شروع ریاضی از صفر مطلق
-
سلام خسته نباشید .
من یازدهم تجربی هستم و در درس ریاضی مشکل زیاد دارم. یعنی خیلی زیاد بنظر شما اگه ریاضی راه ابریشم رو بگیرم و با اون برنامه پیش برم میتونم تا زمان کنکورم ریاضی رو ۶۰ به بالا بزنم؟
-
ازون جهت که اره تازه درصد 60 با استاد ثابتی کمم هست
ولی تا موقعی که بخری راه ابریشمو بیا یه کاری کن
یه مبحث رو یه درسنامه ازش ببین (میتونی از حسابان یازدهم مباحث مشترک یا صفر تا صد کنکور تجربی استفاده کنی) با حل تست هاش بعد برو تست بزن. و یه نکته خیلی مهم تر. سعی کن یه تعداد تست کم ولی نه خیلی کم مشخص کنی و هر روز انجامش بدی و تحلیلش کنی اگر غلط بود (نیاز به گفتن نیست که اگر هم تست درست بود باید پساخنامه بررسی شه بلکه یه چیز جدیدی یاد بگیری) . و سعی کن تا میتونی بهش پایبند باشی. این خیلی کمکت میکنه
بهت قول میدم وضعت بهتر شه
من اول امسال درصدم به زور بالای 10 بود
اومدم و به خودم قول دادم روزی 10 تا تست ریاضی علاوه بر تست های موقع درس بزنم
ازمون 20 فروردین ، ریاضی رو 68 زدم
-
-
سلام خسته نباشید .
من یازدهم تجربی هستم و در درس ریاضی مشکل زیاد دارم. یعنی خیلی زیاد بنظر شما اگه ریاضی راه ابریشم رو بگیرم و با اون برنامه پیش برم میتونم تا زمان کنکورم ریاضی رو ۶۰ به بالا بزنم؟
مصطفی بزی 0 سلام شما از الان قوی شروع کنید، ۶۰ براتون کم هم هست
-
سلام خسته نباشید .
مصطفی بزی 0 در شروع ریاضی از صفر مطلق گفته است:
سلام خسته نباشید .
سلام با راه ابریشم شروع کن و به بالای ۹۰ فکر کن البته به شرط موشکافی همه بخشهای راه ابریشم
-
سلام خسته نباشید .
مصطفی بزی 0 سلام
جدا از بحث راه ابریشم که من درموردش اطلاعاتی ندارم متاسفانه
ولی حتما از کتاب پرتکرار قلمچی استفاده کن
بعد هر درسی که خوندی و تمرینای خود کتابو کار کردی،یه سری به تمرینای اون درسم تو پرتکرار بزن
من خودم تاثیرشو الان دارم میبینم که از هر مبحثی که متن کتاب و تمارین خود کتاب+پرتکرارو کار کرده باشم از هر ده تست راحت هشت تاشو تو اون مبحث میزنم
اصا چیز عجیبیه این کتاب نیم وجبی
#موفق_باشیم -
سلام خسته نباشید .
۶۰ دصد سهله. می تونید بلای ۸۰ هم بزنید. ولی باید مو به مو اون رو جلو ببرید
-
ممنونم از کمک همتون
#موفق_باشیم