سهمیه های کنکور
-
سلام دوستان میخواستم بپرسم کسی سهمیه پنج درصد داشته باشه چقدر میتونه رتبه رو جابجا کنه یعنی تاثیر داره ؟ و این که دیگه نمیتونه اگه پشت کنکور موند ازسهمیه استفاده کنه ؟
-
-
سلام دوستان میخواستم بپرسم کسی سهمیه پنج درصد داشته باشه چقدر میتونه رتبه رو جابجا کنه یعنی تاثیر داره ؟ و این که دیگه نمیتونه اگه پشت کنکور موند ازسهمیه استفاده کنه ؟
Fatemeh Askari 1 سلام ، مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اگه از سهمیه استفاده کنی و تو یه رشته قبول شی تو انتخاب رشته دیگه سهمیه باطل میشه (چه اون رشته رو بری چه نه )
یعنی ممکنه از سهمیه استفاده کنی ولی رشته ای در نیای و سهمیه قابل استفاده میمونه -
Fatemeh Askari 1 در سهمیه های کنکور گفته است:
سلام،سهمیه ی ۵درصدی تقریبا همون منطقه ۳هست،تاثیر زیادی نداره اما حتما ازش استفاده کنید
-
اها ممنون از همگی
-
سلام
اینکه چقدر رتبه رو جابجا میکنه رو نمیدونم
ولی فکر کنم اگه ی بار استفاده کنی دیگه بار دوم نشه ازش استفاده کرد.
فقط سهمیه مناطق هست که چند بار میشه ازش استفاده کردHhh Hh ینی سهمیه جانبازی ی بار استفاده میشه
فک کنم یا کنکور یا سطح بالاتره مصلا لیسانس