ماه رمضان
-
Zeinab Siri سلام وقتتون بخیر.
من خودم طبق روال سال های قبل برنامم اینه شب ها تا سحر بیدار بمونم و صبح تا ساعت 12 بخوابم
به دلیل اینکه اگر قرار باشه مثل روزای قبل ساعت 7 یا 8 صبح بیدار شیم و شروع به درس خوندن کنیم، قطعا بازدهیمون از ساعت 4 به بعد فوق العاده پایین میاد. البته این برای افرادی مناسبه که بعد از ماه رمضون بتونن سریع دوباره ساعت خوابشون رو درست کنن. چون همونطور که میدونید کنکور صبح هستش و خوب نیازه توی اون بازه بیشترین تمرکز رو داشت
البته راهای دیگه ای هم هستش ولی خب من بنظرم این راه کم دردسر ترینشونه
راه های دیگه اش؟
-
سلام،امیدوارم ایام به کام باشه و تا حالا همه ی دوستان اونطوری که از خودشون توقع داشتن دروس کنکور رو پیش برده باشن⚘
سوالی که ازتون دارم اینه که توی ایام ماه رمضان که هم باید درس خوند و هم روزه گرفت چطور تایمتون رو تنظیم می کنید که هم بتونید از ماه رمضان استفاده کنید و هم به دروستون برسید و بازده خوبی داشته باشید؟!
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاZeinab Siri ساعت 2ونیم تا موقع سحری درس میخونم...
بعدازسحری و نماز تا اذان ظهر درس ،بعداز اذان ظهرونماز دوساعتی برای خودم میگذرونم(مثل فیلم سینمایی و کتاب و بازی و...)..بعدش میخوابم تا افطار....بعد افطار هم دوسه ساعتی برای خودم (مثل پیاده روی )و بعدش میخوابم تاساعت 2ک دوباره بیداربشم(=
اگه مشکلی پیش نیاد برنامه ی من اینجوریه....
پارسال تا نیمه ی ماه رمضان اینجوری پیش رفتم،خیلی خوب بود:) -
Zeinab Siri ساعت 2ونیم تا موقع سحری درس میخونم...
بعدازسحری و نماز تا اذان ظهر درس ،بعداز اذان ظهرونماز دوساعتی برای خودم میگذرونم(مثل فیلم سینمایی و کتاب و بازی و...)..بعدش میخوابم تا افطار....بعد افطار هم دوسه ساعتی برای خودم (مثل پیاده روی )و بعدش میخوابم تاساعت 2ک دوباره بیداربشم(=
پارسال تا نیمه ی ماه رمضان اینجوری پیش رفتم،خیلی خوب بود:)zeinab dehghani در ماه رمضان
گفته است:
پارسال تا نیمه ی ماه رمضان اینجوری پیش رفتم،خیلی خوب بود:)چه ایده ی خوبی!
ممنون که نظر دادید⚘ -
پارسال تا نیمه ی ماه رمضان اینجوری پیش رفتم،خیلی خوب بود:)zeinab dehghani اینم روش خوبیه ولی یه موضوعی که هستش اینه که بخش اصلی خواب (یعنی اون 6 تا 8 ساعتی که برای رنج سنی ما مناسبه) باید یچیزی حدود 80 90 درصدش یه تیکه باشه. خیلیا شاید مشکلی نداشته باشن ولی من از نظر انرژی که باید از خواب بگیریم میگم.
بازم حالا این موضوع رو باید با یه مشاور حرفه ای یا با دکتر مطرح کرد ولی فکر نمیکنم خواب تیکه تیکه اون نشاط و شادابی لازم رو بده به آدم. -
zeinab dehghani اینم روش خوبیه ولی یه موضوعی که هستش اینه که بخش اصلی خواب (یعنی اون 6 تا 8 ساعتی که برای رنج سنی ما مناسبه) باید یچیزی حدود 80 90 درصدش یه تیکه باشه. خیلیا شاید مشکلی نداشته باشن ولی من از نظر انرژی که باید از خواب بگیریم میگم.
بازم حالا این موضوع رو باید با یه مشاور حرفه ای یا با دکتر مطرح کرد ولی فکر نمیکنم خواب تیکه تیکه اون نشاط و شادابی لازم رو بده به آدم.Mahdi Jafari 1 در ماه رمضان
گفته است:
zeinab dehghani اینم روش خوبیه ولی یه موضوعی که هستش اینه که بخش اصلی خواب (یعنی اون 6 تا 8 ساعتی که برای رنج سنی ما مناسبه) باید یچیزی حدود 80 90 درصدش یه تیکه باشه. خیلیا شاید مشکلی نداشته باشن ولی من از نظر انرژی که باید از خواب بگیریم میگم.
بازم حالا این موضوع رو باید با یه مشاور حرفه ای یا با دکتر مطرح کرد ولی فکر نمیکنم خواب تیکه تیکه اون نشاط و شادابی لازم رو بده به آدم.درسته،همینطوره
خواب برای این که اون کیفیت و عمق کافی رو داشته باشه باید یکپارچه باشه،اگر پارت بندی نشه بهتره اما خب بازم بسته به فیزیک هرکسی فرق داره -
بازم حالا این موضوع رو باید با یه مشاور حرفه ای یا با دکتر مطرح کرد ولی فکر نمیکنم خواب تیکه تیکه اون نشاط و شادابی لازم رو بده به آدم.Mahdi Jafari 1 حرفتون کاملا متین...اماخب...اول اینکه این برای 30روزه ماه رمضان هست....!
دوم هم اینکه همینجوریش ب خاطر ضعف و گرسنگی این ایام ،آدم نمیتونه خیلی خوب و عالی و مثل قبل درس بخونه و باید بلاخره ی جوری جبرانش کنه.....
وسوم هم اینکه من خیلی وقته ک ب خواب تیکه تیکه ای عادت دارم:/
اماخب درکل آره حرفتون درسته
و بگم ک آدم بایدتوجهی هم داشته باشه ب ماه رمضان پارسالش ک برنامش چ جوری بوده وآیا امسال هم میتونه یانع!! -
Mahdi Jafari 1 حرفتون کاملا متین...اماخب...اول اینکه این برای 30روزه ماه رمضان هست....!
دوم هم اینکه همینجوریش ب خاطر ضعف و گرسنگی این ایام ،آدم نمیتونه خیلی خوب و عالی و مثل قبل درس بخونه و باید بلاخره ی جوری جبرانش کنه.....
وسوم هم اینکه من خیلی وقته ک ب خواب تیکه تیکه ای عادت دارم:/
اماخب درکل آره حرفتون درسته
و بگم ک آدم بایدتوجهی هم داشته باشه ب ماه رمضان پارسالش ک برنامش چ جوری بوده وآیا امسال هم میتونه یانع!!zeinab dehghani دقیقا درسته. فرد به فرد میتونه متفاوت باشه
-
سلام،امیدوارم ایام به کام باشه و تا حالا همه ی دوستان اونطوری که از خودشون توقع داشتن دروس کنکور رو پیش برده باشن⚘
سوالی که ازتون دارم اینه که توی ایام ماه رمضان که هم باید درس خوند و هم روزه گرفت چطور تایمتون رو تنظیم می کنید که هم بتونید از ماه رمضان استفاده کنید و هم به دروستون برسید و بازده خوبی داشته باشید؟!
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاZeinab Siri سلام
من خودم برنامم رو میخوام اینطور تنظیم کنم :
ساعت 10 شب میخوابم تا 4 که میشه 6 ساعت . بعدش سحری و اینا و از 5 و نیم اینا شروع میکنم تا جایی که بکشم (قصدم تا ساعت 12 ظهره) میخونم بعد یه خواب 2 ساعته و بعدم ادامه درس تا افطار -
Zeinab Siri سلام وقتتون بخیر.
من خودم طبق روال سال های قبل برنامم اینه شب ها تا سحر بیدار بمونم و صبح تا ساعت 12 بخوابم
به دلیل اینکه اگر قرار باشه مثل روزای قبل ساعت 7 یا 8 صبح بیدار شیم و شروع به درس خوندن کنیم، قطعا بازدهیمون از ساعت 4 به بعد فوق العاده پایین میاد. البته این برای افرادی مناسبه که بعد از ماه رمضون بتونن سریع دوباره ساعت خوابشون رو درست کنن. چون همونطور که میدونید کنکور صبح هستش و خوب نیازه توی اون بازه بیشترین تمرکز رو داشت
البته راهای دیگه ای هم هستش ولی خب من بنظرم این راه کم دردسر ترینشونه
Mahdi Jafari 1 ممنون از راهنمایی تون
توی این دوره که شخص من کنکورم رو تو ۱۴۰۱ میدم خوبه چون ۹ روز مونده تا ماه رمضان واسه برنامه ریزی هام خوبه -
به نظرم اینکارو بکنم که شبا دو سه ساعت بخوابم ده یازده تا یک دو. صبح هم بین الطلوعینو بیدارم بعدش 5 ساعتی میخوابم تا ظهر. از فردا شب سعی میکنم زودتر بخوابم حدود 9 خواب باشم که عادت کنم بهش. اولین روز هم چون روز قبلش فرصت خوراکی خوردن داشتم یه کم زودتر میخوابم که یهویی سحر شوکه نشم میخوام پاشم. فعلا که این برنامه ی منه به نظرم بهترین گزینه ی ممکنه.