت تره که صبح رو با ادبیات شروع کنم( مثلا 15 تا تست) که بقیه راه رو راحتتر ادامه بدم. و اینکه برای اهمال کاری و طفره رفتن از کار، پیشنهاد می دم همون لحظه ای که می خواین پاشین به خودتون بگین فقط 10 دقیقه دیگه می شینم و بعدش پا میشم، که تمرکز خودتون رو با این کار بالاتر ببرید. همچنین، برای مواقعی که احساس می کنید سختتونه شروع کنین(مثلا وسط روز) تو یوتیوب سرچ کنین study with me. یسری ویدیو ها هست که مثلا به مدت 1 ساعت طرف از درس خوندن خودش فیلم گرفته. اینا به من خیلی کمک کردن تو این ایام. فعلا اینا رو در ذهن دارم
-
mhnx 4
سلام
وظیفه خودت بدون که بشینی و بخونی مثل مدرسه رفتن که وظیفه خودت میدونستی و حتی وقتی دلتم نمیخواست بازم میرفتی نگو حالا وقت هس حالا یکم حالم بهتر شه شروع میکنم
و یه چیز مهم اینکه فکر کنی هر روز آخرین باریه که میتونی واسه چیزی که دوسش داری تلاش کنی
و بدون هر ثانیه که ما داریم از دست میدیم یه نفر دیگه داره سخت ازش استفاده میکنه:)))
این سه تا مورد روی من تاثیر داشته امیدوارم روی شماهم داشته باشه -
Shahedeh Raiespour تجربه تون واقعا کمک کننده بود، ممنونم ازتون که این تجربیاتو به اشتراک گذاشتین و سعی میکنم حتما استفاده کنم
-
این پست پاک شده!
-
mhnx 4 سلام دوست آلایی
اینا تجربیات منه چون منم کنکوریم و این اوضاع رو از سر گذروندم
ببین من هم یه زمانی دقیقا مثل تو بودم نمیدونم الان دانش آموز پایه ای یا دوازدهم یا پشت کنکوری
اما من یه زمانی تو اسفند و فروردین به خودم اومدم و تازه اونجا متوجه شدم چه حماقت هایی کردم و اوضاع میتونست چجوری باشه
تو اگه میخوای موفق بشی بجای اینکه درگیر حاشیه امروز شد و اونروز نشد و دقیقا اینجای برنامه فلانه و نه امروز ۱۱ از خواب پا شدم و دیگه امروز نمیشه و ... باشی فقط با هر چی یادگرفتی و درتوانته شروع کن
اینو کسی داره میگه که یه امسال دومین سالیه که داره کنکور میده و دیر به اشتباهاتش پی برده
تو الان پی ببر که فقط من الان میدونم اگه مهر ماه به جای همین درگیر حواشی شدنای مسخره با تمام توان شروع میکردم الان قطعا میتونستم به اون رشته و دانشگاه رویایی ام برسم
چند تا توصیه
بشین ببین برنامت مشکل داره که بهش پایبند نمیشی یا نه؟
چند تا راه برای برنامه هست
اینکه یه کسی میاد تخمین میزنه تو برنامه ای قراره تو این مدت یه هفته دو هفته انجام بدم (اگه طبق برنامه خودت داری میری) یا تو بودجه آزمون(اگه داری آزمون میدی)
فلان مبحث و فلان چیز از ریاضی و مثلا زیست و دینی و .. اومده خب بشینم حساب کنم ببینم من این دو درس دینی رو که اومده چقد طول میکشه بخونم به همین ترتیب برای همه درسا همین کارو میکنن و ساعت مطالعه اون درسایی که تو برنامت هست درمیاد و میشینن میگن خب این هفته ۷ روزش روزی ۷ ساعت میخونم میشه ۴۹ ساعت
این جمع زمانی که خوندن خود این درسا میبره هم میشه ۴۰ ساعت مثلا حالا میام این ۹ ساعت تست رو (عددا رو مثال زدم) طبق اهمیت، پخش میکنم بین درسا
و یه جدول برای هفته تو یه برگه میکشن و درسا رو میچینن
مثلا ۳ ساعت دینی داری
مینویسی
شنبه ۱ ساعت دینی درس ۱
۲ شنبه ا ساعت دینی درس ۲،نیم ساعت تست درس ۱
و ...و کلا میچینی همه رو یه تایمی رم برای جبران میذاری
یا اینکه طبق درصد و ضریب درسا و قوت و ضعفت زمان بندی میکنی و همونطوری به این تایم میرسیبعضیا ام میگن تو دو هفته یه فصل زیست باید بخونم
خب هفته اول گ ۱ و ۲ با تست
هفته دوم گ ۳ با تست
عربی هفته اول درس ۱ با تست
هفته دوم درس ۲خب پس امروز میشینم فلان مبحث زیست و فلان درس عربی رو میخونم
فردا تست همینا با مبحث جدیدو کلا هر کسی یه راهی براش بهتره
آدما تو آزمون و خطای واقعی بهش میرسنو ببین اگه مشکلت نداشتن تفریح و شارژ روحی هست یه چیزی برای خودت قرار بده که شارژت کنه و پر انرژی به درست برگردی
هر کسی با یه چیز خوب میشه
یکی با فیلم یکی با تنهایی بیرون رفتن یکی با نقاشی و هنر یکی با کتاب یکی با تو جمع رفتن و ...در ضمن ناامیدی رو بکوب بذار کنار وگرنه بعدا میفهمی میشد اما به چیزای بی اهمیت فکر کردی و بها دادی
-
سلام ببین اول هدفترو مشخص کن!
قطعا هر هدفی داری باید براش تلاش کنی.....
اگه برنامت مشکل داره و یا رویایی نوشته شده....پس برنامت رو تغییر بده...
ببین استارت هرچیزی ی مقدار سخته...
الان هم شما روی نقطه استارت قرار داری....
تازمانی ک از خودت شجاعت به خرج ندی نمیتونی پیش برید....
یکم شجاعت به خرج بده ی استارت بزن و صبح بلند شو طبق برنامه شروع کن به درس خوندن.....وگرنه اگه بخوایم منطقی باشیم شما ممکنه همیشه روی این نقطه بمونی!
خسته شدی......اشکال نداره ......ولی سعی کن حتما هر جوری شده بازه مطالعه رو درست بخونید و بعد در تایم استراحت با خیال راحت استراحت کنید....مثلا اگه زیست قراره ۲ ساعت بخونید... و بعد از اون ۳۰ مین استراحت....سعی کنید ۲ ساعت رو درست به پایان برسونید و بعد بخونید....که راحت توی اون ۳۰ مین استراحت کنید..
ببنید باور کنید الان من هرچقد بگم.....آخرش میمونه تصمیم شما!
یعنی اینکه آخر باید تصمیم بگیرید ک بالاخره ی روز قشنگ شروع کنید...
ممکنه ی مقدار سخت باشه ولی بعد انگار افتاده باشی روی دور درس خوندن دیگه عادت میکنی...
و ممکنه مثلا برنامت رو هم بهتر و با تایم بالاتری بچینی...
من خودم ی مدت رو همینجوری با فردا فردا کردن وفکرهای بیهوده ک حالا فلان میشه و.... گذروندم و الان میفهمم چقد اشتباه کردم!
ی چیزی دیگه هم بگم ک....هرچه زودتر شما استارت بزنید....بیشتر میتونی پیش بری...
هرچقد هم دیرتر خب عقب میفتی از دروس..... و ممکنه استرس بگیری و ...
راستی تفریح و تغذیه مناسب و خواب کافی و مخصوصا ورزش رو فراموش نکن!....
ورزش واقعا عالیه...و باعث میشه روحیه بالاتر و شادتری داشته باشی..... از اون ور برای درس خسته نیستید و سر حالید و پرانرژی....چون روحت شاده و فکر مثبت هم میکنی...
ورزش رو میتونی مثلا اول صبح انجام بدی......
یا اگر هم خواستی ی روز در هفته ک موقع استراحت بود ی ورزش مثل بدمینتون...یا هرررچی خواستی رو انجام بدی...
بستگی به خودت داره ...
در مورد منابع هم باید بگم ک وسواس رو کنار بذار و با هر منبعی داری حسابی همون رو درست و با تحلیل درست و یادداشت نکات و....بخونی...قطعا موفق میشی..:))
موفق باشی دوست عزیز!:)) -
mhnx 4 در اهمال کاری، اگه کسی تونستهه شکستش بده لطفا کمک! گفته است:
سلام امیدوارم بهترین تعطیلات عید عمرتون رو تا حالا سپری کرده باشین و حسابی حالتون خوب باشه
راستش من الآن درگیر شرایطی ام که اوضاعش به شرح زیره:-
با شوق و ذوق و ریز به ریز برنامه ریزی میکنم و همه چی دقیق چیده میشه ولی وقتی سراغ عمل میرسه خودمو تو شرایطی قرار میدم که از زیرش در میرم.
-
با کلی وسواس منابعم رو انتخاب میکنم و حین مطالعه وسواس میگیرم و کلا بیخیال درس میشم
-
هر اتفاقی بجز درس خوندن رو رقم میزنم و موکول میکنم به فردا ولی فردا هم خبری از خوندن نیست.
کلا یه جوریه که خودمم از این حالت رنج میبرم، بنظر خودم برای رفعش تلاش کردم ولی موثر نبوده، ممنون میشم از دوستانی که شرایط من رو داشتن و تونستن با قدرت برگردن، لطف کنن راه حلشو به اشتراک بذارن.
سلام
به نظر من یه سر به تایپک ریلود تو انجمن بزنید و به طور منظم و پیوسته گزارش بدید و فقط با خودتون رقابت کنید
اون تایپک واقعا باعث پیشرفت خوبی شد واسه من -
-
Bahar**banoo واقعا دمتون گرم که وقت گذاشتین و این همه نوشتین و توضیح دادین، واقعا خیلی خوشحالم که یه سری دوست آلایی دارم که برای هم دیگه زمان میزارن و پیشرفت در کنار هم براشون مهمه. واقعااااا ممنونم
نکته دوم که من خواستم بگم اینه که دوست آلایی، براتون دعا و آرزو میکنم به بهترین رشته و رویایی که دارین همین امسال برسین، غم گذشته فقط یه چیزیه که روحیه و وقت امروزو از آدم میگیره، بذارینش کنار و پرقدرت بترکونین امسالو، که مطمئنم به امید خدا همین اتفاق میافته.
آخرشم بازم تشکر میکنم ازتون...
-
ابوالفضل ریسی در راهکار برای اهمال کاری؟ گفته است:
ریلود
سلام ممنونم از پیشنهادتون، بهش سرزدم، ولی من پایه ام و طبق قوانین تاپیک نمیتونم اونجا ارسال گزارش کنم.
بازم ممنون -
سارا M 0
واقعا کلی حال و انرژی خوب میگیره آدم که آلاییا انقدر خوبن و حال و شرایط بقیه براشون مهمه، وقت میزارن و راهنمایی میکنن حسابی، حتما از نظرات همه رفقای آلایی استفاده میکنم و حسابی براتون یه عالمه آرزوی خوب دارم که میخوام از خدا همه تون به تک تک خواسته هاتون برسین. -
mhnx 4 چه متن پر انرژی ای خجالتم ندید
خواهش میکنم دوست عزیز کاری نکردم
ممنونم از دعای خوبتون آرزوم موفقیت همه ی آلایی هاست امیدوارم شما هم به آرزوتون برسید و خیلی راحت از سد کنکور رد بشید
فقط یه توصیه ای توی این سالا به دستم اومده گفتم بازم تاکید میکنم چون مهمه
توی مسیر کنکور چیزی که مهمه اینه که وقت تلف شده نداشته باشید یعنی هر لحظه رو که دارید یا توش در حال درس خوندن باشید یا تفریح و استراحت و تعادل تفریح رو نگه دارید به موقعش تفریح کنید تا انرژی بگیرید
و اینکه هیچ ایرادی نداره اولاش کند تست میزنی هیچ ایرادی نداره از برنامت یه کم عقب موندی اصلا اشکالی نداره امروز سر یه مسئله ای یه ساعت دو ساعت وقتت رفت فقططط ادامه بده همون روزی که شبش مهمون داشتین یا سر هر چیزی صبح بجای ۷ مثلا ۱۱ بیدار شدی همون روز تا ساعت ۱۲ شب میتونی راحت ۹ ساعت درس بخونی شما که پایه ای از الان تا کنکور ۹ ساعت درست بخونی تستم بزنی و کم کم سعی کنی برنامت دستت بیاد اگه همین روند مداوم باشه و همینو تا روز کنکور ادامه بدی حتما موفق میشی امکان نداره که نشه
اشکالی نداره خواب موندی و یه سررسید بردار تاریخ بزن تایمای درس خوندنتو بنویس مثلا ۱۰ تا ۱۱ زیست ۱۱/۵ تا ۱۲/۵ عربی و .. به نظرم اصلا احتیاجی به دفتربرنامه و جدول و این چیزا نیست
فقط میخوام اینو بهت بگم که خودتو نباز، انقد با روحیه و توان ادامه بده که یه روز به خودت بیای ببینی اوضاع و شرایطی که ساختی عالیه اون موقعست که امید هی تو وجودت بیشتر و بیشتر میشه و هی به خودت میگی من میتونم من از پسش برمیام
امیدوارم به آرزوت برسی -
mhnx 4 واقعا دوباره ازتون تشکر میکنم، بقدری خوشحالم که توی یه جهان جداگانه به اسم آلا این همه دوست خوب دارم که خوبی حال بقیه براشون مهمه، دغدغشونه و موفقیت درکنار هم آرزشونه...
از روزی که دوستای گل آلایی پیشنهاداتشونو دادن، شروع کردم حسابی به تلاش و با مشکلاتی که گفتبن مثل گیرکردن سر تستا و کم آوردن آخرای برنامه و اینا، ولی خدا رو شکر دیگه اومدم که عقب نکشم و سد کنکورو بزنیم تخریبش کنیم
مجددا برای همه آلایی علی الخصوص شما بهترین آرزوها رو دارم و مطمئنم اتفاقای خوب همیشه برای آدمای خوب میافته
-
mhnx 4
نمیدونین خوندن متنتون چه انرژی ای به آدم میده و چقدر حال آدمو خوب میکنه
بازم میگم دوست آلایی کاری نکردم اگه هر کاری هم کنم وظیفست چون آلا بیشتر از اینا به گردن ما حق داره
خداروشکررر دارین ادامه میدین به استمرار میرسین این چیز خیلی خوبیه به قول دوستم کلید موفقیت تو استمراره و تعادل البته
خیلی خوشحالم براتون پر قدرت ادامه بدین
چه دعای قشنگ و دلگرم کننده ای ممنون -
فقط شروع کن مهم نیست چطور به جای برنامه ریختن فقط کتابت رو بگیر و بخون تا موتورت روشن شه