حداکثر فشار مثبت و منفی
-
سلام
حداکثر فشار مثبت و منفی فضای جنب و کیسه های حبابکی کی اتفاق میوفته؟
تجربیا -
سلام
حداکثر فشار مثبت و منفی فضای جنب و کیسه های حبابکی کی اتفاق میوفته؟
تجربیا@f-noori7979 در ما انسان ها که پمپ فشار منفی داریم:
فضای جنب که همیشه فشارش منفی و کمتر از جوه و فقط میزان منفی بودنش کم و زیاد میشه نه اینکه بتونید بگید مثلا حداکثر فشار مثبت! فقط میشه گفت حداقل و حداکثر فشار منفی
و با توجه به نحوه ی دم و بازدم قاعدتا حداکثر فشار منفی موقع اغاز دمه که مکشی از بیرون به درون رخ میده و حداقل فشار منفی در پایان دم یا به عبارتی اغاز بازدمه -
@f-noori7979 در ما انسان ها که پمپ فشار منفی داریم:
فضای جنب که همیشه فشارش منفی و کمتر از جوه و فقط میزان منفی بودنش کم و زیاد میشه نه اینکه بتونید بگید مثلا حداکثر فشار مثبت! فقط میشه گفت حداقل و حداکثر فشار منفی
و با توجه به نحوه ی دم و بازدم قاعدتا حداکثر فشار منفی موقع اغاز دمه که مکشی از بیرون به درون رخ میده و حداقل فشار منفی در پایان دم یا به عبارتی اغاز بازدمهNila YS ممنون
ولی من یجا خوندم حداکثر فشار منفی فضای جنب پایان دمه -
Nila YS ممنون
ولی من یجا خوندم حداکثر فشار منفی فضای جنب پایان دمه -
@f-noori7979 اگه منفیشو در نظر بگیرید اینطوره وگرنه مقدارش همونیه که گفتم به نظرتون منطقیه بیشترین مکش اخر دم باشه؟!
Nila YS نمیدونم راستش گیج شدم
از صبح هرچن ساعت یبار میام سوال و پاسخنامه رو میخونم ولی قانع نشدم -
-
ببین وقتی بازدم انجام میدیم حجم قفسه ی سینه کوچیک میشه ،شش ها بر میگردن به حالت اولیه خودشون و الان حجم شش ها کم میشه
خوب حالا وقتی حجم ظرف مون کم بشه طبق قوانین فشار ،فشار شاره مون زیاد میشهپس فشار هوای درون شش ها بیشتر از فشار هوای بیرون میشه و باز هم طبق قوانین فشار هوا از جای پر فشار میره به کم فشار پس خیلی شیک هوای توی شش به خاطر فشار مثبتش میره بیرون
حالا همین سناریو رو برای دم معکوس کن
وقتی دم هست حجم قفسه ی سینه و شش ها افزایش پیدا میکنه در نتیجه فشار هوای درون شش کم میشه و منفی پس هوا از بیرون میزنه میاد تو ششحله ؟
-
ببین وقتی بازدم انجام میدیم حجم قفسه ی سینه کوچیک میشه ،شش ها بر میگردن به حالت اولیه خودشون و الان حجم شش ها کم میشه
خوب حالا وقتی حجم ظرف مون کم بشه طبق قوانین فشار ،فشار شاره مون زیاد میشهپس فشار هوای درون شش ها بیشتر از فشار هوای بیرون میشه و باز هم طبق قوانین فشار هوا از جای پر فشار میره به کم فشار پس خیلی شیک هوای توی شش به خاطر فشار مثبتش میره بیرون
حالا همین سناریو رو برای دم معکوس کن
وقتی دم هست حجم قفسه ی سینه و شش ها افزایش پیدا میکنه در نتیجه فشار هوای درون شش کم میشه و منفی پس هوا از بیرون میزنه میاد تو ششحله ؟
دریا دریایی ممنون
پس حداکثر فشار مثبت کیسه های حبابکی تو بازمه و حداکثر فشار منفیش تو دم(ابتدای دم و بازدم)
و حداکثر فشار منفی فضای جنب انتهای دمه
توبازدمم فشار منفی فضای جنب کاهش پیدا میکنه
درسته؟