یک تست خفن
-
کدام گزینه، عبارت زیر را به طور مناسب کامل می کند؟
به طور معمول در یک فرد بالغ، افزایش غلظت هورمون های بخشی از غده درون ریز حفره شکمی که از نورون های حرکتی تشکیل شده است، برخلاف افزایش هورمون های بخش دیگر آن، می تواند اثری .......... افزایش .......... داشته باشد.
1- مخالف - فعالیت غده تیروئید، بر برون ده قلبی
2- مشابه - ترشح آنزیم رنین، بر فشار اسمزی خوناب
3- مشابه - ترشح هورمون گلوکاگون، بر مقدار گلوکز پلاسما
4- مخالف - فعالیت پاراسمپاتیک، بر فاصله امواج P در نوار قلببه نظرتون جواب کدومه؟
-
به طور معمول در یک فرد بالغ، افزایش غلظت هورمون های بخشی از غده درون ریز حفره شکمی که از نورون های حرکتی تشکیل شده است، برخلاف افزایش هورمون های بخش دیگر آن، می تواند اثری .......... افزایش .......... داشته باشد.
4- مخالف - فعالیت پاراسمپاتیک، بر فاصله امواج P در نوار قلببه نظرتون جواب کدومه؟
Mohammad Afrashteh
سلام گزینه ۴ میشه؟ -
Mohammad Afrashteh سلام
گزینه ۴ درسته -
Mohammad Afrashteh
سلام گزینه ۴ میشه؟@sara-haghighatrad
@Infinitie-Aبابا دست مریزاد!
اگه گزینه ها رو هم رد کنین با دلیل و درستی گزینه 4 رو هم توضیح بدین با سنجش صحبت میکنم شما بدون کنکور برین دانشگاه تهران واسه پزشکی (
)
-
@sara-haghighatrad
اگه گزینه ها رو هم رد کنین با دلیل و درستی گزینه 4 رو هم توضیح بدین با سنجش صحبت میکنم شما بدون کنکور برین دانشگاه تهران واسه پزشکی (
)
Mohammad Afrashteh
یادمه که میگفتیم بخش مرکزیه فوق کلیه نورونیه
که بخش مرکزی هم نوراپی نفرین و اپی نفرین ترشح میکنه که یکی از کاراش بالا بردن تعداد ضربان قلبه
هر چی تعداد ضربان قلب بالا بره فواصل موج ها کوتاه تر میشه تا سریع تر انجام بشه
دقیقا برخلاف پارا سمپاتیکه
پاراسمپاتیک در حالت آرامشی ضربان قلب پایینه و فواصل موج ها زیاد
(این استدلال منه درست غلطیشو نمیدونم)
-
@sara-haghighatrad
)
Mohammad Afrashteh
منظور، بخش مرکزیه غده فوق کلیه اس
که ساختار عصبی داره و اپی نفرین و نوراپی نفرین ترشح میکنه
بخش دیگرشم قشریه که کورتیزول و آلدوسترون ترشح میکنه
۱.اپی نفرین و نور اپی نفرین، برون ده قلب رو افزایش میدن، هورمون های تیروئیدی هم همینطور، پس قید "مخالف" غلطه.
۲.رنین سبب کاهش فشار اسمزی با بازجذب سدیم میشه، اپی نفرین و نور اپی نفرین هم سبب کاهش فشار اسمزی میشن ولی تو صورت تست گفته برخلافِ هورمون های بخش دیگره آن! بخش دیگر فوق کلیه آلدوسترون هم ترشح میکنه که سبب باز جذب سدیم میشه پس قید "برخلاف" غلطه.
۳.اپی نفرین و نور اپی نفرین، قند خون رو از طریق شکستن گلیکوژن افزایش میدن ولی گلوکاگون سبب ذخیره گلوکز در کبد و کاهش قند در خون میشه پس قید "مشابه" غلطه.
۴.اپی نفرین و نوراپی نفرین سبب افزایش ضربان قلب و در نتیجه کاهش فاصله امواج میشن ولی اعصاب پاراسمپاتیک ضربان قلب رو کاهش میدن و افزایش فاصله امواج رو به دنبال دارن، پس درسته -
Mohammad Afrashteh
یادمه که میگفتیم بخش مرکزیه فوق کلیه نورونیه
که بخش مرکزی هم نوراپی نفرین و اپی نفرین ترشح میکنه که یکی از کاراش بالا بردن تعداد ضربان قلبه
هر چی تعداد ضربان قلب بالا بره فواصل موج ها کوتاه تر میشه تا سریع تر انجام بشه
دقیقا برخلاف پارا سمپاتیکه
پاراسمپاتیک در حالت آرامشی ضربان قلب پایینه و فواصل موج ها زیاد
(این استدلال منه درست غلطیشو نمیدونم)
@sara-haghighatrad
چرا شک؟! کاملاً درسته. وقتی با دلیل و منطق قوی دارین اثبات میکنین دیگه جای شکی نمیمونه.
از فردا پزشکی رو شروع کنین. برین کلاسای دانشگاه هرکی گفت چرا اومدین بگین من گفتم.
الان منم کلا توضیح میدم تا بهتر یادم بمونه. -
@sara-haghighatrad
چرا شک؟! کاملاً درسته. وقتی با دلیل و منطق قوی دارین اثبات میکنین دیگه جای شکی نمیمونه.
از فردا پزشکی رو شروع کنین. برین کلاسای دانشگاه هرکی گفت چرا اومدین بگین من گفتم.
الان منم کلا توضیح میدم تا بهتر یادم بمونه.Mohammad Afrashteh
ممنونم
پس با سنجش هماهنگ کنین من رو صندلیم منتظره استادم -
Mohammad Afrashteh
۱.اپی نفرین و نور اپی نفرین، برون ده قلب رو افزایش میدن، هورمون های تیروئیدی هم همینطور، پس قید "مخالف" غلطه.
۲.رنین سبب کاهش فشار اسمزی با بازجذب سدیم میشه، اپی نفرین و نور اپی نفرین هم سبب کاهش فشار اسمزی میشن ولی تو صورت تست گفته برخلافِ هورمون های بخش دیگره آن! بخش دیگر فوق کلیه آلدوسترون هم ترشح میکنه که سبب باز جذب سدیم میشه پس قید "برخلاف" غلطه.
۳.اپی نفرین و نور اپی نفرین، قند خون رو از طریق شکستن گلیکوژن افزایش میدن ولی گلوکاگون سبب ذخیره گلوکز در کبد و کاهش قند در خون میشه پس قید "مشابه" غلطه.
۴.اپی نفرین و نوراپی نفرین سبب افزایش ضربان قلب و در نتیجه کاهش فاصله امواج میشن ولی اعصاب پاراسمپاتیک ضربان قلب رو کاهش میدن و افزایش فاصله امواج رو به دنبال دارن، پس درسته@infinitie-a در یک تست خفن گفته است:
Mohammad Afrashteh
۴.اپی نفرین و نوراپی نفرین سبب افزایش ضربان قلب و در نتیجه کاهش فاصله امواج میشن ولی اعصاب پاراسمپاتیک ضربان قلب رو کاهش میدن و افزایش فاصله امواج رو به دنبال دارن، پس درستهدوست عزیز به نظرم اینا رو غلط مرقوم فرمودید:
2- ترشح رنین از کلیه باعث افزایش ترشح آلدوسترون از قشری میشه که اونم با جذب سدیم و آب به دنبالش باعث کاهش فشار اسمزی خوناب میشه. اما اپی نفرین و نوراپی نفرین با افزایش قند خون باعث افزایش فشار اسمزی خوناب میشن. پس قید مشابه غلطه.
3- گلوکاگون قند خون رو افزایش میده و ذخایر گلیکوژن رو کاهش میده این انسولین هست که باعث نفوذ گلوکوز در یاخته ها از جمله یاخته های کبد و ذخیره اونا به صورت گلیکوژن میشه. پس قید مشابه درسته اما چون قبلش گفته برخلاف بخش دیگر گزینه رو غلط میکنه چون بخش دیگر یعنی قشری هم با ترشح کورتیزول میتونه قند خون رو افزایش بده. -
Mohammad Afrashteh
ممنونم
پس با سنجش هماهنگ کنین من رو صندلیم منتظره استادم@sara-haghighatrad در یک تست خفن گفته است:
Mohammad Afrashteh
ممنونم
پس با سنجش هماهنگ کنین من رو صندلیم منتظره استادمبهشون گفتم گفتن مشکلی نیست فقط باید 6 ماه منتظر بمونن البته با رتبه زیر 100. امسال نمیدونم چرا اینجوری میکنن! قبلنا اینجوری نبودن ...
جدای از شوخی امیدوارم سال تحصیلی آینده هممون روی صندلی های دانشگاه به چیزی که علاقه داریم بشینیم.
-
@infinitie-a در یک تست خفن گفته است:
Mohammad Afrashteh
۴.اپی نفرین و نوراپی نفرین سبب افزایش ضربان قلب و در نتیجه کاهش فاصله امواج میشن ولی اعصاب پاراسمپاتیک ضربان قلب رو کاهش میدن و افزایش فاصله امواج رو به دنبال دارن، پس درستهدوست عزیز به نظرم اینا رو غلط مرقوم فرمودید:
2- ترشح رنین از کلیه باعث افزایش ترشح آلدوسترون از قشری میشه که اونم با جذب سدیم و آب به دنبالش باعث کاهش فشار اسمزی خوناب میشه. اما اپی نفرین و نوراپی نفرین با افزایش قند خون باعث افزایش فشار اسمزی خوناب میشن. پس قید مشابه غلطه.
3- گلوکاگون قند خون رو افزایش میده و ذخایر گلیکوژن رو کاهش میده این انسولین هست که باعث نفوذ گلوکوز در یاخته ها از جمله یاخته های کبد و ذخیره اونا به صورت گلیکوژن میشه. پس قید مشابه درسته اما چون قبلش گفته برخلاف بخش دیگر گزینه رو غلط میکنه چون بخش دیگر یعنی قشری هم با ترشح کورتیزول میتونه قند خون رو افزایش بده.Mohammad Afrashteh
اها اره گلیکوژن رو با انسولین جابجا گفتم
ممنون که گفتید -
@sara-haghighatrad در یک تست خفن گفته است:
Mohammad Afrashteh
ممنونم
پس با سنجش هماهنگ کنین من رو صندلیم منتظره استادمبهشون گفتم گفتن مشکلی نیست فقط باید 6 ماه منتظر بمونن البته با رتبه زیر 100. امسال نمیدونم چرا اینجوری میکنن! قبلنا اینجوری نبودن ...
جدای از شوخی امیدوارم سال تحصیلی آینده هممون روی صندلی های دانشگاه به چیزی که علاقه داریم بشینیم.
Mohammad Afrashteh
انشا... امیدوارم