گزارش مطالعه دانشجویی![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=58be64c4cce)
-
سلام شبتون بخیر
من واسه درس مبانی هنر های تجسمی باید از خطوط صاف و شکسته و منحنی در معماری داخلی عکس میگرفتم واسه همین یه ۴ ساعتی رفتم بیرون و از داخل مغازه و فروشگاه ها که این خط ها رو داشت عکس گرفتم .
بعضیاشون اجازه ندادن و بیرونم کردن
واقعااا خط منحنی کم بود و اگه پسره نمیذاشت این عکسو بگیرم هم خودمو میکشم هم اونو
![۲۰۲۲۱۲۱۵_۱۷۴۳۲۶.heic](Input file contains unsupported image format)
چرا عکسه نیومد -
سلام شبتون بخیر
من واسه درس مبانی هنر های تجسمی باید از خطوط صاف و شکسته و منحنی در معماری داخلی عکس میگرفتم واسه همین یه ۴ ساعتی رفتم بیرون و از داخل مغازه و فروشگاه ها که این خط ها رو داشت عکس گرفتم .
بعضیاشون اجازه ندادن و بیرونم کردن
واقعااا خط منحنی کم بود و اگه پسره نمیذاشت این عکسو بگیرم هم خودمو میکشم هم اونو
![۲۰۲۲۱۲۱۵_۱۷۴۳۲۶.heic](Input file contains unsupported image format)
چرا عکسه نیومد -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام سلاااام
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارنو هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن
خیلی ممنون از z Gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون
راستی از romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه6 ساعت استخوان های تحتانی 🦴
-
بعد از چند روز مجددا اومدم
۲۵ آذر ماه ۱۴۰۱
۴ ساعت آناتومی اندام تحتانی 🧸وقت خوش
-
%(#19ff38)[سلام]
گزارش روز ششم و هفتم
پنج شنبه: ادامه استراحت بود فقط یکم مطلب واسه پاورپوینت بیوشیمی پیدا کردم
جمعه: ۳ ساعت فیزیولوژی تنفس+۱ ساعت آماده سازی پاورپوینت بیوشیمی
فردا هم امتحان فیزیولوژی دارم هم کنفرانس بیوشیمی واسه هیچ کدوم هم آماده نیستم -
سلام
دارم بیهوش میشم🥱
تقریبا کل روز داشتم مقاله میخوندم و روی پروپوزال کار میکردم الانم داشتم بیان مسئله رو برای بار n ام ادیت میکردم!
واقعا امیدوارم به نتیجه دلخواهم برسه
تازه کارم دیگه!برنامه چیده بودم به جای امروز فردا درس بخونم چون شنبه روز کارآموزیه و من کارآموزیهام تموم شده
ولی برنامه تغییر کرد و برای یه کلاس! اونم ۱ تا ۳ باید برم دانشگاه :))
شب خوش -
%(#19ff38)[سلام]
گزارش روز هشتم
امروز صبح تا ظهر کلاس بیوشیمی داشتیم بعدازظهر هم درگیر پاورپوینت آئین زندگی بودم که فقط مطالب رو جمع کنم
-
سلام
میگم که من یکم سرم شلوغ بود که گزارش ندادم
۱.۵ ساعت ریاضی
۱.۵ ساعت نقشه کشی -
سلام
میگم که من یکم سرم شلوغ بود که گزارش ندادم
۱.۵ ساعت ریاضی
۱.۵ ساعت نقشه کشی -
@Danial-al
-
سلام شب همگی بخیر
۱۴۰۱/۹/۲۷
امروز ۴ ساعت نقشه کشی داشتیم درمورد پِلان پله ،اندازه ارتفاع و عرض پله و همچنین نحوه ی محاسبه ی تعداد پله ها در واحد های مسکونی صحبت کردیم .
۲ساعت هم ادبیات داشتیم که نرفتیم هیچ کدوممون سرکلاسش -
%(#19ff38)[سلام]
گزارش روز نهم
صبح تا ظهر تمرین آناتومی عملی و پراتیک که تا ساعت یک ظهر طول کشید
۴تا۶ بعدازظهر زبان
ادامه روز هم تو دانشکده فوتبال دیدیم و بعدش با اساتید گپ زدیم تا ده و نیم شب و به مطالعه اضافه نرسیدم