سخت نیست (:
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
تو این سوال مگر میدان داخل سیموله از "اس " به "ان "نیست؟
چرا میشه 4 یه توضیح میدید پلیز؟
مرسی -
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
تو این سوال مگر میدان داخل سیموله از "اس " به "ان "نیست؟
چرا میشه 4 یه توضیح میدید پلیز؟
مرسیzoohre hocini اول از همه باید طبق باتری که توی مدار سیملوله هست مسیر جریان رو معلوم کنید.....بعدطبق مسیرجریان و قاعده ی دست راست بتونین میدان مغناطیسی سیملوله را پیداکنین...بعد اون قسمتی که به آهنربا نزدیک هست باهم همنام میشن و طبق دونستن sوnجهت عقربه رو مشخص میکنین ک میشه گزینه۴
-
zoohre hocini اول از همه باید طبق باتری که توی مدار سیملوله هست مسیر جریان رو معلوم کنید.....بعدطبق مسیرجریان و قاعده ی دست راست بتونین میدان مغناطیسی سیملوله را پیداکنین...بعد اون قسمتی که به آهنربا نزدیک هست باهم همنام میشن و طبق دونستن sوnجهت عقربه رو مشخص میکنین ک میشه گزینه۴
zeinab dehghani بله میدونم خوب من جهت میدان رو در سیموله از راست به چپ به دست می آرم، خودش چپ به راست
-
zeinab dehghani بله میدونم خوب من جهت میدان رو در سیموله از راست به چپ به دست می آرم، خودش چپ به راست
zoohre hocini ن دیگه از چپ به راست میشه....
به جهت پیچوندن سیم به دورحلقه دقت کن...برعکس پیچونده شدع...یعنی وقتی از قاعده دست راست میری چارانگشتت به سمت خودت جمع میشه و انگشت شصتت به سمت راست جهت میده.... -
-
zoohre hocini ن دیگه از چپ به راست میشه....
به جهت پیچوندن سیم به دورحلقه دقت کن...برعکس پیچونده شدع...یعنی وقتی از قاعده دست راست میری چارانگشتت به سمت خودت جمع میشه و انگشت شصتت به سمت راست جهت میده....zeinab dehghani ببینید من اینجوری میرم شصت روی ابتدای سیم خروجی از سمت منفی که جریان به سمت بالاست اینجا، جت چهار انگشت جهت میدان داخحل سیملوله رو نشون میده و داخل سیملوله هم میدان از "اس " به "ان " هست.
-
zeinab dehghani وای من جریان از منفی گرفتم
-
zeinab dehghani مرسی عزیزم لطف کردید
-
zeinab dehghani مرسی عزیزم لطف کردید
zoohre hocini خواهش میکنم....
خوشحالم ک تونستم کمکی کنم