تعویق امتحان نهایی و کنکور ۱۴۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سینا داده سلام
فک نکنم برید درستون بخونید
پارسال خیلیا از این تعویق ضربه خوردن
آدم تکلیفش مشخص نیس -
ناموسا اسم تعویق نیارید من یکی کهیر میزنم
هنوز زخم ماجرای تعویق پارسال تازستاگه پای درد دل دانش اموزای کنکور 99 بشینید متوجه میشید..
اکیداا توصیه میکنم این مدت باقی مونده تا کنکور از اخبار و اینترنت و حواشی دوری کنید و ابدااا به تعویق دلخوش نکنید(یا بالعکس اگر خوب عمل کردید تا الان نگران نباشید،نهایتا شما جمع بندیتون بیشتر میشه)
و امیدوارم از این به بعد ناظمین انجمن تاپیک های این چنینی رو ببندن تا از حواشی که تو این ماه های اخیر به شدت زیاد میشه جلوگیری کنن -
FateMe 0 در تعویق امتحان نهایی و کنکور ۱۴۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
@kosar-mottaghi من به شخصه سر اون بهم خوردن تعویق آخری اشک ریختم
اری یادمه انقدر حرص خوردم
هی جلسه میکردن
نمیشد تکلیف مشخص نبود
کل تعطیلات تابستونم درس خوندیم -
FateMe 0 در تعویق امتحان نهایی و کنکور ۱۴۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
@kosar-mottaghi خیلی مظلوم واقع شدیم ما
اهمم
امسال ایشالاه سرجاشه
-
سلام. آیا امسال هم کنکور و امتحان نهایی به تعویق می افته؟؟
چون آمار کرونا بالا رفته و موج چهارم هم اومده.
امتحان وکالت هم به تعویق افتاده .سینا داده در تعویق امتحان نهایی و کنکور ۱۴۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
سلام. آیا امسال هم کنکور و امتحان نهایی به تعویق می افته؟؟
چون آمار کرونا بالا رفته و موج چهارم هم اومده.
امتحان وکالت هم به تعویق افتاده .سلام
بعیده با اون وضعی که پارسال پیش اومد تعویق بیوفته
آزمون وکالتم جمعه برگزار میشه -
سلام
بعنوان یک زخم خورده از اتفاقات پارسال عرض میکنم خواهشاااا پیگیر اخبار ضد و نقیض این شکلی نشید
درستون رو بخونید کاراتون رو انجام بدید هراتفاقی که افتاد مصاحبه ای خوندین وزیر آموزش پرورش چیزی گفت رئیس سازمان سنجش چیزی گفت ستاد مبارزه با کرونا چیزی گفت و... اینا رو به هییییچ وجه من الوجوه قبول نداشته باشید تا زمانی که سایت سازمان سنجش خبر رو درج کرد
تمام
زمانی که الان دارید خیلییی طلایی تر از این حرفاست که بخواید سر اینطور چیزا از دستش بدید -
احتمال داره تعویثق بخوره ولی درگیر نشو ما دهنمون پارسال صاف شد از بس پیگیر بودیم نهایتش زدن در گوشمون گفتن بچه ها تعویقی نیست اصلا فکرشو نکن برو درستو بخون رگباری تا قبول بشی هنوزم زخمای پارسال رو هست