سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
۳ ماه به کنکور
-
Fatemeh Askari 1 سلام
بنظر من شما بجای اینکه از یکجایی شروع کنید و بخونید همش می نالید دنبال نظر بقیه عستین که بگن کجا بخون تو خودت شروع کن یکروز درس بخون خودت راه میوفتی -
amirh_hmyf ببخشید شما الان میگید تمرکزم روی دوازدهم باشه درسته ؟پایه اگه رسیدم بخونم ؟
-
یه قانونی تو جهان هست (همون جذب) میگه که شما هرچی میخاید اعلام کنید من پاسخ میدم دریافتشم ک شکر گزاریه شماست فقط توکل کنید کم کم بخونید شاید دیدید که سر جلسه از همون مباحثی بود که خوندید و رتبه فوق العاده خوبی اوردید همه ی این حسای بد کار شیطانه اصلا مذهبی نیستم ولی هر حس بدی دام شیطانه نجواهه شیطانه باور نکنید عمل کنید عمل گرا باشید به لحظه قبولیتون فکر کنید
-
سعی کنید مباحثی رو بخونید که که پر تست هستن در کنکور همه دروس رو به جز زیست دینی و زبان مبحثی بخونید روی 50 درصد شیمی حفظیاته کتاب خالی رو بخونید به این درصد میرسید ریاضی روهم برید مباحث پر تست مثل مشتق حد احتمال تابع و دنباله و نامعادله بخونید ائبیات هم تمرکز بزارید قرابت و ارابه ها قاعدتا 13 الی 14 تست ارایه و قرابته 14 صحیح بزنید 56 درصد میشه دینی روهم کتابه خالی میتونید تا شصت بیارید زبان هم تمرکز روی واژگان باشه ریاضی هم اون مباحث تقریبا 15 تست میشه ک گفتم عربی هم روی ترجمه و درک مطلب تمکز کنید فیزیک هم مثل ریاضی باشه بیشترین سوالات فیزیک یازدهمه همون الکتریسیته و در اخر بگم که توکل به خدا اصلشه تجسم کنید تصور کنید قبولیتونو همونطوری که میخاید رقم بخوره قطعا نتیجه میگیرید در پناه حق
-
سلام وقت بخیر
به شدت موافق این هستم که جلوی ضرر رو هروقت بگیری،منفعته
ولی چیزی که نگران کنندست اینکه شما 5 روز پیش تاپیک زدین،و با وجود صحبت های دوستان،هنوز هم دارین دنبال این میگردین که از کجا شروع کنم.
قصد جسارت ندارم،اصلا و ابدا
ولی متاسفانه خیلی ها هستن که به دنبال جواب سوالی که در ظاهر مهمه،وقت زیادی رو تلف میکنند(نمیگم سوال مهمی نیست،خیر،ولی قطعا وقتی که الان داره سپری میشه،مهم تره)
فلذا بهتره هرچه زودتر به نتیجه برسید و شروع کنید.
برنامه راه ابریشم هم که در قسمت (بررسی محصول)روی سایت هست شاید کمک کنه...
موفق باشید. -
Fatemeh Askari 1 تا نهایی فقط دوازدهم بخونین
چون اگر دوازدهمو کم بخونین
کم تسلطیتون کار دستتون میده -
Fatemeh Askari 1 سلام دوست عزیز
چرا ناامیدی؟ هر چی هم که نخونده باشی صفرِ صفر که نیستی؟
درسته وقت زیادی نمونده ولی باید شروع کنی با شناختی که از خودت داری شروع کن . برنامه بریز طبق توانایی های خودت . نهایی جایی تأثیر نداره و فقط در حد قبولی کافیه و تو وقتی برای کنکور میخونی برای نهایی هم مشکلی برات پیش نمیاد . تمرکزت را بزار روی نقاط قوتت . مطمئن باش خیلی بهتر از اون چیزی که میخواهی میشه . . اگه کمکی خواستی و تمایل داشتی میتونم کمکت کنم . امیدوارم موفقِ موفق باشی . -
Fatemeh Babazadeh
اره میدونم من چند روز پیش تاپیک زدم ولی باور کنید نمیدونم مشکلم چیه همش یه روز میخونم ول میکنم اصلا انگیزه ندارم همش خسته ام میخونم ولی همش میگم دیگه از صبح پرانرژی میخونم ولی صبح هم همون آش و همون کاسه هست ️ -
شهیده sh سلام اگه میشه چت کنید ممنون