راه ابریشم فیزیک آقای طلوعی فصل آخر کجاس؟
-
سلام دوستان. ممکنه بگید تدریس فصل آخر دوازدهم فیزیک کدوم فرسنگه؟
فصل آشنایی با فیزیک اتمی و هسته ای -
سلام دوستان. ممکنه بگید تدریس فصل آخر دوازدهم فیزیک کدوم فرسنگه؟
فصل آشنایی با فیزیک اتمی و هسته ایFateme Samaei
سوال خوبیه
منم پیداش نمیکنم
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
Fateme Samaei
سوال خوبیه
منم پیداش نمیکنم
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیsallar savadkoohi الان ضبط راه ابریشم تموم شده درسته؟ به اصطلاح کامل شده نه؟(جدا از این یه فصل)
-
sallar savadkoohi الان ضبط راه ابریشم تموم شده درسته؟ به اصطلاح کامل شده نه؟(جدا از این یه فصل)
Fateme Samaei
بستگی به درسش داره
ولی نه اکثر دروس ناقصن
مثلا از همین فیزیک استاد طلوعی چند تا از پیش ازمونا و پس ازموناش با یه کنکورچه که قولشو داده بودن مونده -
Fateme Samaei
بستگی به درسش داره
ولی نه اکثر دروس ناقصن
مثلا از همین فیزیک استاد طلوعی چند تا از پیش ازمونا و پس ازموناش با یه کنکورچه که قولشو داده بودن موندهsallar savadkoohi آخه برای من یه اس ام اس اومد از آلا که آخرش توی پرانتز گفته بود(پایان درسنامه و تست پایه در راه ابریشم فیزیک ریاضی)
من فکر کردم کلا تموم شده الان میبینم یه فصل نیست. -
sallar savadkoohi آخه برای من یه اس ام اس اومد از آلا که آخرش توی پرانتز گفته بود(پایان درسنامه و تست پایه در راه ابریشم فیزیک ریاضی)
من فکر کردم کلا تموم شده الان میبینم یه فصل نیست.Fateme Samaei
پایه منظورشون دهم و یازدهم بوده که بله تموم شده -
Fateme Samaei
پایه منظورشون دهم و یازدهم بوده که بله تموم شدهsallar savadkoohi اوه به این قضیه دقت نکرده بودم. پس احتمالا الان تو ضبطن چون مبحث بعد از عید بوده
-
sallar savadkoohi اوه به این قضیه دقت نکرده بودم. پس احتمالا الان تو ضبطن چون مبحث بعد از عید بوده
Fateme Samaei
بچه ها که از خود استاد پرسیده بودن گفتن از دوشنبه که میشه امروز ضبط رو شروع میکنن -
Fateme Samaei
بچه ها که از خود استاد پرسیده بودن گفتن از دوشنبه که میشه امروز ضبط رو شروع میکننsallar savadkoohi متوجه شدم. ممنون که اطلاع دادید.