۳ ماه به کنکور
-
سلام دوستان من میخوام شروع کنم ولی خیلی استرس دارم شما راه حلی سراغ دارید ؟
-
سلام دوستان قرار بود بخونم خوندم ولی با امتحان نهایی و مستمر چی کار کنم ؟ بنطرتون الان که نزدیک نهاییم دوازدهم بخونم ؟پایه کی بخونم میرسم یا نه ؟
-
سلام دوستان قرار بود بخونم خوندم ولی با امتحان نهایی و مستمر چی کار کنم ؟ بنطرتون الان که نزدیک نهاییم دوازدهم بخونم ؟پایه کی بخونم میرسم یا نه ؟
Fatemeh Askari 1
سلام
اول اینکه باید حذف موقت داشته باشین
و برای امتحان نهایی و مستمر هم که میخونید همراهشون تست بزنید که در همین حال در وقت صرفهجویی کنید و برای کنکور بخونید -
سلام دوستان من میخوام شروع کنم ولی خیلی استرس دارم شما راه حلی سراغ دارید ؟
Fatemeh Askari 1
لطفا چت رو باز کنید -
Fatemeh Askari 1
لطفا چت رو باز کنیدسلام ببخشیدمیتونم یک سوال بپرسم
شما پایه دوازدهمی ها تا قبل از عید کتاب های پایه دوازدهم را تموم میکنید و بعد از عید تعطیل هستید دیگه؟ -
سلام ببخشیدمیتونم یک سوال بپرسم
شما پایه دوازدهمی ها تا قبل از عید کتاب های پایه دوازدهم را تموم میکنید و بعد از عید تعطیل هستید دیگه؟ANA Kamali
والا تا سالای قبل که از بچه ها میشنیدم اینجوری بود
امسال که خودم دوازدهمیم هنوز کلاس میذارن معلمای دوازدهم:)) -
شما پایه دوازدهمی ها تا قبل از عید کتاب های پایه دوازدهم را تموم میکنید و بعد از عید تعطیل هستید دیگه؟ANA Kamali در کنکور گفته است:
شما پایه دوازدهمی ها تا قبل از عید کتاب های پایه دوازدهم را تموم میکنید و بعد از عید تعطیل هستید دیگه؟واسه ما بعضی دروس تموم کردن
بعضی دروس یبخیال شدن دیگه
بعضی دروس هم که مونده ما دیگه حاضر نمیشیم چون تقصیر خودشونه بهشون گفته بودیم بعد از عید خبری از همکاری نیست -
ANA Kamali در کنکور گفته است:
شما پایه دوازدهمی ها تا قبل از عید کتاب های پایه دوازدهم را تموم میکنید و بعد از عید تعطیل هستید دیگه؟واسه ما بعضی دروس تموم کردن
بعضی دروس هم که مونده ما دیگه حاضر نمیشیم چون تقصیر خودشونه بهشون گفته بودیم بعد از عید خبری از همکاری نیستابوالفضل ریسی خب چیزی نمیگن که مثلا غیبت میخورید؟
یا اینکه شنیدم مدرسه دولتی گیر میده ولی غیر دولتی کاری نداره
شما غیر دولتی هستین -
ابوالفضل ریسی خب چیزی نمیگن که مثلا غیبت میخورید؟
شما غیر دولتی هستینANA Kamali
دیگه از یه جا به بعد مهم نیست
من خودم از دی هیچ کلاسی رو نرفتم -
شما پایه دوازدهمی ها تا قبل از عید کتاب های پایه دوازدهم را تموم میکنید و بعد از عید تعطیل هستید دیگه؟ANA Kamali
سلام
بله. ولی بعضی از درس ها رو هنوز تموم نکردیم و معلما هنوز درس میدن -
Fatemeh Askari 1
لطفا چت رو باز کنیدHhh Hh
سلام شما میتونید راهنماییم کنید نمیدونم چی کار کنم دیگه کم کم دارم کنکور امسال و بیخیال میشم....🥺🥺 اگه خواستید چت کنید ممنون -
ابوالفضل ریسی خب چیزی نمیگن که مثلا غیبت میخورید؟
شما غیر دولتی هستینANA Kamali من دولتی هستم
گیر میدن شدید هم گیر میدن ولی تنها راهش بی توجهی هست چون کاری ازشون بر نمیاد
ولی حضوری زدن سر کلاسها لازمه -
ANA Kamali من دولتی هستم
گیر میدن شدید هم گیر میدن ولی تنها راهش بی توجهی هست چون کاری ازشون بر نمیاد
ولی حضوری زدن سر کلاسها لازمهمن یه چنتا سوال دارم شایدم خیلی الکیه ولی خیلی کنجکاوم
۱) توی دوران یادگیری پایه دوازدهم پایه دهم و یازدهمم باید خوند؟
۲)عید که برایجمعبندی پایه دهم و یازدهم هس خب اردبهشت و تیر باید کتاب های کدوم سال را خوند یا اینکه میگن یک ماه قبل کنکور برای جمعبندی ینی همون خلاصه نویسی های هر سه پایه؟ -
من یه چنتا سوال دارم شایدم خیلی الکیه ولی خیلی کنجکاوم
۲)عید که برایجمعبندی پایه دهم و یازدهم هس خب اردبهشت و تیر باید کتاب های کدوم سال را خوند یا اینکه میگن یک ماه قبل کنکور برای جمعبندی ینی همون خلاصه نویسی های هر سه پایه؟ANA Kamali در ۳ ماه به کنکور گفته است:
من یه چنتا سوال دارم شایدم خیلی الکیه ولی خیلی کنجکاوم
۲)عید که برایجمعبندی پایه دهم و یازدهم هس خب اردبهشت و تیر باید کتاب های کدوم سال را خوند یا اینکه میگن یک ماه قبل کنکور برای جمعبندی ینی همون خلاصه نویسی های هر سه پایه؟۱)بله صددرصد باید خوند و خوب هم خوند
۲)اردیبهشت معمولا بخشهای آخر سال دوازدهمه
جمع بندی اگر خلاصه نوشتید که چه خوب اون درسنامتون هست و یه منبع خوب واسه تستهای مهم میخواید و بررسی کنکورهای اخیر
اگر هم خلاصه ننوشتید همایشهای بسیار خوبی آلا داره که کمکتون میکنه -
بعضی دروس هم که مونده ما دیگه حاضر نمیشیم چون تقصیر خودشونه بهشون گفته بودیم بعد از عید خبری از همکاری نیستابوالفضل ریسی در ۳ ماه به کنکور گفته است:
بعضی دروس هم که مونده ما دیگه حاضر نمیشیم چون تقصیر خودشونه بهشون گفته بودیم بعد از عید خبری از همکاری نیستعههه
یاد خودم افتادم
چقد بادوستامون نقشه کشیدیم که بعد عید نمیریم
و درس باید تا عید تموم بشه
ولی کرونا که امد خودش مدرسه کلن بس
چه عجیب -
ابوالفضل ریسی در ۳ ماه به کنکور گفته است:
بعضی دروس هم که مونده ما دیگه حاضر نمیشیم چون تقصیر خودشونه بهشون گفته بودیم بعد از عید خبری از همکاری نیستعههه
یاد خودم افتادم
چه عجیب@kosar-mottaghi در ۳ ماه به کنکور گفته است:
ابوالفضل ریسی در ۳ ماه به کنکور گفته است:
یاد خودم افتادم
چه عجیباین نقشه کشیدن های بعد از عید واسه همه دوره ها بدون استثنا بوده
-
بچه ها من هر روز حسم به خودم بدتر میشه میخواستم بخونم واسه کنکور ولی الان امتحانای مستمر دارم اونا رو چی کار کنم راستش الان سردرگمم ناامیدم نمیدونم چجوری میخوام این همه درس و بخونم از یه طرف نهایی کلافه شدم و خسته
روزام داره پشت سر هم میره و من همچنان هیچ کار نکردم نمیخوام کنکور امسال و از دست بدم 🥺🥺
اگه کسی کاری از دست بر میاد بگه -
بچه ها من هر روز حسم به خودم بدتر میشه میخواستم بخونم واسه کنکور ولی الان امتحانای مستمر دارم اونا رو چی کار کنم راستش الان سردرگمم ناامیدم نمیدونم چجوری میخوام این همه درس و بخونم از یه طرف نهایی کلافه شدم و خسته
روزام داره پشت سر هم میره و من همچنان هیچ کار نکردم نمیخوام کنکور امسال و از دست بدم 🥺🥺
اگه کسی کاری از دست بر میاد بگهFatemeh Askari 1 سلام....
الان وقت این نیست ک بخوای مثل اونی ک از مهرماه شروع ب خوندن کرده و این روزا پایشو جمع میکنه بخونی....باید وقتت رو بزاری روی دوازدهم...چون ب هرحال امتحان نهایی داری....
هرچقدر ب این فکرکنی ک چقدر از روزاتو از دست دادی؛قرارنیست سودی ب حالت داشته باشه.....الان فقط باید از این روزای باقی مونده بهترین استفاده رو کرد
از درسایی ک خیلی مهمترهستن شروع کن.....واز بین اون درسایی ک مهم هستن درسی رو انتخاب کن ک بیشترمیپسندیش....چون اینجوری بیشتر ب خوندن رغبت پیدامیکنی
نترس....چون ترس بدترین چیزه
توکل کن و تمام تلاشتوبزار وسط....خواستن توانستنِ.....پس چرانتونی؟؟!! -
یه سوال دیگه هم داشتم اگه امتحان نهایی رو شهریور بدم مشکلی پیش میاد اگه کسی میدونه بگه چون شاید دیگه نیام اینجا میخوام برم و سه ماه دیگه بیام و به همتون بگم که توستم
Fatemeh Askari 1 در ۳ ماه به کنکور گفته است:
یه سوال دیگه هم داشتم اگه امتحان نهایی رو شهریور بدم مشکلی پیش میاد اگه کسی میدونه بگه چون شاید دیگه نیام اینجا میخوام برم و سه ماه دیگه بیام و به همتون بگم که توستم
سلام
نه مشکلی پیش نمیاد -
اگه کسی کاری از دست بر میاد بگهFatemeh Askari 1
ببین تنها کاری که از ما بر میاد اینه که توی واقعیتای موجود
چیزای قشنگشو به شما نشون بدیم
همین وقتی که میذاری سر نا امید بودن رو برو یه کاری کن
برای امتحانای مستمرتم یه وقت کوچیک بذار که صفر نباشی
مدرسه شمارو نمیدونم اما مدرسه ما برای دست گرمی و صرفا امادگی خرداد میخواد ازمون بگیره برای همین من تمرکزم رو کار خودمه
ولی شما برای اطمینان یه تایم کوچیک در روز رو اختصاص بده به بودجه مستمرت