تفتان دینی؟؟
-
سلام دوستان ، خواستم بپرسم از شمایی که از تفتان دینی استفاده کردید ، براتون مفید بوده یا نه؟؟ به نظرتون ایا الان به درد یکی که دینیش در حد صفر هست میخوره و مطالب رو صفر تا صد میگه و جمع میکنه؟؟؟
و اینکه ایا بازخوردی هم تا حالا گرفتید ازش ؟؟( نه صرفا داخل تست های خود دوره ، منظورم داخل ازمون های ازمایشی یا سوالات کتاب های تسته) -
-
اگر دینی صفر هستی بدردت نمیخوره چون صرفا داره مطالب مهم و پرتکرار جمع بندی میشه و به خیلی از حاشیه ها پرداخته نمیشه
اگر دینی صفر هستی به نظرم از صفر تا صد ها استفاده کن
-
سلام دوستان ، خواستم بپرسم از شمایی که از تفتان دینی استفاده کردید ، براتون مفید بوده یا نه؟؟ به نظرتون ایا الان به درد یکی که دینیش در حد صفر هست میخوره و مطالب رو صفر تا صد میگه و جمع میکنه؟؟؟
و اینکه ایا بازخوردی هم تا حالا گرفتید ازش ؟؟( نه صرفا داخل تست های خود دوره ، منظورم داخل ازمون های ازمایشی یا سوالات کتاب های تسته)Amo Killli سلام
بدرد من که خورد واقعا چون خیلی دوره خوب و دقیقی هستش. اما من قبل از شروع تفتان یه دور کامل توی طول سال خونده بودم دینی رو
برای همین فقط یه بار دیگه از روی متن کتاب میخونم و بعد درسنامه رو میبینم و تستارو میزنمشما هم بنظرم بگیر حتما ولی قبل از شروع هر درس کامل وقت بزار خودت درسو بخون و بعدشم فیلم درسنامه اون درسو ببین
و با فاصله 1 یا 2 روز بعد تستشو بزن -
و اینکه ایا بازخوردی هم تا حالا گرفتید ازش ؟؟( نه صرفا داخل تست های خود دوره ، منظورم داخل ازمون های ازمایشی یا سوالات کتاب های تسته)Amo Killli در تفتان دینی؟؟ گفته است:
و اینکه ایا بازخوردی هم تا حالا گرفتید ازش ؟؟( نه صرفا داخل تست های خود دوره ، منظورم داخل ازمون های ازمایشی یا سوالات کتاب های تسته)سلام
من دهم رو دیدم و تستها رو تقریبا زدم واقعا عالی هست اما من پایه خوبی تو دینی داشتم
مطالب مهم و پر تکرار گفته شده و تستهای بسیار نابی هم داره
ایشون خودشون طراح دینی قلمچی هم هستند پس تستهاشون فرقی با تستهای آزمونها نداره
ولی من هنوز آزمون ندادم
اگر وقت دارید صفرتاصد استاد ناصری رو ببینید بعد تفتان اگر که نه بنظر من تفتان رو دوبار ببینید چون حجم سنگینی نداره -
و اینکه ایا بازخوردی هم تا حالا گرفتید ازش ؟؟( نه صرفا داخل تست های خود دوره ، منظورم داخل ازمون های ازمایشی یا سوالات کتاب های تسته)Amo Killli دینی تفتان برای اونایی هست که میخوان دهم و یازدهم رو جمع بندی کنن شما که میگین هیچی نخوندم و صفر صفرم بنظرمن کتاب رو مورد مطالعه قرار بدین و بعد از همایش تفتان استفاده کنید