سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
عید خود را چگونه گذراندید؟
-
سلام...نمیخوام شما این سوال رو جواب بدین خودم جواب میدم امیدوارم تاپیک پاک نشه و بمونه برای کسانی که بعد ها کنکور دارن...
پر اضطراب...هر صبح بلند میشدم و کتاب هام رو جلوم میگرفتم و طوری گریه میکردم انگار دنیا به آخر رسیده...سال که تحویل شد اشک منم سرازیر شد...با کلی دعا و قرص و دارو بهتر شدم و الان خیلی بهترم...بچه ها درسته عید دوزان طلایی ای هست ولی...کنکور همه چیز نیست درس همه چیز نیست دنبال عقربه ها ندوین...وقتی مهر کنکوری روم خورد گفتم اوه هر ثانیه طلاست تنبلی موقوف بیرون رفتن موقوف وب گردی موقوف همه چیز موقوف...من کنکور دارم! نه بچه ها این غلطه جدا میگم زندگی رو زهر تن خودتون و خونوادتون نکنین هیچ چیز به اندازه یه خواب آروم خوب نیست ... درگیر حاشیه ها نشین مهم نیست چقدر میخونین چقدر وقت مونده چقدر تست میزنین چقدر یاد گرفتین...سعی کنین تو ثانیه ها لبخند بزنین و اصلا به نتیجه فکر نکنین و فقط لبخند بزنین و بدونین وظیفه اول شما اخذ مدرک دیپلم هست...اونم نگیرین چیزی رو از دست نمیدین...زندگی رو جدی بگیرین ولی سخت نه بچه ها واقعا نمیدونین چه اتفاقی میتونه بیفته واقعا نمیکاری که میکنین درسته یا غلطه پس مهم نیست یک انتخاب داشته باشین و دور بقیه انتخاب ها خط بطلان بکشین من کنکور رو انتخاب کردم...انتخابم نه بد بود نه خوب! بدونین که این حرف از اساس غلطه که میگن تست زیر مجموعه تشریح هست!!! بچه ها یه عده نشستن یه جا که شما برین پول بدین و حرف های خوتون رو بهتون پس بدن و تصمیم گیرنده نهایی شما هستین کسی که آخرش میبینی وای زندگیم چه کار کردم شما هستین...مهم نیست چقدر خوندین مهم نیست چقدر بلدین فقط شروع کنین حتی اگر یک ساعت وقت دارین فقط شروع کنین مهم نیست تموم میشه یا نه چیزی نیست که بخواد تموم بشه از مسیر لذت ببرین خیلی زیاد از روز ها دقیقه ها ثانیه ها لذت ببرین میدونین میگذره ولی چطور میگذره خیلی مهم هست...کنکور سد نیست یه مرحله از زندگی هست این جوری بهش نگاه کنین چه ببرین چه ببازین موفق هستین...سعی کنین احساسی عمل نکنین منطق داشته باشین حالا چون مجازی هست دلیل نداره بگین من سه برابر بقیه وقت دارم پس باید تمومش کنم! نه بچه ها شما با چیزی رو به رو هستین که هیچ کس تا به حال نبوده به خودتون فشار نیارین در پس این زمان چیز خاصی نهفته نشده دروغ هست که میگن دیر شده دروغ هست که میگن زمان از دست رفت کمی آروم بگیرین و این بار رو از رو شونه هاتون زمین بزارین کمی از دویدن و نرسیدن دست بردارین و قدم بزنین...اگر یک کوه لباس به شما داده باشن و بگن باید همش رو بشورین چه کار میکنین؟ میشینین فکر میکنین وایییی دیدی چی شد وقت ندارم! درحالی که ساده ترین کار اینه که اولین لباسی که دستتون میاد رو بشورین...پس بدون این که فکر کنین ای وای من درس نخوندم من بدبخت شدم روزگارم تیره و تار شد فقط اولین کتاب رو بردارین و از هرجا دوست دارین شروع کنین سر وقتش تموم میشه تموم هم نشه مهم نیست میدونین چرا؟ چون شما چیزی که از دستتون بر میومده رو انجام دادین همه ما قرار نیست برترین باشیم بهترین خونه و ماشین و نمره و رتبه رو داشته باشیم...نمیخواد عالی باشی در حد خودت خوب باش (: -
-
.1381sahar واقعا من به عنوان یه کنکوری که سال۱۴۰۱کنکور میدم خیلی اظطراب داشتم و عین حرف های شما رو یکی دیگه بهم گفته بود
خیلی حرف های تاثیرگذاری هست
خیلی ممنون