سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
۳ ماه به کنکور
-
سلام دوستان من تازه وارد انجمن شدم من کنکوریه ۱۴۰۰ تجربیم ولی تا الان درست نخوندم راستش ناامیدم که امسال رتبه خوبی بیارم فکر میکنم خدا صدامو نمیشنوه
من تصمیم گرفتم این سه ماه قید همه کلاسا و ... بزنم فقط بخونم ولی راستش میترسم بعد این که همش میخوام صبح زود بیدار شم نمیتونم دوستان بگید چی کار کنم اوضام خوب نیست از یه طرف نمیخوام کنکور امسال و از دست بدم نمیخوام شرمنده خودم و مامان و بابام بشماز یه طرف هم میترسمو ناامیدم لطفا راهنماییم کنید ممنون -
Fatemeh Askari 1 در کنکور گفته است:
سلام دوستان من تازه وارد انجمن شدم من کنکوریه ۱۴۰۰ تجربیم ولی تا الان درست نخوندم راستش ناامیدم که امسال رتبه خوبی بیارم فکر میکنم خدا صدامو نمیشنوه
من تصمیم گرفتم این سه ماه قید همه کلاسا و ... بزنم فقط بخونم ولی راستش میترسم بعد این که همش میخوام صبح زود بیدار شم نمیتونم دوستان بگید چی کار کنم اوضام خوب نیست از یه طرف نمیخوام کنکور امسال و از دست بدم نمیخوام شرمنده خودم و مامان و بابام بشماز یه طرف هم میترسمو ناامیدم لطفا راهنماییم کنید ممنون -
ممنون
بنظرتون میتونم توی همین سه ماه رتبه خوبی بیارم ؟ -
-
https://forum.alaatv.com/assets/uploads/files/1613472107819-moshavere_moghari.mp4
اخر فایل استاد صحبت های خوبی درباره ماه های اخر دارند -
ممنون
بنظرتون میتونم توی همین سه ماه رتبه خوبی بیارم ؟سلام
خب ببینید باید واقع بین باشیم وقت زیادی رفته
اما از طرفی سه ماه طلایی و اصلی کنکور مونده شاید خیلی خوش شانس هستید که این موقع به خودتون اومدید
استاد موقاری جمله ای میگن که واقعا عالیه
بخواه بخون توکل کن بهتون قول میدم اگر این سه ماه باقی مونده با تمام توان درس بخونید رتبه خیلی بهتری از کسانی میگیرید که خیلی وقت پیش شروع کردن اما این موقع حساس جا میزنن
چند روز اول رو با مطالبی که دوست دارید پر قدرت شروع کنید و مداوم درس بخونید
واسه راهنمایی های بیشتر هم از این دوره مشاوره آلا استفاده کنید
https://alaatv.com/set/1059
شما هم بالاخره صفر صفر که نیستید میتونید شروع کنید و به امید خدا بهترین نتیجه رو دریافت کنید
امیدوارم موفق باشید و به همه اهدافتون برسید -
ممنون از همه
من یه سری توضیحات میخواستم درباره این که چطوری بخونم ، کی کنکورا بزنم ، جمع بندی هم باید بکنم و ... کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم -
Fatemeh Askari 1
به نظرم اگه الان درسایی هست که هنوز نیاز به درسنامه و تست اموزشی دارن زود اونارو بخونین و برسین و اگر توی فهمشون مشکل دارین بذارینشون کنار
جمع بندی و زدن کنکورا شاید برای شما یکم زود باشه الان
به نظرم از اواسط اردیبهشت بزنید بهتر باشه
حالا منتظر نظر بقیه دوستامونم میمونیم :)) -
Fatemeh Askari 1 سلام دوست عزیز.
نگران نباش اصلا دیر نیست فقط شروع کن همین.
انشالله که موفق میشی -
Faeze Radsereshtreplied to Fatemeh Askari 1 on آخرین ویرایش توسط Faeze Radseresht انجام شده
هیچوقت فک نکن دیره و شروع کن. خیلیا هستن که هنوز نخوندن. اگه سخت تلاش کنی نتیجه میگیری.خدا هم حتما کمکت میکنه.
-
ممنون از همه
من یه سری توضیحات میخواستم درباره این که چطوری بخونم ، کی کنکورا بزنم ، جمع بندی هم باید بکنم و ... کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشمامروز رو وقت بذارید و اون فیلمهای مشاوره ای که گفتم ببینید پاسخ خیلی از سوالاتتون هست
-
Fatemeh Askari 1 برای کسایی که فکر میکنن دیره و نمیشه و...توصیه میشه حتما ادامه مطلب رو بخونن.این متن از انجمن کنکور برداشته شده...
من دانشجوی پزشکی دانشگاهِ سراسری سنندج ، ورودی بهمن ۹۵ هستم.معدل کتبی نهایی من ۱۵/۲۳ بود.پارسال همش سردرگم بودم یه هفته برنامه مینوشتم یه روز اجرا نمیکردم،هرچی هم مشاور میرفتم فایده نداشت هیچ کاری نمیکردم همش یه روز برنامه رو انجام میدادم بعد میومدم حجم کتابارو میدیدم خیلی زیاد بود ناامید میشدم و گریه میکردم این برنامه ادامه داشت تـــــا ۲۵ اسفند نشستم یه برنامه ریختم تا ۱۵ فروردین که بترکونم اما ۱۳ فروردین زار زار داشتم گریه میکردم بازم برنامه رو اجرا نکرده بودم فرداش رفتم پیش معلم ریاضیم که خیلی دوسش داشتم کلی گریه میکردم و میگفتم دیگه بیخیال کنکور ۹۵ شدم و میخوام واسه کنکور ۹۶ بخونم و اِل کنم و بِل کنم و تابستون هم پایه رو تموم کنم و پیش رو تا اسفند تموم کنم و فروردین مرور کنم و اردیبهشت آزمون بگیرم از خودم و خرداد اشکال برطرف کنم!!! یه نگاهی بهم انداخت و گفت باشه برای کنکور ۹۶ بخون ولی من بهت برنامه میدم گفتم باشه هرچی بگید قبوله...
دقیقا برام روزی ۱۶ ساعت برنامه نوشت! برای ۱۵فروردین تا یه روز قبل از خوده کنکور۹۵.برنامه پنجشنبه رو ۸ ساعت داده بود،موضوعاتی که تو برنامه گنجونده بود هم اینا بودن←کل زیست،،،کل شیمی،،،فیزیک هم پیش دو،نوروعدسی،فیزیک سوم هم خازن و مقاومت کلا،،،ریاضی هم آمار،احتمال،تابع،لگاریتم، حد،مشتق،انتگرال برای این موضوعات کل تستای سراسریه ۱۰ سال اخیر رو برام سه بار گذاشته بود
عمومی هم ادبیات کامل گذاشته بود به جز زبان فارسی!عربی هم کامل حتی مبحث اعلال رو هم حذف نکرده بود،،،دینی و زبان هم کامل!!!
برای عمومیا روزی ۵ ساعت گذاشته بود برای زیست و شیمی هم ۸ ساعت و برای ریاضی و فیزیک ۳ ساعت در روز زمان گذاشته بود ولی یک روز درمیون!
برنامه رو که دیدم دو سه دقیقه ساکت شدم گفتم استاد این برنامه خیلی سنگینه من میخوام کنکور ۹۶ بدم در ضمن میخوام همه درسارو از اول بخونم همه رو به درصد عالی برسونم گفت نه اگه این برنامه رو اجرا کنی سال بعد زیر ۵۰ میشی چون مهمترین موضوعاتو قبل از شروع اصلیت میبندی منم قانع شدم و گفتم انجامش میدم گفت سه بار به مرگ مامانت قسم بخور گفتم باشه بعدم یکی دیگه رو باهام آشنا کرد و باهم این برنامه رو بهمون داد اونا یه طبقه خالی تو خونشون داشتن کل کتابامو بردم و باهم شروع کردیم از صبح روز ۱۵ فروردین ساعت پنج و نیم شروع کردیم!
آخر شب هم از هم تست میپرسیدیم استاد هم بهمون زنگ میزد که برنامه رو تکمیل کردیم یا نه هی هم بهمون میگفت امسال اگه قبول نشدید سال بعد زیر پنجاه میشید پس با آرامش بخونید ماهم قبول کرده بودیم و بدون استرس میخوندیم حتی تا روز قبل کنکور تا ساعت ۹ شب درس خوندیم باهم بعد مامان دوستم بزور مارو از کتابا جدا کرد داشتیم دینی میخوندیم مارو برد پیش همون استاد ریاضیمون استاد گفت بیچاره اونایی که هدفشون کنکور فرداس الان کلی استرس دارن شما دیگه راحتید استرس ندارید فقط برید هرچی بلدید بریزید رو برگه ماهم خندیدیم و برگشتیم خونه خب فرداشم دقیقا همونطوری شد استرس من یکم از دوستم بیشتر بود اون استرسش نزدیک به صفر بود فقط میخندید رفتیم و کنکور دادیم بعد از کنکور هم برگشتیم خونه گفتم رتبه ام در حد شش هفت هزار میشه دوستم ولی چیزی نمیگفت ولی گفت خیلی بهتر از اون چیزیه که فکرشو میکردم!بعد طبق برنامه ای که استاد بهمون داده بود خود روز کنکور هم که برگشتیم باید پنج ساعت میخوندیم پنج ساعت رو خوندیم و همین طوری ادامه دادیم حتی لحظه ای که رتبه ها اومدن دقیق یادمه داشتیم عربی میخوندیم ساعت یازده بود که مامان دوستم اومد گفت نمیخواید رتبه هارو ببینید به دوستم نگاه کردم دیدم رنگش عین گچ شده من گفتم میخوام ببینم نگاه که کردیم صفحه هی بالا نمیومد یه دفعه اومد بالا دیدم رتبه تو منطقه دو شده ۲۱۲۶ دو دقیقه کپ کردم فکرکردم بیست و یک هزاره یه دفعه دوستم جیغ زد بغلم کرد گفت دو هزار شدی قبول شدی من اصلا باورم نمیشد بعد رتبه دوستمو نگاه کردیم اون ۲۱۴۵ شده بود کلی باهم گریه کردیم اصلا توقع نداشتم!بعد هم نتیجه انتخاب رشته اومد که من پزشکی قبول شده بودم و دوستم دندان پزشکی!!!
کلا میخوام بگم اگه شروع کردید اصلا ناامید نباشید فقط بخونید بدون استرس من و دوستم مهمترین عامل موفقیتمون همین بی استرس بودن هست.
درصدهاشون:
ادبیات۸۲،،،عربی۹۰،،،دینی74 ،،،زبان۶۵،،،ریاضی۳۸
زیست۶۴،،،فیزیک۴۰،،،شیمی۳۰
دلیل درصدهای بالا در عمومی ها از نظر خودشون:
برای عمومیا هرروز پنج ساعت وقت گذاشته بودن که هر درسِ عمومی یک ساعت وقت داشت میمونه اون یک ساعت آخرکه یکی از کنکورهای سالهای قبل رو از زرد عمومی تحلیل میکردیم ۲۲ تا کنکور رو تحلیل کردیم اینجوری! اینا خیلی تاثیر داشتن یعنی فوق العاده بودن ولی من خودم واسه ادبیات کل تستای کتاب تستمو به جز زبان فارسی زدم تو همون یک ساعتی که داشتیم تموم شد نشرالگو داشتم) -
ببخشید شما یه گفتید فیلما رو ببینید این فیلم ها مربوط به همایش هستند یعنی فیلم دارن و ... بنظرت برام مفیده ببینم ؟
-
یه سوال دیگه هم داشتم اگه امتحان نهایی رو شهریور بدم مشکلی پیش میاد اگه کسی میدونه بگه چون شاید دیگه نیام اینجا میخوام برم و سه ماه دیگه بیام و به همتون بگم که توستم
-
ببخشید شما یه گفتید فیلما رو ببینید این فیلم ها مربوط به همایش هستند یعنی فیلم دارن و ... بنظرت برام مفیده ببینم ؟
واسه همایش هست اما خیلی کم از همایش گفته شده و بیشتر مشاوره محوره نه محصول محور
ببینید حتما مفیده -
یه سوال دیگه هم داشتم اگه امتحان نهایی رو شهریور بدم مشکلی پیش میاد اگه کسی میدونه بگه چون شاید دیگه نیام اینجا میخوام برم و سه ماه دیگه بیام و به همتون بگم که توستم
از این خبر ندارم واقعا
انشاءالله که با خبر خوش موفقیتتون برگردید -
Fatemeh Askari 1 سلام لطفا من رو دنبال کنید که بتونم خصوصی بهتون پیام بدم. الان نمیتونم بهتون پیام بدم. ممنون میشم
-
Behrad Behrad
سلام اگه کمکم کنید ممنون میشم -
ابوالفضل ریسی
خیلی ممنون -
Fatemeh Askari 1 پیام دادم بهتون چک کنین لطفا