کنکور ۱۴۰۱ و پزشکی
-
سلام دوستان امیدوارم که همگی سلامت و پرانرژی باشید
راستش بچه ها من یازدهم هستم و ۱۴۰۱ کنکور تجربی دارم. این دو سال همه درسامو تقریبا خوب خوندم به جز ریاضی و زبان . مخصوصا ریاضی که خیلی درصدام پایینه مثلا بالاترین درصدم تو ریاضی تا حالا ۵۰ درصد بوده. من می خوام که حتما پزشکی قبول بشم چون حس می کنم هیچ رشته دیگه ای نیست که به اندازه پزشکی دوست داشته باشم. من خیلی نگرانم . راستش چون از اول خوب ریاضی نخوندم می ترسم سمتش برم. و هرروز هم پر از استرس کنکورم
میشه اگر می توانید کمکم کنید ؟ -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to ladan.karami karami on ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ladan.karami karami در کنکور ۱۴۰۱ و پزشکی گفته است:
maryam111
مرسی از راهنماییتون
شما پزشکی می خونید ؟خواهش میکنم
پرستاری میخونم -
ladan.karami karami تجربیreplied to Amirhossein Asadi on ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirhossein Asadi
بله واقعا حرفتون رو خیلی قبول دارم
باز هم ممنون
شما هم موفق باشید و به هدفتون برسید -
maryam111
مرسی از راهنماییتون
شما پزشکی می خونید ؟ -
Bio نه عزیز جان مباحث ساده درصد بیشتری داره البته شما باید متناسب با هدفتون حداقل درصد تایین کنید
-
Amirhossein Asadireplied to ladan.karami karami on ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ladan.karami karami سلام دوست من
من ریاضیم خوبه خداروشکر و فقط سعی میکنم بتونم تجربیات خودمو بهت انتقال بدم تا روال شه اوضاعتاولا که نه تو ریاضی تو هر درسی اینو فهمیدم که وقتی میتونی درسی رو بالا بزنی که عاشقش باشی
چون وقتی عاشق یه چیزی هستی عاشقونه هم دنبالشی و میری سراغشپس این اولین توصیم که هر درسی قراره بالا بزنی عاشقش شو و اگر نشدی خیلی به درصد بالاش فکر نکن
حالا چجوری عاشق بشی؟
اول درسنامه و بعد با زدن تست های ساده انرژی و انگیزه رو ببر بالا و بقیشم شروع کن به ترکوندن سوالاس متوسط و سخت تر قول میدم با تمرین زیاد کمتر از یک ماه تغییر درصد خفنی خواهی داشت
موفق باشی دوست من..
-
_Biliifti_replied to ladan.karami karami on ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ladan.karami karami خواهش میکنم
موفق باشید... -
ladan.karami karami تجربیreplied to maryam111 on ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
ممنون به خاطر نکته ای که گفتید -
ladan.karami karami تجربیreplied to _Biliifti_ on ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@narjes-hashemi
ممنونم از راهنماییتون -
ladan.karami karami تجربیreplied to amir Barsam on ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir Barsam
واای دقیقا وضع من الان تو ریاضی همینه کلی طول می کشه. خیلی ممنون از کمکتون -
سلام منم یازدهم هستم ریاضی اغلب 90 درصد هستم تنها راه موفقیت تست کار کردن فقط تست از امروز تا روز آخر فقط تست بزن نترس همچنین درس زمان بری است بازم مجبوری دیگه برای درصد بالا تحمل کنی من خودم قبلا 15 سوال رو تو دوساعت حل میکردم کمک کمک راه افتادم
-
سلام وقتتون بخیر
ریاضی و زبان دوتا درس مهم تو کنکورن ک میتونن سکوی پرتاب شما باشن چون خیلیا این دوتا درس رو کنار میذارن
سال ۱۴۰۱ کنکور دارید بنابراین هنوز فرصت دارین برای بهتر شدن
یه لیست تهیه کنید از تمامی مباحث ریاضی و شروع کنید از مباحث آسون به سخت همه رو بخونید اول میتونید با مباحثی مثل معادله نامعادله یا لگاریتم یا مباحثی ک ب نظر خودتون آسون ترن شروع کنید
شاید سال کنکور شما ریاضی آسون بود اون موقع شما ک ریاضی رو گذاشتی کنار یا کمتر خوندیش میبازی
از طرفی تعادل بین درصد درسا خیلی مهمه واسه سازمان سنجش ینی مثلا ممکنه شما اگه ریاضی رو ۲۰ درصد بزنی اما زیست رو ۷۰ رتبت بد تر از کسی بشه که هر دو رو ۶۰ درصد زده بنابراین تعادل درصد خیلی مهمه هیچوقت درسی رو کنار نذارید
واسه زبان هم میتونید از الان جعبه لایتنر رو شروع کنید چون خیلی کمکتون میکنه -
_Biliifti_replied to ladan.karami karami on ۱۴ فروردین ۱۴۰۰، ۱۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راستش بچه ها من یازدهم هستم و ۱۴۰۱ کنکور تجربی دارم. این دو سال همه درسامو تقریبا خوب خوندم به جز ریاضی و زبان . مخصوصا ریاضی که خیلی درصدام پایینه مثلا بالاترین درصدم تو ریاضی تا حالا ۵۰ درصد بوده. من می خوام که حتما پزشکی قبول بشم چون حس می کنم هیچ رشته دیگه ای نیست که به اندازه پزشکی دوست داشته باشم. من خیلی نگرانم . راستش چون از اول خوب ریاضی نخوندم می ترسم سمتش برم. و هرروز هم پر از استرس کنکورم
میشه اگر می توانید کمکم کنید ؟سلام دوست عزیز
۵۰ درصد ک خوبه برا تجربی
اگر به گفته ی خودتون بقیه درسا مثل زیییست که پایه هستش خوبه که ریاضیتون در همین حد عالیه
برا زبانم که(خودمم افتضاحم) شما سعی کن این یک سال رو ی دایره لغاتتون کار کنید( فلش کارت درست کنید میشه روش حساب کرد )بدون شک موفق میشید -
میشه اگر می توانید کمکم کنید ؟ریاضی رو 30-40 درصد تو کنکور بزنی کفایت میکنه
-